Selman Öztürk
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
iPhone 7 128GB Mat Siyah ile aranıza katılmış bulunmaktayım
Hayırlı olsuniPhone 7 128GB Mat Siyah ile aranıza katılmış bulunmaktayım
O zaman sabah 9 da mi 10 da ne zaman aciyorlarsa direk gidin ve telefonu almadan ayrilmayacaginizi, soz verdiginiz gun telefonu teslim edemediginizi ve bu boyle giderse baska magazadan alacaginizi soyleyin. Taahhüt lu tellerden prim aliyorlar illaki yapacaklardir.Türkcell'den ve malesef ki yine yarına kaldı...
ilk yer de kesin vereceğiz dediler türkcellde ikinci başka bayiiden istedim bayan dediki bulamazsam senin için istanbuldan alıp geleceğim dedi yarın kesin gelecekO zaman sabah 9 da mi 10 da ne zaman aciyorlarsa direk gidin ve telefonu almadan ayrilmayacaginizi, soz verdiginiz gun telefonu teslim edemediginizi ve bu boyle giderse baska magazadan alacaginizi soyleyin. Taahhüt lu tellerden prim aliyorlar illaki yapacaklardir.
neden hayrolaKalbim kırık dostlar normalde bugün alıcaktım ama cumartesiye ertelendi bazı sebeplerden dolayı![]()
Hayirlisi olsun bulmussunuz gelecek elbet ben ne yapamKalbim kırık dostlar normalde bugün alıcaktım ama cumartesiye ertelendi bazı sebeplerden dolayı![]()
Şunun sırasında ne kaldı kardeşim keşke ben de yarın diyebilsemneden hayrola
benimde bugün alacaktım yarına ertelendi....
ben 7 aydır bekliyorumŞunun sırasında ne kaldı kardeşim keşke ben de yarın diyebilsem
@FOM bu arada kutu tasarım sızdırılmıştı hatta ben paylaşmıştım görüntülerini kimse inanmadı ama doğru çıktı
Iphone 7 Kutu Tasarımı Sızdırıldı!
İlgi yok işte
Aynen öyleEvet hatırlıyorum işte insan alacak olunca çok araştırıyor en iyisi bu![]()
Kullananlar bi kulağına tutsun yahu yaşayan yok mu ses aynen videoda ki gibi.
Sorma abi ya şafak biraz daha atacak gibi arkadaşımın doğumgünüydü bi hediye almassak ayıp olacaktı o da telefonun parasından gitti canı sağolsun saat aldım. nihayetinde para değilmi bi 3 gün geç alsak nolur sankineden hayrola
benimde bugün alacaktım yarına ertelendi....
Biraz abartılmadı mı sizcede bu konu, yani sesi elinizde tutunca duymuyorsunuz illa çok sessiz bir ortamda kulağınıza iyice dayamanız gerekiyor. Açıkcası çok gereksiz saçma bi tartışma konusu konu bile değil
şuraya bak ya adam benden önce aldıEkli dosyayı görüntüle 12298 Ekli dosyayı görüntüle 12297 Sonunda bende bir hayırlı olsun alırım
Hayırlı olsun güle güle kullanın. amaaaaaa bi espri yapayımEkli dosyayı görüntüle 12298 Ekli dosyayı görüntüle 12297 Sonunda bende bir hayırlı olsun alırım
Yok be kardeş bi sürü üste para verdim yoksa alamıyordumşuraya bak ya adam benden önce aldı![]()
olum sen bilerek mi yapıyorsun kıskandın beni benden önce aldın
![]()
![]()
Kılıfsız tam kaplama kullanıyorum herkese tavsiye ederimHayırlı olsun güle güle kullanın. amaaaaaa bi espri yapayım
çabuk o jet blackin kılıfını tak EVLAT
rıza BABA