Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Kullananlar Kulübü

mertcanyılmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Bir gün de kapalı deneyeyim o halde sanırım ondan çok az alıyorum

E.Lokmanoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
Merhaba arkadaşlar,ben iosdan androide s7 edge e geçtim,acaba uygulamalardaki reklamları engellemek için bir çare varmı?
Saygılarımla

ene49

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Merhaba arkadaşlar,ben iosdan androide s7 edge e geçtim,acaba uygulamalardaki reklamları engellemek için bir çare varmı?
Saygılarımla
Adguard isimli reklam engelleme programını kullan.
Ben kullanıyorum.
Root istemiyor ve rootsuz en iyi reklam engelleme programıdır.
Full sürümünü bul kullan.
Mobil veriyi açınca otomatik olarak başlıyor.
Mobil veri kapanınca oda kapanıyor.
Tavsiyemdir.
Zaten reklam yüzünden internetin tadı tuzu kalmadı.
Ama Adguard ile reklamlardan kurtulursun.
Resmi Türkçe dil desteğide var.
Bulamazsan haber ver ben müsait olunca upload eder linki atarım burdan.

Son düzenleme:

Cuma öztaç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Slm arkadaşlar Samsung galaxy s7 kullanıyorum hattım Vodafone benim sorunum arada sırada hattım gidiyor farkına varana kadar telefonumuma ulaşamıyor arayan farkına varınca telefonu kapatıp acıyorum düzeliyor ortalama bir haftada bir yapıyor bu arada şebeke gitmiyor internet gidiyor onuda kapatıp acınca düzeliyor aynı sorunu olan varmı veya bu konuda bilgisi olan var mı tşk ederim şimdiden

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Slm arkadaşlar Samsung galaxy s7 kullanıyorum hattım Vodafone benim sorunum arada sırada hattım gidiyor farkına varana kadar telefonumuma ulaşamıyor arayan farkına varınca telefonu kapatıp acıyorum düzeliyor ortalama bir haftada bir yapıyor bu arada şebeke gitmiyor internet gidiyor onuda kapatıp acınca düzeliyor aynı sorunu olan varmı veya bu konuda bilgisi olan var mı tşk ederim şimdiden
Vodafone ile ilgili olması lazım. Çünkü telefon yapmaz

mayster

Asistan
Reaksiyon puanı
26
S7'nin pili kesinlikle Z2'den daha az gidiyor1 Z2 3200mAh S7 3000mAh ama aradaki 200mAh fark 1-2 saat ekstra ekran süresi sunamaz burada optimizasyon ve arayüz konusunda Sony'nin ne kadar başarılı bir iş yapmış olduğunu görüyoruz. S7 bu sene çıkan bir telefon Z2 2014 model artık siz düşünün gerisini... Ama S7 hızlı şarj özelliğiyle pili 1.5 saatte doldururken Z2'nin %100 dolması 3 saati buluyor o konuda eleştiremem.

mayster

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Samsung S7 ve S7 Edge Amoled burn-in sorunundan şikayetçi olan var mı? Amoled ekranların kronik sorunudur bu genelde.

9403

Asistan
Reaksiyon puanı
10
S7'nin pili kesinlikle Z2'den daha az gidiyor1 Z2 3200mAh S7 3000mAh ama aradaki 200mAh fark 1-2 saat ekstra ekran süresi sunamaz burada optimizasyon ve arayüz konusunda Sony'nin ne kadar başarılı bir iş yapmış olduğunu görüyoruz. S7 bu sene çıkan bir telefon Z2 2014 model artık siz düşünün gerisini... Ama S7 hızlı şarj özelliğiyle pili 1.5 saatte doldururken Z2'nin %100 dolması 3 saati buluyor o konuda eleştiremem.
Yalniz s7yi de kullandiginizda z2den daha uzun süre gidiyor. Hiç kullanmadan belki z2 daha uzun gidiyor ama full kullanimda s7 daha uzun süre gidiyor. Ayrica z2 801 islemci kullanırken s7 820 seviyesinde exynos bir islemci kullaniyor grafik islemcide ayni sekilde daha yuksek performansli çalışıyor ve yine ekran 2k cozunurlukte yani tum bu unsurlarla birlikte s7 aslinda cok iyi bir pil performansı sergilemiş. Z2 ile değil xperia xz ile kiyaslayin.

