cx105lumutcan
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 83
bilmiyorum bir reset at
Sensör kısmını iyice temizleyin. Olmadı sıfırlayın. Olmadı servise...arkadaşlar bi konuda fikrinizi almak istiyorum telefonda bi sıkıntı yoktu konusma esnasında kulagıma götürdüğüm zaman ekran kapanıyor aldıgımda acılıyordu ama artık gelen çagrıyı acında direk ekran kararıyor daha kulagıma götürmeden tamamen tuskilidi moduna geçiyor sensör ayarlarına felan baktım ama bişi bulamadım. bu durum basına gelen yada bi fikri olan varmı
Sensör kısmını iyice temizleyin. Olmadı sıfırlayın. Olmadı servise...
Birden bire mi?cartoonpier benim şarj kendi kendine azalıyor gece 100 iken 94 oluyor
Ne kadar?hayır zamanla
Kardesim bi kod yazip telefonu test yaptiriyorduk oyle bisi varmi bilgin varmıSensör kısmını iyice temizleyin. Olmadı sıfırlayın. Olmadı servise...
Kardesim bu durum tamamen normal on bellekte talismakta olan uygulamalar var bunun onunu alamassinişte gece 9 dan sabah 8e kadar %6 lık bir azalma(ama durum %100 olmadığında iş değişiyor) oluyor.
11 saatte %6 çok çok iyi. Problem ne onu anlamadım.işte gece 9 dan sabah 8e kadar %6 lık bir azalma(ama durum %100 olmadığında iş değişiyor) oluyor.
Öyle bir kod var ama bilmiyorum ezbere. De gerek yok ki. Menüyü kullansana.Kardesim bi kod yazip telefonu test yaptiriyorduk oyle bisi varmi bilgin varmı
Neyi kapatırsan kapat telefon açık. Sistem şarj yer. Onu engelleyemezsin. Ki bence çok normal.hayır tüm uygulamaları kapatıyorum ve ilk 8 saat şarj yapmadım. ayarlarda telefon boşta en fazla kullanıyor
Şaibeli o konu. Ben yapmadım sıkıntı yok.ilk 8 saat gerekli miydi
Bence değil. Gereksiz tamamen.8 saat önemli mi peki şimdi yapsam nolur?
Kardesim menuyu kullan derken anlayamadim test icin mi menuyu kullan dedin benim suan sadece sensorun calisip calismadigini kontrol etmek istiyorumÖyle bir kod var ama bilmiyorum ezbere. De gerek yok ki. Menüyü kullansana.
Reset atmak için. Sıfırlama yani.Kardesim menuyu kullan derken anlayamadim test icin mi menuyu kullan dedin benim suan sadece sensorun calisip calismadigini kontrol etmek istiyorum
Test menüsü kodu buymuş, buradan test yapabilirsin.Kardesim menuyu kullan derken anlayamadim test icin mi menuyu kullan dedin benim suan sadece sensorun calisip calismadigini kontrol etmek istiyorum
Kulaklığımın pil göstergesi.bluetoothun yanındaki işaret nedir sizin telefondaki
Bluetooth kulaklık pille çalışırkulaklığında mı pili var yaw![]()