Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Kullananlar Kulübü

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279
Evet beyler, dün gece instagramda gezinirken birden ekranda siyah çizgiler oluştu. 6 ay olmasına 4 gün var verecem bakalım ne olacak. Para iadesi talep edeceğim
benim arkadaşımda da oldu bu servise verdi ücretsiz ekran değişimi oldu bu 2k ekranlarda hep oluyormuş onun dediğine göre

arabacıı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
herkese merhabalar , Bu soru için üye oldum şükür baya para biriktirdim, gücüm iphone 7 ye de s7 edge ede yetiyor.Bu forumda farkına vardımki s7 edge sürekli bi sorun ,siyah ekran mor piksel , şarz sorunu vs.bunları görünce açıkçası gözüm korktu burası s7 edge konu başlığı büyük ihtimal çoğunuz s7 edge al diyeceksnz ama tarafsız bir şekilde öneren varmı yoksa apple'a mı yönelmeliyim , ayrıca forumda iphone 6 başlığı altında çok çok az sorun gördüm gerçektende bu kadar sorunlumu bu samsung ?? bu arada daha önce hiç apple kullanmadım , htc kullanıcısıyım.

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279
herkese merhabalar , Bu soru için üye oldum şükür baya para biriktirdim, gücüm iphone 7 ye de s7 edge ede yetiyor.Bu forumda farkına vardımki s7 edge sürekli bi sorun ,siyah ekran mor piksel , şarz sorunu vs.bunları görünce açıkçası gözüm korktu burası s7 edge konu başlığı büyük ihtimal çoğunuz s7 edge al diyeceksnz ama tarafsız bir şekilde öneren varmı yoksa apple'a mı yönelmeliyim , ayrıca forumda iphone 6 başlığı altında çok çok az sorun gördüm gerçektende bu kadar sorunlumu bu samsung ?? bu arada daha önce hiç apple kullanmadım , htc kullanıcısıyım.
eğer saçma sapan sorun istemiyorsanız güncelleme desteği kesilmesin beni 4 5 yıl götürsün istiyorsanız ve öyle saçma sapan kullanmayacağm özellikleri istemiyorsanız tabikide apple

arabacıı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
eğer saçma sapan sorun istemiyorsanız güncelleme desteği kesilmesin beni 4 5 yıl götürsün istiyorsanız ve öyle saçma sapan kullanmayacağm özellikleri istemiyorsanız tabikide apple
teşekkürler , son bi sorum olacak, bildiğiniz üzere s7 2k ekrana sahip ama iphone 6 ve 7 , 750p ekranla zamanın gerisinde ,gerçekten bu fark youtubeda vb. platformlarda video izlerken farkediliyormu zira youtube video izleme seçeneklerinde en fazla 760p seçeneği var.buna karşın s7 edge'de 1440p .

mayster

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Arkadaşlar cihazınızın kamera sensörü Sony mi Samsung mu AIDA64 yükleyip bakar mısınız Samsung sensörde video sabitleme özelliği yok deniliyor doğru mu? Video sabitleme özelliği benim için çok önemli değişime gönderdiğim telefon Samsung sensöre sahipti umarım değişimden gelen telefon Sony sensöre sahip olur. Sırf bunun için cihaz değişimi isteyebilir miyiz tekrardan?

ene49

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Arkadaşlar cihazınızın kamera sensörü Sony mi Samsung mu AIDA64 yükleyip bakar mısınız Samsung sensörde video sabitleme özelliği yok deniliyor doğru mu? Video sabitleme özelliği benim için çok önemli değişime gönderdiğim telefon Samsung sensöre sahipti umarım değişimden gelen telefon Sony sensöre sahip olur. Sırf bunun için cihaz değişimi isteyebilir miyiz tekrardan?
Video sabitleme özelliği ne demek?
Bilsem denerimde hakikaten bilmiyorum

mayster

Asistan
Reaksiyon puanı
26
AIDA64 yükleyip "camera" bölümüne geldiğinde ekranın resmini çekip buraya atarsan bakarız.

ene49

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Benimki sony değil başka şeyler yazıyorda, video sabitleme için dedim ne olduğunu bilsem denerim.

ene49

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Video veya resimle pek işim olmaz benim. Hatta kamerasız bile olsa kamera aramam.
Ama video sabitleme'ye nasıl bakılıyor söylersen bakarım.

