M
Murat Burç
SDN Okuru
Onu kullanıyorum zaten. Büyük ihtimal sosyal medya uygulamasından ötürü benimEkli dosyayı görüntüle 13981
Bu ekran modunu kullanırsan daha iyi oluyor.
Onu kullanıyorum zaten. Büyük ihtimal sosyal medya uygulamasından ötürü benimEkli dosyayı görüntüle 13981
Bencede. tarayıcıda da veri tasarrufunu açıp tarayıcıyı da uzunca kullanabilirsinOnu kullanıyorum zaten. Büyük ihtimal sosyal medya uygulamasından ötürü benim
Ben bugün şarja taktığımda 1.50 saatte doldu normal şarjda. belki yeni güncellemeyle hızlı şarja zorlamak istiyorlardır.Ekli dosyayı görüntüle 13987 Ekli dosyayı görüntüle 13988
Normal sarjda 1 saat 55 dkda dolacak diye gösterip 2 saat 20 dkda dolan teleofnu
Hızlı şarjda 1 saat 20 dk gösterip 1 saat 28dkda doluyor iki şarj tipi arasında bu kadar fark yoktu eskiden çok ilginç
Tamam benim de normalde o sürelerde doluyordu o sürede dolsa neyse bir kaç gündür 30 dk geç şarj oluyor belkide 1 haftadırBen bugün şarja taktığımda 1.50 saatte doldu normal şarjda. belki yeni güncellemeyle hızlı şarja zorlamak istiyorlardır.
Suyla teması falan oldu mu ki?Tamam benim de normalde o sürelerde doluyordu o sürede dolsa neyse bir kaç gündür 30 dk geç şarj oluyor belkide 1 haftadır
Zevk olsun diye yıkadıgim oldu hatta bak az önceki sayfalara git yavaş şarjda oluyor demiştim toz kalmıştır diye şarj soketini yıkadigimi yazmıştımSuyla teması falan oldu mu ki?
Hatırladım. ondan olmaz ama. serviste çare bulamamıştı galiba. hızlıda kullanman lazım o zaman yapacak birşey yokZevk olsun diye yıkadıgim oldu hatta bak az önceki sayfalara git yavaş şarjda oluyor demiştim toz kalmıştır diye şarj soketini yıkadigimi yazmıştım
Tolga abi hangi konusmasımda dedi obu bi link postlarmısınEkli dosyayı görüntüle 13981
Ben bir aralar depolamayı %99 da kullanıyodum fotoğraf çekecek yer yoktu ama yinede seriydi cihaz bi fark yoktu boş ile arasında.Takılmaları yavaşlamaları sadece hani %0 olur şarj kapanır ya telefon tekrar açtığımda o zaman yapıyordu sadece onunda nedeni belliTolga abi hangi konusmasımda dedi obu bi link postlarmısın
Zaten telefon hızlı sarjı geliştirmeililer (yalnız depolama%80e cıkınca yavaşlama ara sıra takılmalar oluyor)
Sıkıntı olabilir onu eski haline çevirirseniz daha iyi olur. Mesela oyun oynuyorsunuz rekor kırdınız ve hala oyun devam ediyor o ara telefon çaldı diyelim mishal o oyun kapanıyor hemen.Sizin için bir sıkıntı yaratmayacaksa dursun öyle.Beyler boyle yaptim sikinti olmaz dimi
![]()
![]()
arka bilmem ama ön koruyucu olak spigen var jelatin. veya benim kullandığım ön için cam ekran koruyucu cellular line var sağlam hissi var ama toz giriyo hafiften diyim.Merhaba arkadaslar bugun itibariyle s7 edge aldim buna fullbody on-arka koruyucu uygulamak istiyorum bildiginiz guzel bir marka varmi kenarlarida kapatacak?
Cevaplar icin tesekkurler
Ben 2. El aldim aldigim arkadas onlu arkali full yaptirmis ama on taraftan kavladigindan dolayi cirkin duruyor aynisindan bulabilirsem alcamarka bilmem ama ön koruyucu olak spigen var jelatin. veya benim kullandığım ön için cam ekran koruyucu cellular line var sağlam hissi var ama toz giriyo hafiften diyim.
Onu bilmiyorum ama bir 5 çayında demişti.Tolga abi hangi konusmasımda dedi obu bi link postlarmısın
Zaten telefon hızlı sarjı geliştirmeililer (yalnız depolama%80e cıkınca yavaşlama ara sıra takılmalar oluyor)
Bende yok. şimdi baktım. belki de siyah olduğundan görünmüyordurArkadaşlar benim s7 de arka cam kısımda sol taraf tam sıfır oturtulmuş sağ taraf cam ile metal kısım arasında hafif bir boşluk var. Sizlerde durum nasıldır bu kısımdan su girme toz girme ihtimali yüksek bu nasıl olacak. Bu duruma dikkat eden varmı.
Ooo o zaman sıkıntı. Servisle bir konuş istersen.Foto netleyemedim fakat bir tarafa ince kağıt giriyor diğer taraf tamamen sıfır.
Hocam bu ayara nerden girdin? Naguat mı?Beyler boyle yaptim sikinti olmaz dimi
![]()
![]()
Tahmini Teslimat ZamanıReis önerebilieceğin kılıf var mı? Ben bu kılıf işlerinden anlamam da.
Gelistirici secenekleri. Google yaz nasil girilir öğrenirsinHocam bu ayara nerden girdin? Naguat mı?
Ayarlarda en altta demek çok zor sana katılıyorum. Arama kısmında çıkmadığı için telefonun rootlumu diye sordum.Gelistirici secenekleri. Google yaz nasil girilir öğrenirsin
Ayarlarda en altta felan değil açınca en alta gelir acana kadar oraya gir buraya gir suraya 10defa tikla vik vik bi ton sey daha kolayi google a yazip gorsel destekli ogrenmek ben anlatana kadar sen ogrenirsin. iyilikte yaramiyor arkadas bilmiyorsun diye yardim edelim dedikAyarlarda en altta demek çok zor sana katılıyorum. Arama kısmında çıkmadığı için telefonun rootlumu diye sordum.
Kardeşim ayarlara gir. En altta cihaz hakkındanın hemen üstündeki seçenek. Onun içinde görürsün zaten. Bilmiyorsan diye yardım ediyorum.Ayarlarda en altta felan değil açınca en alta gelir acana kadar oraya gir buraya gir suraya 10defa tikla vik vik bi ton sey daha kolayi google a yazip gorsel destekli ogrenmek ben anlatana kadar sen ogrenirsin. iyilikte yaramiyor arkadas bilmiyorsun diye yardim edelim dedik