- Reaksiyon puanı
- 2,238
Arkadaşlar bi tanıdık telefon almayı düşünüyor ikisinden birini alacak siz hangisini önerirsiniz ben g4 diyorum ama pek sıcak bakmıyor ona
Dedim zaten, g4ün kronik sorunlarindan korkuyor. O fiyat bandında alınabilecek başka telefon var mı tavsiye edeceğiniz s6 g4 note 4 dışındaBen G4 diyorum, note4 sorunlu bir cihaz ve stabil değil
Reeder var ama modelini tam hatırlamıyorum. Sdn de videosu vardı hattaDedim zaten, g4ün kronik sorunlarindan korkuyor. O fiyat bandında alınabilecek başka telefon var mı tavsiye edeceğiniz s6 g4 note 4 dışında
ekran ve kamera haricinde note 4 , g4 ün çok sorunları var araştırabilirsiniz...Arkadaşlar bi tanıdık telefon almayı düşünüyor ikisinden birini alacak siz hangisini önerirsiniz ben g4 diyorum ama pek sıcak bakmıyor ona
Ya ben zaten g4 kullanıyorum ve sıkıntısı yok ama kronik sıkıntısı olan çok, eski seriler öyleekran ve kamera haricinde note 4 , g4 ün çok sorunları var araştırabilirsiniz...
Neye göre soruınlu note 4 ? Ben ilk çıktığı günden beri note 4 kullanıyorum ve hiçbir sorunla karşılaşmadım ? Hatta piyasadaki en az ısınan telefonlardandır note4. G4 ün tek artısı kamerasının daha iyi olması. Ekrana gelirsek o kişiden kişiye değişir kimine ips iyi gelir kimine amoled sonuçta ikiside 2k eşit durumdalar.Ben G4 diyorum, note4 sorunlu bir cihaz ve stabil değil
Note 4 şuan eskidi samsung un gözünde.S6,S6 edge,S6 edge plus,Note 5,S7,S7 edge,Note 7 çıktı note 4 ün üstüne.O yüzden güncelleme filan alacağını zannetmiyorum.Lg g4 ün üstüne lg v10,lg g5,lg v20 çıktı.Lg g4 daha fazla destek alır diye düşünüyorum.Kamerasıda note 4 ten daha iyi.Bence lg g4.Arkadaşlar bi tanıdık telefon almayı düşünüyor ikisinden birini alacak siz hangisini önerirsiniz ben g4 diyorum ama pek sıcak bakmıyor ona
V20 ne ara çıktı birader yaa hiç haberim yok uyuyormuşum benNote 4 şuan eskidi samsung un gözünde.S6,S6 edge,S6 edge plus,Note 5,S7,S7 edge,Note 7 çıktı note 4 ün üstüne.O yüzden güncelleme filan alacağını zannetmiyorum.Lg g4 ün üstüne lg v10,lg g5,lg v20 çıktı.Lg g4 daha fazla destek alır diye düşünüyorum.Kamerasıda note 4 ten daha iyi.Bence lg g4.
Kesinlikle artık eskidi benceÇok net G4. Note4 bitti abi![]()
V20 yi gizli çıkarmışlar herhalde 6 eylülde lansmanı varmış aradım aradım bulamadım ne ara çıkardıysa lg.V20 ne ara çıktı birader yaa hiç haberim yok uyuyormuşum ben![]()
V20 yi gizli çıkarmışlar herhalde 6 eylülde lansmanı varmış aradım aradım bulamadım ne ara çıkardıysa lg.
Lg şov yapmaya kalktı aklı sıra çünkü de ondan 2700 tl ye çıkardı lg g5 i.Yok lg g5 ve arkadaşları bilmem ne.Bir aksesuarı dünya para sanki bedava veriyorlar.G5 te çok iddialıydılar fena patladılar sanırım V20 de dilleri yandı![]()
En azından lg az çok faydalı birşeyler yapmaya çalıştı elinden geldiğince, yenilik olsun diye gidip de kulaklık girişini kaldırmadıLg şov yapmaya kalktı aklı sıra çünkü de ondan 2700 tl ye çıkardı lg g5 i.Yok lg g5 ve arkadaşları bilmem ne.Bir aksesuarı dünya para sanki bedava veriyorlar.
Satisa sunuldu mu ?Buraya bir de Zenfone 3 ü ekleyelim bence
Zaten elimde g4 var telefonu benim için sormuyorumAbi siz hangi akla mantığa hizmet Note4 diyordunuz merak ediyorum? Güncelleme desteği kesilmiş üstüne 2 model çıkmış ve bu modeller bambaşka bir tasarım diline sahip, note4 tuğla gibi şahsen ben note4 alsam Note 7 ye bakar bakar hüzünlenir kafayı yerim, 2 nesil arasında bu kadar devasal farklar bana koyardı. G4 ise tasarım olarak ve kamera olarak bana göre çok iyi telefon kendince bir havası var, Çoğu kişi G5 yerine G4 diyebilir bence G4 al kardeşim![]()
Hiç yoktan olan bir parmak izi okuyucuAbi siz hangi akla mantığa hizmet Note4 diyordunuz merak ediyorum? Güncelleme desteği kesilmiş üstüne 2 model çıkmış ve bu modeller bambaşka bir tasarım diline sahip, note4 tuğla gibi şahsen ben note4 alsam Note 7 ye bakar bakar hüzünlenir kafayı yerim, 2 nesil arasında bu kadar devasal farklar bana koyardı. G4 ise tasarım olarak ve kamera olarak bana göre çok iyi telefon kendince bir havası var, Çoğu kişi G5 yerine G4 diyebilir bence G4 al kardeşim![]()
Hiç yoktan olan bir parmak izi okuyucu
Arkada video çekiminde daha başarılı bir kamera (G4 video çekimi sorunu yaşıyordu sesi tiz kayıt etme netleme vb)
Gerçekten g4e göre daha iyi batarya
G4ü aratmayacak kalitede ekran
Daha kaslı bir işlemci
Android 7.0 alabilir
S Pen nimetleri
Önerme sebeplerimiz
Note 5 şuan telefon piyasasında note 7 kadar güçlüdür etkisiİyi diyon hoş diyonda üstüne çıkan abileri Note 4 ü öldürdü bence almak hatadır psikolojik sorunları beraberinde getirecektirNote 7 o kadar iyi çıktı ki Note 5 e bile dönüp bakmam
![]()