M
Murat Burç
SDN Okuru
Şarj soketini yıkadım belki toz felan kaçmıştır diye bitsin şarjı doldarayım bakalım ne kadar sürede şarj olacak
Iste o yuzden sürekli kullanmamak gerek diyorum. Cok isinan bataryanin ömrü kisa oluyor ben bunu sony z2de yasadim. Deli gibi ısınırdı ve ilk zamanlar 1 gun rahat sarji giderken 6 ay sonra 1 gunu cikaramaz oldu powerbank kullanmaya basladim. O yüzden lazim değilse hizli şarjı kullanmak istemiyorum. Ha zaten uzun süre telefonu kullanmayi düşünmüyorsaniz ona lafim yok ben uzun vadede konusuyorum.Tek sarj olarak hizli sarji koyma riskini alamazki.Telefon ısınıyor biraz da olsa.Bataryanin omrundende o kadar gidecegini sanmıyorum.
1.5 saatlik ısınma ne kadar zarar verebilir ki ? Hatta onun son 30 dksı bile telefon soğuyor hızlı şarjı en etkili 0-60 arası yapıyorIste o yuzden sürekli kullanmamak gerek diyorum. Cok isinan bataryanin ömrü kisa oluyor ben bunu sony z2de yasadim. Deli gibi ısınırdı ve ilk zamanlar 1 gun rahat sarji giderken 6 ay sonra 1 gunu cikaramaz oldu powerbank kullanmaya basladim. O yüzden lazim değilse hizli şarjı kullanmak istemiyorum. Ha zaten uzun süre telefonu kullanmayi düşünmüyorsaniz ona lafim yok ben uzun vadede konusuyorum.
Sağolasın. çok ucuza geldi anlayamadımİyi almışsın bereket versin![]()
[emoji23] [emoji23] [emoji23] alemsin hocam yaŞarj soketini yıkadım belki toz felan kaçmıştır diye bitsin şarjı doldarayım bakalım ne kadar sürede şarj olacak
Bende öyle, 1 senedir kullanıyorum inan hızlı veya yavaş şarjda ekran süresi farketmiyor.Hızlı şarjın batarya ömrünü kısalttığına inanmıyorum . Lazz vardı o 1 sene boyunca Note 5 i full hızlı şarj ile şarj etmişti sıkıntısı yoktu ama ben bilmiyorum sevmiyorum çok hızlı şarjı
Ya kafama takılan normal akımın şarj süresi niye bu kadar uzadıBende öyle, 1 senedir kullanıyorum inan hızlı veya yavaş şarjda ekran süresi farketmiyor.
3600 mah?Ya kafama takılan normal akımın şarj süresi niye bu kadar uzadı
S7 var bende normalde normal akımda 1 saat 40-50 dkda dolardı son 3-4 gündür 2 saat 20 dkda doluyor3600 mah?
Kablo gidici o halde ben bitireyim şarjı ekran görüntüsü atarım ne kadarda sarj ediyor diyeS7 var bende normalde normal akımda 1 saat 40-50 dkda dolardı son 3-4 gündür 2 saat 20 dkda doluyor
Belki 1 hafta acaba güncellemeden sonra mı oldu
Note 5 vardı demi sendeKablo gidici o halde ben bitireyim şarjı ekran görüntüsü atarım ne kadarda sarj ediyor diye
EvetNote 5 vardı demi sende
S7 var bende normalde normal akımda 1 saat 40-50 dkda dolardı son 3-4 gündür 2 saat 20 dkda doluyor
Belki 1 hafta acaba güncellemeden sonra mı oldu
facebook u devre dışı bıraksan o ekran süresi en az 20 dakika artar
Facebook olmadanda olmuyor hem webten girdigimde mesaj atilmiyorfacebook u devre dışı bıraksan o ekran süresi en az 20 dakika artar
Bana 1 saat 55 dk diyorşarj süresi![]()
Buda ekran
![]()
![]()
Adaptör ile USB kablosu bağlantısını kontrol et bende yaşamıştım böyle bir sorunuBenim cihaz anormal bir şekilde standart şarjda yavaş dolmaya başladı tamam 6 saat ekran süresi alıyorum fakat 2 saat 20 dkda doluyor sizce neden olabilir.Sanırım 3-4 gündür böyle normalde 1 saat 40-50 dkda dolardı normal şarjda
Fena değil ama benim sonuçlar daha iyi. sende bir problem mi var?Ekli dosyayı görüntüle 13974
Yüzde 60 civarı parlaklikta 50 dk nfs no limits oynadım yinede iyi sonuç verdi
Daha iyi derken kaç saat ekran süresi alıyorsun meselaFena değil ama benim sonuçlar daha iyi. sende bir problem mi var?
4.5G açıkken 5Daha iyi derken kaç saat ekran süresi alıyorsun mesela
S7 ile wifi ile sıklıkla 5-6 saat görüyorum ben . Sen telefonu hangi şartlarda kullanıyorsunda o süreleri alıyorsun.4.5G açıkken 5
Wifi deyken 6 buçuk
Sosyal medya kullanmıyorum zaten.S7 ile wifi ile sıklıkla 5-6 saat görüyorum ben . Sen telefonu hangi şartlarda kullanıyorsunda o süreleri alıyorsun.
Sosyal medya kullanmıyorum zaten.S7 ile wifi ile sıklıkla 5-6 saat görüyorum ben . Sen telefonu hangi şartlarda kullanıyorsunda o süreleri alıyorsun.
Bende face yüklü ve çoğunlukla tarayıcıdayım. Tarayıcıda beyaz ağırlıklı tam amoled katili orası sıkıntı işteSosyal medya kullanmıyorum zaten.
Oyun oynarken bazen coşup full e alıyorum ama genelde %40 parlaklıktadır. onun dışında pek ekstrem tasarruflarım yok![]()
Bende face yüklü ve çoğunlukla tarayıcıdayım. Tarayıcıda beyaz ağırlıklı tam amoled katili orası sıkıntı işte
Tolga abi dedi S7 Edgeye bir güncelleme gelecek kral olacak diye onu bekliyoruz bakalım. Şu 7 gelsin bir varya