iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
arkadaşlar eğer iphone 7 plus düşünüyorsanız şu an için mediamarkt, bimeks ve vatan gibi mağazalardan internetten üzerinden almak daha iyi bir seçenek gibi görünüyor çünkü stoğu olan mağazalardan direk gönderilme ihtimali var

Lonesomecowboy

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Türkcell'den ve malesef ki yine yarına kaldı...
O zaman sabah 9 da mi 10 da ne zaman aciyorlarsa direk gidin ve telefonu almadan ayrilmayacaginizi, soz verdiginiz gun telefonu teslim edemediginizi ve bu boyle giderse baska magazadan alacaginizi soyleyin. Taahhüt lu tellerden prim aliyorlar illaki yapacaklardir.

Son düzenleme:

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279
O zaman sabah 9 da mi 10 da ne zaman aciyorlarsa direk gidin ve telefonu almadan ayrilmayacaginizi, soz verdiginiz gun telefonu teslim edemediginizi ve bu boyle giderse baska magazadan alacaginizi soyleyin. Taahhüt lu tellerden prim aliyorlar illaki yapacaklardir.
ilk yer de kesin vereceğiz dediler türkcellde ikinci başka bayiiden istedim bayan dediki bulamazsam senin için istanbuldan alıp geleceğim dedi yarın kesin gelecek

bthndmrc

Asistan
Reaksiyon puanı
111
Kalbim kırık dostlar normalde bugün alıcaktım ama cumartesiye ertelendi bazı sebeplerden dolayı :(

bthndmrc

Asistan
Reaksiyon puanı
111
Abi sdn canlı yayın yapıyor şu anda biri soru sordu iphone 7 aldım ama tüm oyunları kasıyor dedi o sıkıntıyı yaşayan arkadaş burda mı yoksa da oyun performansını test eden arkadaşlar aydınlatabilir mi sanmıyorum aslında iphone böyle bi sıkıntı olacağını ama emin olmak iyidir

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279
Evet hatırlıyorum işte insan alacak olunca çok araştırıyor en iyisi bu :)
Aynen öyle :) S7 ve S7 edge konusunu bile geçmiş bu konu.
bana mı öyle geldi yoksa yanılıyor muyum bilmiyorum ama sanki 6s ve 6 ya göre altın rengi biraz daha gerçekçi olmuş

bthndmrc

Asistan
Reaksiyon puanı
111
Biraz abartılmadı mı sizcede bu konu, yani sesi elinizde tutunca duymuyorsunuz illa çok sessiz bir ortamda kulağınıza iyice dayamanız gerekiyor. Açıkcası çok gereksiz saçma bi tartışma konusu konu bile değil

bthndmrc

Asistan
Reaksiyon puanı
111
neden hayrola

benimde bugün alacaktım yarına ertelendi....
Sorma abi ya şafak biraz daha atacak gibi arkadaşımın doğumgünüydü bi hediye almassak ayıp olacaktı o da telefonun parasından gitti canı sağolsun saat aldım. nihayetinde para değilmi bi 3 gün geç alsak nolur sanki :D

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
IMG_0005.JPG
IMG_0004.JPG
Sonunda bende bir hayırlı olsun alırım:cool::D

Evrenos16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Biraz abartılmadı mı sizcede bu konu, yani sesi elinizde tutunca duymuyorsunuz illa çok sessiz bir ortamda kulağınıza iyice dayamanız gerekiyor. Açıkcası çok gereksiz saçma bi tartışma konusu konu bile değil

Valla bence abartılmadı. Duyduktan sonra elde o ses gelmese de sinir bozucu sürekli orda o sesin olduğunu bilmek. Hemde neden olsun yani bişiler birbirine değiyo gibi. 2. Parti üretimde düzelse mesela bende ki neden öyle kalsın.