HTC 10 vs. S7 Edge

?

• HTC 10

Kullanılan: 6 54.5%
  • S7 Edge

Kullanılan: 5 45.5%

• Kullanılan toplam oy
    11

#hainkostok

Asistan
Reaksiyon puanı
33
Arkadaşlar dün sorduğum sorudan sonra bu iki telefon arasında kaldım.1) Bol bol oyun oynayan birisiyim Aspalth 8,Dead Trigger gibi oyunlar oynamak istiyorum.2)Sosyal medyayı kullanacağım.Snapchat,Facebook,İnstagram vs.3)3-4 yıl ömür istiyorum.4)Tabii ki güncellemelerde önemli. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER:)

BigFood

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
güncelleme ve ömür dersen tabiki samsung la htc kapışamaz, htc o konuda cidden çok önde bir telefon. Ama iki telefonunda teknolojileri oldukça gelişmiş oyun konusunda bir farkları olmaz diye tahmin ediyorum ikisinde de sorunsuz oynarsın. Bence kamera bakımından s7 edge daha önde sosyal medya kullanıyorsan. Ve açıkçası bence htc 10 un en kötü yanı arayüzü, o kadar şık ve kaliteli bir telefon için çok sıkıcı ver çirkin bir ara yüzü var bana göre. Oyun oynayacağım diyorsun bence ekran kalitesi olarak samsung daha güze o edge kenarlar ile oyun oynamak daha güzel olur diye düşünüyorum ama tabi aralarında ortalama bi 300 tl lik bir fiyat farkı var. Eğer fiyat önemli değil dersen s7 edge derdim ben. Ama htc 10 da seni üzmez ve daha uzun süre daha stabil götürür diye düşünüyorum.

monuroruc

Asistan
Reaksiyon puanı
206
Tasarım olarak s7 edge ama dayanıklılık dersen htc10. Performansları bence yakın birbirlerine sd820 iyi bir işlemci

#hainkostok

Asistan
Reaksiyon puanı
33
İlginiz için teşekkürler:)
güncelleme ve ömür dersen tabiki samsung la htc kapışamaz, htc o konuda cidden çok önde bir telefon. Ama iki telefonunda teknolojileri oldukça gelişmiş oyun konusunda bir farkları olmaz diye tahmin ediyorum ikisinde de sorunsuz oynarsın. Bence kamera bakımından s7 edge daha önde sosyal medya kullanıyorsan. Ve açıkçası bence htc 10 un en kötü yanı arayüzü, o kadar şık ve kaliteli bir telefon için çok sıkıcı ver çirkin bir ara yüzü var bana göre. Oyun oynayacağım diyorsun bence ekran kalitesi olarak samsung daha güze o edge kenarlar ile oyun oynamak daha güzel olur diye düşünüyorum ama tabi aralarında ortalama bi 300 tl lik bir fiyat farkı var. Eğer fiyat önemli değil dersen s7 edge derdim ben. Ama htc 10 da seni üzmez ve daha uzun süre daha stabil götürür diye düşünüyorum.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Güncellme konusunda HTC çok çok önde deüil amiral gemisi klasmanında s7 edge daha iyi seçim olur

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
s7 edge kullanan birçok kişi ekranından dolayı telefonu elinden düşürdüklerini söylüyorlar.ekranıda koruyucu takılmıyor
htc telefonlar karışık diyorlar merak ettim en kısa zamanda mağazalarda telefonu inceleyeceğim:)
bu arada htc telefonların servis ağı yaygın mı?genelde samsung ve lg servisler yaygın oluyor

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
s7 edge kullanan birçok kişi ekranından dolayı telefonu elinden düşürdüklerini söylüyorlar.ekranıda koruyucu takılmıyor
htc telefonlar karışık diyorlar merak ettim en kısa zamanda mağazalarda telefonu inceleyeceğim:)
bu arada htc telefonların servis ağı yaygın mı?genelde samsung ve lg servisler yaygın oluyor
Yaygın olsa ne olur servisinden şikayetçi herkes özellik olarak her ne kadar beğensem de bana dandik gibi geliyo artık htcler.En kötü samsung alırım daha iyi daha bulaşmam htcye.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
bir aralar android de en iyi telefon Htc diyorlardı :)
Evet bende öyle sanıyordum ilk defa htc aldım one a9 daha 1 aylık cihaz pert oldu diceksin düşmüş yok su teması olmuş yok oyun bile yüklemedim pek sürekli ısınmasın diye şarj olurken kendi kendine güç entegresi komple yandı.Hani dicem farklı şarj cihazı ama lgnin orjinal şarj cihazıydı birçok cihazı şarj ettim öyle bir htc dandik çıktı.Çevremde o kadar telefon kullanan insan var hemde garantisiz böyle bir sorun yaşayan birini ne gördüm ne duydum tabi onlar htc kullanmıyor herkeste lg samsung iphone var.

