iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bthndmrc

Asistan
Reaksiyon puanı
111
Mediamarkttan aldım yurtiçi yani.
Plus modeli almak istiyorum sadece ekran ve kamera yüzünden.
Bu 2 kıstasta nasıl farkları var karşılaştıramıyorum da.
Plus ın ekranında görüntü daha iyi mi görünür, fotoğraflar canlı ve keskin mi görünür bilmiyorum.
Hd ile full hd ve ppi farkı belirgin fark yaratıyor mu?
Bu sorular satmama sebep oluşturuyor
hd - full hd arasını göz ile anlayamazsın o konuda sıkıntı yapma ama evet kamera konusunda plus model normal 7 ye fark atar.

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122
hd - full hd arasını göz ile anlayamazsın o konuda sıkıntı yapma ama evet kamera konusunda plus model normal 7 ye fark atar.
Fazla abartma :)

Fark su kardeşim

1 ekran farkı anlayamazsin kalite açısından fark yok sadece büyüklük açısından bir fark var 4.7 ile 5.5

2. Kamera
Plusun wide kamerası ile 7 'nin kamerası aynı

Fark surda telephoto kamera var 2x optik zoom oluyor ( gerçekten optik zoom değil acı dolayısı ile 2x olmuş oluyor ) ve son olarak bokeh efect ya da portrait dediğimiz mod:)

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122

Fark su kardeşim

1 ekran farkı anlayamazsin kalite açısından fark yok sadece büyüklük açısından bir fark var 4.7 ile 5.5

2. Kamera

Fark surda telephoto kamera var 2x optik zoom oluyor ( gerçekten optik zoom değil acı dolayısı ile 2x olmuş oluyor ) ve son olarak bokeh efect ya da portrait dediğimiz mod:)
Plus ın ekranında görüntü daha iyi mi görünür, fotoğraflar canlı ve keskin mi görünür bilmiyorum.

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198

Fark su kardeşim

2. Kamera

Teşekkür ediyorum.

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Aynen öyle :) S7 ve S7 edge konusunu bile geçmiş bu konu.
bana mı öyle geldi yoksa yanılıyor muyum bilmiyorum ama sanki 6s ve 6 ya göre altın rengi biraz daha gerçekçi olmuş
Aynen öyle :) S7 ve S7 edge konusunu bile geçmiş bu konu.
bana mı öyle geldi yoksa yanılıyor muyum bilmiyorum ama sanki 6s ve 6 ya göre altın rengi biraz daha gerçekçi olmuş

Şöyle birşey var her seride biraz daha parlatılmış oluyor o renkler.

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
O zaman sabah 9 da mi 10 da ne zaman aciyorlarsa direk gidin ve telefonu almadan ayrilmayacaginizi, soz verdiginiz gun telefonu teslim edemediginizi ve bu boyle giderse baska magazadan alacaginizi soyleyin. Taahhüt lu tellerden prim aliyorlar illaki yapacaklardir.

bence direk olarak ordan almaktan vazgeçin resmen oyalıyorlar sizi ben olsam almazdım ordan

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Biraz abartılmadı mı sizcede bu konu, yani sesi elinizde tutunca duymuyorsunuz illa çok sessiz bir ortamda kulağınıza iyice dayamanız gerekiyor. Açıkcası çok gereksiz saçma bi tartışma konusu konu bile değil

tamamen sessiz cihaz olmazki zaten samsung ların arkası cam olduğu için o tarz bir ses çıkmıyor yoksa sorunsuzlar diye değil

stinghardyzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
747
Arkadaşlar bugün spigen slim armor jetblack kılıfım geldi 7 plus acayip hoş durdu öneririm güzel kılıf sıra cam jelatinde

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Full hd de farkı görürsün ve pil de

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Durun hemen paketini atayım. Ancak belirli yerler yapabiliyor bunu. Kendiniz yapamıyorsunuz. Öğlen 1 idi aldığımda bu saate kadar kaplama bekledim. Çerçeve vs herseyi kaplıyor ses açma kapama hat girişi hariç

1 den 8 e kadar sürmemiştir heralde bu arada herkes yapamıyor derken çok doğru bir konunun altını çizmişsiniz her telefoncuda yapamaz

bthndmrc

Asistan
Reaksiyon puanı
111

Fark su kardeşim

2. Kamera

Kardeş abartma demişinde dedğinin aynısını dedim plusdaki kamera sadece zoomla yetinmiyor prof kamerlardaki flu lama olayı DSLR deki derinlik vs daha bilemdiğim bi çok olayı var bence sen biraz hafife almışsın.

BurakAytekin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Herkese merhaba. Bugün yurt dışından iphone 7 temin ettim ama pasaport bulmam gerekiyor bu konuda yardımcı olabilecek biri var mı ?

stinghardyzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
747
iOS 10,0,3 güncellemesinde sinyal gücü artık daha iyi olacak gps de hatada giderildi internet deneyimimize olumlu etki edecek

gky01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
10 Gün önce mediamarkta ödeme yaptım ve 7plus sipariş ettim fakat halen bi haber yok,ne gariptirki ödemesini yaptığım cihazı
internet sitelerinden satışını yapıyorlar,az önce müşteri hizmetlerini aradım ve durumu anlattım ama havamı aldım.Benim anlamadığım olay parasını veren ve bekleyen müşteri varken neden cihazları yeni müşterilere satmaya çalışıyorlar bu ticaret ahlakına aykırı bir durum bence.Bir daha ne ön sipariş veririm nede mediamarkttan alışveriş yaparım.

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
10 Gün önce mediamarkta ödeme yaptım ve 7plus sipariş ettim fakat halen bi haber yok,ne gariptirki ödemesini yaptığım cihazı
internet sitelerinden satışını yapıyorlar,az önce müşteri hizmetlerini aradım ve durumu anlattım ama havamı aldım.Benim anlamadığım olay parasını veren ve bekleyen müşteri varken neden cihazları yeni müşterilere satmaya çalışıyorlar bu ticaret ahlakına aykırı bir durum bence.Bir daha ne ön sipariş veririm nede mediamarkttan alışveriş yaparım.

Böyle bir durumu note 7 için önceden parasını verp alamayan bir üyemiz vardı yazmıştı. Siz garanti müşteri görüldüğünüz için oluyor olabilir. Arkadaşlar işte ön sipariş yapın bu durumlarda oaranın tamamını vermeyin.