S7 Edge mi 6S PLUS mu ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Runlax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangisi

• Samsung S7 Edge

• iPhone 6S Plus

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
İmkan varsa s7 edge güzel

DEADPOOL®

Asistan
Reaksiyon puanı
23
Allah Allah
Bir Apple taraftarı kolay kolay vazgeçmez :D noldu ki

samsung kullanıcısıydım 2 aydır iphone kullanıyorum, stabil telefon siri özelliği harika telefona mp3 ve film atamıyorum bildiğim kadarıyla iphone u millet virüs girmiyor falan diye alıyor safari hacklenmiş androidten ne farkı kaldı şimdi :D

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Alacaksan S serisinden al,ama Edge'in de güzel olduğunu söyleyeyim.;)

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279
İki telefonda iddialı telefon, sizin burada seçmeniz gereken iki seçenek var.
  • Uzun süre performans ve güncelleme desteği almak. 6S Plus
  • Güncelleme benim için önemli değil özellik ararım telefonda diyorsanız S7 Edge

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
  • Güncelleme benim için önemli değil özellik ararım telefonda diyorsanız S7 Edge
Zaten çok fonksiyonluluk açısından S7 Edge.;)

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Bu arada hayırlı olsun Mod'luk.:)

M

Murat Burç

SDN Okuru
6S Plusun S7 edge ye performans anlamında ahim sahim bir üstünlüğü yok s7 edge 6s plus kadar uzun süre performanslı çalışır
Güncelleme kısmında ise iosun 2 büyük güncelleme sonrası gelen büyük güncellemeler cihaza darbe vuruyor yani öyle güncelleme avantajı yok var diyelim özellik ekleniyor diyelim o özellikler zaten Android tarafında var gerisinde S7 Edge net bir şekilde üstün
Birde şunu belirtmeliyim
S7 Edge ile 6s plus arasında s7 edge biraz daha fazla batarya performansı veriyor ama s7 edge 1.30 saate 6s plus 3.30 saate doluyor durumun ne kadar vahim olduğu burdan anlaşılabilir

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
6S Plusun S7 edge ye performans anlamında ahim sahim bir üstünlüğü yok s7 edge 6s plus kadar uzun süre performanslı çalışır
Güncelleme kısmında ise iosun 2 büyük güncelleme sonrası gelen büyük güncellemeler cihaza darbe vuruyor yani öyle güncelleme avantajı yok var diyelim özellik ekleniyor diyelim o özellikler zaten Android tarafında var gerisinde S7 Edge net bir şekilde üstün
Birde şunu belirtmeliyim
S7 Edge ile 6s plus arasında s7 edge biraz daha fazla batarya performansı veriyor ama s7 edge 1.30 saate 6s plus 3.30 saate doluyor durumun ne kadar vahim olduğu burdan anlaşılabilir

Ekleme yapayım. Şimdi bazıları hızlı şarjla 1 buçuk saat sürüyor o da bataryaya zararlı diyecekler. S7 edge nin normal şarj süresi bile 2 saat (bana normal şarj gayet yeterli.)