kocakaplan1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Merhaba s7 kullanıcısıyım . telefonda kesin bulunsun diyebileceğiniz uygulama öneriniz varsa alabilirim .

ene49

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Merhaba s7 kullanıcısıyım . telefonda kesin bulunsun diyebileceğiniz uygulama öneriniz varsa alabilirim .
Merhaba.
Herkesin isteği farklı ama örneğin benim olmazsa olmazım "Auto Stamper for Photos" programıdır.
İkincisi "My Apps Sender"
Tabi Es dosya yöneticisi ve X-Plore hariç. Onlar zaten göz ağrısı.

vasistas1980

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
EKRANDA SİYAH GÖLGELENMELER ( ÇİZGİLER ) OLUŞTU. çok severek aldığım s7 edge telefonum malesef artık can sıkmaya başladı. forumu baştan sona okudum. benim gibi sorunu olan arkadaşlar var.. ve çözüm sadece servis gözüyor. ışıgı artırtdığımda sorun azalıyor ama sorun hep kalıcı. çözümü bilen var mı acaba...iphone alaymısım eyiymiş....:)))) çekecez artık demek ki

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
EKRANDA SİYAH GÖLGELENMELER ( ÇİZGİLER ) OLUŞTU. çok severek aldığım s7 edge telefonum malesef artık can sıkmaya başladı. forumu baştan sona okudum. benim gibi sorunu olan arkadaşlar var.. ve çözüm sadece servis gözüyor. ışıgı artırtdığımda sorun azalıyor ama sorun hep kalıcı. çözümü bilen var mı acaba...iphone alaymısım eyiymiş....:)))) çekecez artık demek ki
durduk yere mi olmaya başladı?telefon ithalatcı mı?bende uzun süredir almaya çalışıyorum ama bir türlü alamadım,belkide böyle sorun yaşayacağımdan dolayı almak bir türlü nasip olmuyor

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Edge ler sorunlu. O yüzden servise gidip değişim isteyin[emoji6]

CrusherX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23
Ekim ayı güncellemesini alan var mı ???

TR_Asker

Asistan
Reaksiyon puanı
37
Önceden de yazmış olabilirim ama bu ay sonu s7 alma durumum var sizce nasıl önerirmisiniz bir sıkıntı yaşayan var mı? Önceliğim kamera rtv öğrencisiyim kısafilmleri bununla çekebilirim kamera video çeken var mı aramızda birde 3-4 yıl kullanabilir miyim sizce batarya bana her türlü yeticektir genelde telefon beklemede kalıyor sosyal medya müzik kamera kullanıyorum performansta çok sorunda yaşamam herhalde

!/|Believer|\!

Doçent
Reaksiyon puanı
214
Diğer konularda sorun çıkmazda 3 4 yıl gider mi orası soru işareti. Ama onem verdiğin şey kamera ise gerçekten çok iyi bi kamerası var.

baronsavas

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
3
Kasım ayında cihazın fiyatında bi indirim olurmu?
Şuan hepsiburadada 2.668,99tl

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
f101ed6befbfa57c9a7855622ddd4d53.jpg

6710cafcfc6dbef52b69ca66234fd5ee.jpg
db5b4018c15456548e88da599e40daf3.jpg
e99ac9c45552d38fda1406c78561fc98.jpg

Bu uygulama bir harika dostum[emoji6] . Gören edge zannediyor valla[emoji1]
Ivy (Sidebar, Widgets, RSS) - Google Play'de Android Uygulamaları

9403

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Önceden de yazmış olabilirim ama bu ay sonu s7 alma durumum var sizce nasıl önerirmisiniz bir sıkıntı yaşayan var mı? Önceliğim kamera rtv öğrencisiyim kısafilmleri bununla çekebilirim kamera video çeken var mı aramızda birde 3-4 yıl kullanabilir miyim sizce batarya bana her türlü yeticektir genelde telefon beklemede kalıyor sosyal medya müzik kamera kullanıyorum performansta çok sorunda yaşamam herhalde
S7 edge al bataryası da yeter. S7 ile arasında ki en önemli farki bataryası. Kameralari zaten ayni ve yeterli olur sizin için. Performans sorunu zaten olmaz da onun harici şuan bence tek rakibi iphone 7 plus.