Ayarlarda video sabitleme özelliği var ve açık. İşe yarıyor mu bilmiyorum:)

Son düzenleme:

ene49

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Bence pek üstüne düşmemek lazım böyle şeylerin çünkü seneye daha iyi cihazlar çıkar yine değiştiririz.
Teknoloji jet hızıyla soyuyor bizleri nasılsa:)

arabacıı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
aypon 7 mi , s7 edge mi?bugun almaya gidicem acil tavsiye verin lütfen

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279
teşekkürler , son bi sorum olacak, bildiğiniz üzere s7 2k ekrana sahip ama iphone 6 ve 7 , 750p ekranla zamanın gerisinde ,gerçekten bu fark youtubeda vb. platformlarda video izlerken farkediliyormu zira youtube video izleme seçeneklerinde en fazla 760p seçeneği var.buna karşın s7 edge'de 1440p .
Açıkçası 2K ekranı fazlasıyla gereksiz buluyorum çözünürlükleri iyi olur fakat fazlasını sevmiyorum. Mesela android arayüzüne bakarsan renkli renkli ama hepsi gerçek dışı renkler ama ıphonede hep gerçek renkler

MustafaHan1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Hocam bu cihazda ek yazı fontları indiremiyor muyuz yaa? Hayır LG de bile birsürü vardı. SAMSUNG APPS de 1 tane var ücretsiz. Başka yerden birsürü paket indirdim onuda kabul etmiyor namuzsuz:mad::mad:

arabacıı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Açıkçası 2K ekranı fazlasıyla gereksiz buluyorum çözünürlükleri iyi olur fakat fazlasını sevmiyorum. Mesela android arayüzüne bakarsan renkli renkli ama hepsi gerçek dışı renkler ama ıphonede hep gerçek renkler
hocam eyvallahda yüksek çözünürlüğü nasıl gereksiz buluyorsunuz? bir televizyon monitör alırken ilk baktığımız şey boyutu ve çözünürlüğü artık telefonlarda da bu özelliği arıyoruz .çocukluğumdan beri oyunlardaki çözünürlük konusunda hep takıntılarım olmuştu düşük çözünürlüğe bakınca hevesim kaçıyordu. biraz subjektif konuştunuz gibime geldi :D.Yinede cevap için teşekkurler.En iyisi iki telefonu elime alıp derince bi incelemek

MustafaHan1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
hocam eyvallahda yüksek çözünürlüğü nasıl gereksiz buluyorsunuz? bir televizyon monitör alırken ilk baktığımız şey boyutu ve çözünürlüğü artık telefonlarda da bu özelliği arıyoruz .çocukluğumdan beri oyunlardaki çözünürlük konusunda hep takıntılarım olmuştu düşük çözünürlüğe bakınca hevesim kaçıyordu. biraz subjektif konuştunuz gibime geldi :D.Yinede cevap için teşekkurler.En iyisi iki telefonu elime alıp derince bi incelemek
Kardeşim; arkadaşa da tam olarak katılmamakla beraber şunu söylemek isterim ki, 2k bu boyutlarda ekran için bence de gereksiz. Çünkü full hd hem pil tüketimi hem verdiği görsel ile yeterli görüyoru. Televizyon ve monitöre gelince tabiki çözünürlüğün yüksek olması daha hoş olur. Şöyle düşün, 4k ekrana sahip 23" bir monitörün üzerinde 5.5 lik kısmını kesecek olursan. Full hd bir telefondan çok daha düşük çözünürlüğe denk gelir ;);)

9403

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Neden gereksiz ki? Yüksek çözünürlük mü? ayfondan daha parlak mı? Ayfondan daha uzun şarjı gidiyor mu? Ee daha ne? hani şarjı ayfondan az gitse(daha uzun gidiyor) yada işlemci ekran için yetersiz kalsa(3kyı kaldirir bu işlemci) gereksiz tamam da böyle de bir imkan varken inatla kullanmamak neden? Renkler de istersen ekran standart olarak ayarlanip göze gerçek dışı gözükmesi engellenir.

MustafaHan1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Hocam bu cihazda ek yazı fontları indiremiyor muyuz yaa? Hayır LG de bile birsürü vardı. SAMSUNG APPS de 1 tane var ücretsiz. Başka yerden birsürü paket indirdim onuda kabul etmiyor namuzsuz:mad::mad:
Farklı bir yerden yazı tipi fontu indirip telefonda kullanabilen var mı?

muhammett99

Asistan
Reaksiyon puanı
17
13ce035305db68fb92733f3e8739bb68.jpg
24ba1e2319ad91fa57820042ecc4d99a.jpg

Bunu nedir ya sarjimi somuruyor

mertcanyılmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Cümleten merhabalar S7 kullanan arkadaşlar ne kadar ekran süresi alıyorsunuz ve neler açık neler kapalı bu aralar ben 2 saatten yukarı çıkamıyorum da