MR.Anonymous
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 498
Kulaklık önerebilecek var mı ?
Lightning kulaklıkların fiyatı yüksek diye biliyorum.
Kulaklık önerebilecek var mı ?
hd - full hd arasını göz ile anlayamazsın o konuda sıkıntı yapma ama evet kamera konusunda plus model normal 7 ye fark atar.Mediamarkttan aldım yurtiçi yani.
Plus modeli almak istiyorum sadece ekran ve kamera yüzünden.
Bu 2 kıstasta nasıl farkları var karşılaştıramıyorum da.
Plus ın ekranında görüntü daha iyi mi görünür, fotoğraflar canlı ve keskin mi görünür bilmiyorum.
Hd ile full hd ve ppi farkı belirgin fark yaratıyor mu?
Bu sorular satmama sebep oluşturuyor
Lightning kulaklıkların fiyatı yüksek diye biliyorum.
Fazla abartmahd - full hd arasını göz ile anlayamazsın o konuda sıkıntı yapma ama evet kamera konusunda plus model normal 7 ye fark atar.
Sen hani 4800 e 256 gb almıştı nAnca patlatacak öyle kilit vurulacak
Saolasın kardeşim darısı başına.Ne yazıkki 32 olmadıgından 128 aldım
Fazla abartma
Fark su kardeşim
1 ekran farkı anlayamazsin kalite açısından fark yok sadece büyüklük açısından bir fark var 4.7 ile 5.5
2. Kamera
Plusun wide kamerası ile 7 'nin kamerası aynı
Fark surda telephoto kamera var 2x optik zoom oluyor ( gerçekten optik zoom değil acı dolayısı ile 2x olmuş oluyor ) ve son olarak bokeh efect ya da portrait dediğimiz mod![]()
Mediamarkttan aldım yurtiçi yani.
Plus ın ekranında görüntü daha iyi mi görünür, fotoğraflar canlı ve keskin mi görünür bilmiyorum.
Fazla abartma
Fark su kardeşim
1 ekran farkı anlayamazsin kalite açısından fark yok sadece büyüklük açısından bir fark var 4.7 ile 5.5
2. Kamera
Fark surda telephoto kamera var 2x optik zoom oluyor ( gerçekten optik zoom değil acı dolayısı ile 2x olmuş oluyor ) ve son olarak bokeh efect ya da portrait dediğimiz mod![]()
Aynen öyleS7 ve S7 edge konusunu bile geçmiş bu konu.
bana mı öyle geldi yoksa yanılıyor muyum bilmiyorum ama sanki 6s ve 6 ya göre altın rengi biraz daha gerçekçi olmuş
Aynen öyleS7 ve S7 edge konusunu bile geçmiş bu konu.
bana mı öyle geldi yoksa yanılıyor muyum bilmiyorum ama sanki 6s ve 6 ya göre altın rengi biraz daha gerçekçi olmuş
Rica ederimTeşekkür ediyorum.
yanılmıyormuşum demek kiŞöyle birşey var her seride biraz daha parlatılmış oluyor o renkler.
O zaman sabah 9 da mi 10 da ne zaman aciyorlarsa direk gidin ve telefonu almadan ayrilmayacaginizi, soz verdiginiz gun telefonu teslim edemediginizi ve bu boyle giderse baska magazadan alacaginizi soyleyin. Taahhüt lu tellerden prim aliyorlar illaki yapacaklardir.
Biraz abartılmadı mı sizcede bu konu, yani sesi elinizde tutunca duymuyorsunuz illa çok sessiz bir ortamda kulağınıza iyice dayamanız gerekiyor. Açıkcası çok gereksiz saçma bi tartışma konusu konu bile değil
Kılıfsız tam kaplama kullanıyorum herkese tavsiye ederimsagolasın
Full hd de farkı görürsün ve pil deMediamarkttan aldım yurtiçi yani.
256 yı mecburiyetten alıcaktım temin edincede bunu aldımSen hani 4800 e 256 gb almıştı n
Evet jetblack kardeşimjet black mi o
Arkadaşlar bugün spigen slim armor jetblack kılıfım geldi 7 plus acayip hoş durdu öneririm güzel kılıf sıra cam jelatinde
Durun hemen paketini atayım. Ancak belirli yerler yapabiliyor bunu. Kendiniz yapamıyorsunuz. Öğlen 1 idi aldığımda bu saate kadar kaplama bekledim. Çerçeve vs herseyi kaplıyor ses açma kapama hat girişi hariç
Ekli dosyayı görüntüle 12300 Ekli dosyayı görüntüle 12299
Fiyata 130 lira ama bugün vatanda bile ön cam 40 tl
İzmir alsancak teknotelnerde satıyolar bunu
Kardeş abartma demişinde dedğinin aynısını dedim plusdaki kamera sadece zoomla yetinmiyor prof kamerlardaki flu lama olayı DSLR deki derinlik vs daha bilemdiğim bi çok olayı var bence sen biraz hafife almışsın.Fazla abartma
Fark su kardeşim
2. Kamera
Peki teşekkür ediyorum.Yok bende apple watch ile kullandım herhangi bir sorun olmuyor koçtaştan aldığım 1 liralık çevirici işimi baya görmüştü
Full hd de farkı görürsün ve pil de
10 Gün önce mediamarkta ödeme yaptım ve 7plus sipariş ettim fakat halen bi haber yok,ne gariptirki ödemesini yaptığım cihazı
internet sitelerinden satışını yapıyorlar,az önce müşteri hizmetlerini aradım ve durumu anlattım ama havamı aldım.Benim anlamadığım olay parasını veren ve bekleyen müşteri varken neden cihazları yeni müşterilere satmaya çalışıyorlar bu ticaret ahlakına aykırı bir durum bence.Bir daha ne ön sipariş veririm nede mediamarkttan alışveriş yaparım.