Note 4 vs G4

Hangisi

• Note 4

Kullanılan: 7 58.3%
  • G4

Kullanılan: 5 41.7%

• Kullanılan toplam oy
    12

Unknown User

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,238
Arkadaşlar bi tanıdık telefon almayı düşünüyor ikisinden birini alacak siz hangisini önerirsiniz ben g4 diyorum ama pek sıcak bakmıyor ona

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Ben G4 diyorum, note4 sorunlu bir cihaz ve stabil değil

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar bi tanıdık telefon almayı düşünüyor ikisinden birini alacak siz hangisini önerirsiniz ben g4 diyorum ama pek sıcak bakmıyor ona
ekran ve kamera haricinde note 4 , g4 ün çok sorunları var araştırabilirsiniz...

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Ben G4 diyorum, note4 sorunlu bir cihaz ve stabil değil
Neye göre soruınlu note 4 ? Ben ilk çıktığı günden beri note 4 kullanıyorum ve hiçbir sorunla karşılaşmadım ? Hatta piyasadaki en az ısınan telefonlardandır note4. G4 ün tek artısı kamerasının daha iyi olması. Ekrana gelirsek o kişiden kişiye değişir kimine ips iyi gelir kimine amoled sonuçta ikiside 2k eşit durumdalar.

Toplayacak olursak Note 4 Bataryada , Performansta , Spen vb olarak daha üstün bir cihaz G4 ten.
G4 ün tek artısı Kamera.

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Note 4 şuan eskidi samsung un gözünde.S6,S6 edge,S6 edge plus,Note 5,S7,S7 edge,Note 7 çıktı note 4 ün üstüne.O yüzden güncelleme filan alacağını zannetmiyorum.Lg g4 ün üstüne lg v10,lg g5,lg v20 çıktı.Lg g4 daha fazla destek alır diye düşünüyorum.Kamerasıda note 4 ten daha iyi.Bence lg g4.

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Kardeşim sıfır alıcaksanız o fiyata Xiaomi Mi5 öneririm F/P telefondur ve bu iki cihazdanda daha iyidir.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Note 4 işlemci tarafında daha kaslı ve batarya daha iyi
G4 kamera ekranda daha başarılı

Unknown User

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,238
Note 4 şuan eskidi samsung un gözünde.S6,S6 edge,S6 edge plus,Note 5,S7,S7 edge,Note 7 çıktı note 4 ün üstüne.O yüzden güncelleme filan alacağını zannetmiyorum.Lg g4 ün üstüne lg v10,lg g5,lg v20 çıktı.Lg g4 daha fazla destek alır diye düşünüyorum.Kamerasıda note 4 ten daha iyi.Bence lg g4.
V20 ne ara çıktı birader yaa hiç haberim yok uyuyormuşum ben :D

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
G5 te çok iddialıydılar fena patladılar sanırım V20 de dilleri yandı :D
Lg şov yapmaya kalktı aklı sıra çünkü de ondan 2700 tl ye çıkardı lg g5 i.Yok lg g5 ve arkadaşları bilmem ne.Bir aksesuarı dünya para sanki bedava veriyorlar.

Unknown User

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,238
Lg şov yapmaya kalktı aklı sıra çünkü de ondan 2700 tl ye çıkardı lg g5 i.Yok lg g5 ve arkadaşları bilmem ne.Bir aksesuarı dünya para sanki bedava veriyorlar.
En azından lg az çok faydalı birşeyler yapmaya çalıştı elinden geldiğince, yenilik olsun diye gidip de kulaklık girişini kaldırmadı

M

Murat Burç

SDN Okuru
V20 çok güzel bir cihaz olmuş tek bir yer dışında o da tasarım V10 tasarımının gelmesini isterdim belki oraya bir çift kamera monto edilebilirdi

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
G4 kamera olarak çok iyi hatta o kadar iyiydi ki g5 neredeyse tatmin etm di kullanıcıları.

Note4 tavsiyemdir hem spen olsun 3200mAh batarya olsun idare ederde olsa bi parmak izi okuyucu var ve tabiki kamera konusunda da kötü değil note4 de başarılı.

BarKoda1010

Profesör
Reaksiyon puanı
353
Abi siz hangi akla mantığa hizmet Note4 diyordunuz merak ediyorum? Güncelleme desteği kesilmiş üstüne 2 model çıkmış ve bu modeller bambaşka bir tasarım diline sahip, note4 tuğla gibi şahsen ben note4 alsam Note 7 ye bakar bakar hüzünlenir kafayı yerim, 2 nesil arasında bu kadar devasal farklar bana koyardı. G4 ise tasarım olarak ve kamera olarak bana göre çok iyi telefon kendince bir havası var, Çoğu kişi G5 yerine G4 diyebilir bence G4 al kardeşim :D

Unknown User

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,238
Abi siz hangi akla mantığa hizmet Note4 diyordunuz merak ediyorum? Güncelleme desteği kesilmiş üstüne 2 model çıkmış ve bu modeller bambaşka bir tasarım diline sahip, note4 tuğla gibi şahsen ben note4 alsam Note 7 ye bakar bakar hüzünlenir kafayı yerim, 2 nesil arasında bu kadar devasal farklar bana koyardı. G4 ise tasarım olarak ve kamera olarak bana göre çok iyi telefon kendince bir havası var, Çoğu kişi G5 yerine G4 diyebilir bence G4 al kardeşim :D
Zaten elimde g4 var telefonu benim için sormuyorum :D

mmcaglar01

Asistan
Reaksiyon puanı
76
Ekimde çıkıyor.Şunun şurasına ekime ne kaldı ki canım (Kemal Sunal hesabı :) ).Bende alacağım bekliyorum.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Hiç yoktan olan bir parmak izi okuyucu
Arkada video çekiminde daha başarılı bir kamera (G4 video çekimi sorunu yaşıyordu sesi tiz kayıt etme netleme vb)
Gerçekten g4e göre daha iyi batarya
G4ü aratmayacak kalitede ekran
Daha kaslı bir işlemci
Android 7.0 alabilir
S Pen nimetleri
Önerme sebeplerimiz

BarKoda1010

Profesör
Reaksiyon puanı
353
Hiç yoktan olan bir parmak izi okuyucu
Arkada video çekiminde daha başarılı bir kamera (G4 video çekimi sorunu yaşıyordu sesi tiz kayıt etme netleme vb)
Gerçekten g4e göre daha iyi batarya
G4ü aratmayacak kalitede ekran
Daha kaslı bir işlemci
Android 7.0 alabilir
S Pen nimetleri
Önerme sebeplerimiz

İyi diyon hoş diyonda üstüne çıkan abileri Note 4 ü öldürdü bence almak hatadır psikolojik sorunları beraberinde getirecektir :D Note 7 o kadar iyi çıktı ki Note 5 e bile dönüp bakmam :cool:

M

Murat Burç

SDN Okuru
İyi diyon hoş diyonda üstüne çıkan abileri Note 4 ü öldürdü bence almak hatadır psikolojik sorunları beraberinde getirecektir :D Note 7 o kadar iyi çıktı ki Note 5 e bile dönüp bakmam :cool:
Note 5 şuan telefon piyasasında note 7 kadar güçlüdür etkisi
Note 4 de samsungun iPhone ye karşı kazandığı ilk büyük zaferdir ve note serisinin efsanesidir