mertcanyılmaz
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 19
Benim açık kalıyor bu kadar etkiler mi acaba
Konum etkilerBenim açık kalıyor bu kadar etkiler mi acaba
Maalesef reklamları engelleyemiyoruz diye biliyorumMerhaba arkadaşlar,ben iosdan androide s7 edge e geçtim,acaba uygulamalardaki reklamları engellemek için bir çare varmı?
Saygılarımla
Adguard isimli reklam engelleme programını kullan.Merhaba arkadaşlar,ben iosdan androide s7 edge e geçtim,acaba uygulamalardaki reklamları engellemek için bir çare varmı?
Saygılarımla
Vodafone ile ilgili olması lazım. Çünkü telefon yapmazSlm arkadaşlar Samsung galaxy s7 kullanıyorum hattım Vodafone benim sorunum arada sırada hattım gidiyor farkına varana kadar telefonumuma ulaşamıyor arayan farkına varınca telefonu kapatıp acıyorum düzeliyor ortalama bir haftada bir yapıyor bu arada şebeke gitmiyor internet gidiyor onuda kapatıp acınca düzeliyor aynı sorunu olan varmı veya bu konuda bilgisi olan var mı tşk ederim şimdiden
Ben hiç denk gelmedim. O tam parlaklıkta uzun kullanımda oluyor.Samsung S7 ve S7 Edge Amoled burn-in sorunundan şikayetçi olan var mı? Amoled ekranların kronik sorunudur bu genelde.
Yalniz s7yi de kullandiginizda z2den daha uzun süre gidiyor. Hiç kullanmadan belki z2 daha uzun gidiyor ama full kullanimda s7 daha uzun süre gidiyor. Ayrica z2 801 islemci kullanırken s7 820 seviyesinde exynos bir islemci kullaniyor grafik islemcide ayni sekilde daha yuksek performansli çalışıyor ve yine ekran 2k cozunurlukte yani tum bu unsurlarla birlikte s7 aslinda cok iyi bir pil performansı sergilemiş. Z2 ile değil xperia xz ile kiyaslayin.S7'nin pili kesinlikle Z2'den daha az gidiyor1 Z2 3200mAh S7 3000mAh ama aradaki 200mAh fark 1-2 saat ekstra ekran süresi sunamaz burada optimizasyon ve arayüz konusunda Sony'nin ne kadar başarılı bir iş yapmış olduğunu görüyoruz. S7 bu sene çıkan bir telefon Z2 2014 model artık siz düşünün gerisini... Ama S7 hızlı şarj özelliğiyle pili 1.5 saatte doldururken Z2'nin %100 dolması 3 saati buluyor o konuda eleştiremem.
Merhaba.Merhaba s7 kullanıcısıyım . telefonda kesin bulunsun diyebileceğiniz uygulama öneriniz varsa alabilirim .
durduk yere mi olmaya başladı?telefon ithalatcı mı?bende uzun süredir almaya çalışıyorum ama bir türlü alamadım,belkide böyle sorun yaşayacağımdan dolayı almak bir türlü nasip olmuyorEKRANDA SİYAH GÖLGELENMELER ( ÇİZGİLER ) OLUŞTU. çok severek aldığım s7 edge telefonum malesef artık can sıkmaya başladı. forumu baştan sona okudum. benim gibi sorunu olan arkadaşlar var.. ve çözüm sadece servis gözüyor. ışıgı artırtdığımda sorun azalıyor ama sorun hep kalıcı. çözümü bilen var mı acaba...iphone alaymısım eyiymiş....))) çekecez artık demek ki
Edge ler sorunlu. O yüzden servise gidip değişim isteyin[emoji6]EKRANDA SİYAH GÖLGELENMELER ( ÇİZGİLER ) OLUŞTU. çok severek aldığım s7 edge telefonum malesef artık can sıkmaya başladı. forumu baştan sona okudum. benim gibi sorunu olan arkadaşlar var.. ve çözüm sadece servis gözüyor. ışıgı artırtdığımda sorun azalıyor ama sorun hep kalıcı. çözümü bilen var mı acaba...iphone alaymısım eyiymiş....))) çekecez artık demek ki
Daha gelmedi. 2-3 güne gelir[emoji6]Ekim ayı güncellemesini alan var mı ???
TeşekkürlerDaha gelmedi. 2-3 güne gelir[emoji6]
Daha 7.0 almadık. Eğer onu soruyorsan;kasım sonu aralık başı gelecek[emoji6]N 7.1 güncellemesi ne zaman gelir?
Söyleyin samsung ineğine radyo eklemiyorsa boşuna nougat çıkarmasınDaha 7.0 almadık. Eğer onu soruyorsan;kasım sonu aralık başı gelecek[emoji6]
İlginiz için teşekkür ederim umarım bir sorun çıkmaz kronik sorunları yok öyle değil mi?Diğer konularda sorun çıkmazda 3 4 yıl gider mi orası soru işareti. Ama onem verdiğin şey kamera ise gerçekten çok iyi bi kamerası var.
S7 edge al bataryası da yeter. S7 ile arasında ki en önemli farki bataryası. Kameralari zaten ayni ve yeterli olur sizin için. Performans sorunu zaten olmaz da onun harici şuan bence tek rakibi iphone 7 plus.Önceden de yazmış olabilirim ama bu ay sonu s7 alma durumum var sizce nasıl önerirmisiniz bir sıkıntı yaşayan var mı? Önceliğim kamera rtv öğrencisiyim kısafilmleri bununla çekebilirim kamera video çeken var mı aramızda birde 3-4 yıl kullanabilir miyim sizce batarya bana her türlü yeticektir genelde telefon beklemede kalıyor sosyal medya müzik kamera kullanıyorum performansta çok sorunda yaşamam herhalde