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Htc'nin hoparlörlerinin tadına bak bence.;)

ikia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ekrana koruyucu takılamaması doğru değil.Sadece kullanıcı uygulamayı başaramadığı için öyle deniyor.İnternette satılan full body koruma jelatinleri, doğru uygulandığında harika sonuç veriyor.Ben de birincide uygulamayı başaramayıp aldığım ürüne olumsuz yorum verdim.Sonra bir uygulama videosu gördüm, tekrar aldım ve uyguladım.Sanki üzerinde koruyucu yokmuş gibi görünüyor.Ayrıca şu ana kadar da düşürmeye sebebiyet vermedi.
Sadece yanlış algılamalara bir açıklama getirmek istedim...

GökayÇeker

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Arkadaş oyun oynuyacağım demiş. Htc 10daki adreno 530, s7 edge deki mali-t880 mp-12.. Adreno daha performanslı ama sonuçta günlük kullanımda ikisi de sana efsane performans sunacaktır. Pil ömrü konusunda süper amoledden kaynaklı olarak s7edge yine avantajlı. Kamera da kişiden kişiye değişir. Fotoğraflara göre bence htc 10, videoda s7 edge daha iyi. Ön kamera ve ses kaydında htc 10 fark atar.. İkisi de büyük rakip. Bu telefonları kriterlerinize göre tercih ederseniz ikisi de mükemmel cihazlar..

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Evet bende öyle sanıyordum ilk defa htc aldım one a9 daha 1 aylık cihaz pert oldu diceksin düşmüş yok su teması olmuş yok oyun bile yüklemedim pek sürekli ısınmasın diye şarj olurken kendi kendine güç entegresi komple yandı.Hani dicem farklı şarj cihazı ama lgnin orjinal şarj cihazıydı birçok cihazı şarj ettim öyle bir htc dandik çıktı.Çevremde o kadar telefon kullanan insan var hemde garantisiz böyle bir sorun yaşayan birini ne gördüm ne duydum tabi onlar htc kullanmıyor herkeste lg samsung iphone var.
internetten araştırma yaptınız mı?aynı sorun yada benzer sorunlarla karşılaşıp memnuniyetsizlerini belirten kullanıcılar varmı?
benimde çevremde genelde o saydığınız telefonlar kullanıyorlar.mesela sokakta falan insanların telefonlarına baktığımda çoğunluk samsung marka kullanıyor

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar dün sorduğum sorudan sonra bu iki telefon arasında kaldım.1) Bol bol oyun oynayan birisiyim Aspalth 8,Dead Trigger gibi oyunlar oynamak istiyorum.2)Sosyal medyayı kullanacağım.Snapchat,Facebook,İnstagram vs.3)3-4 yıl ömür istiyorum.4)Tabii ki güncellemelerde önemli. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER:)
3-4 yıl ömür haricinde senin işini ikisi de rahat rahat görür kardeşim. Güncelleme de ne olacağı belli olmaz en fazla 2 yıl alırsın firmada da...

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
internetten araştırma yaptınız mı?aynı sorun yada benzer sorunlarla karşılaşıp memnuniyetsizlerini belirten kullanıcılar varmı?
benimde çevremde genelde o saydığınız telefonlar kullanıyorlar.mesela sokakta falan insanların telefonlarına baktığımda çoğunluk samsung marka kullanıyor
Evet araştırdım birçok htc cihazda oluyormuş.Kardeşimin bir arkadaşı garantili almış 15 günlük cihaz kapanmış serviste anakart değişimi için baya uğraşmış.Açıkçası ben soğudum htcden artık güvenemiyorum.O kadar akıllı telefon kullandım tavsiye ettim çevrede kullananları gördüm daha böyle bir sorun görmedim.Hele şu lg g2ye neler neler yaptım hala taş gibi maşallah.Telefon darbe alır ne bileyim su kaçar vs vs bişey yaparsın o zaman neyse durduk yere olunca insan bi durupp düşünüyor.

giveusfreedom

Asistan
Reaksiyon puanı
31
s7 edge al tasarım su geçirmezlik kamera gibi bir çok yönden üstün HTC 10'dan

#hainkostok

Asistan
Reaksiyon puanı
33
Hepinize çok teşekkür ederim. Yorumlara dayanarak S7 Edge almaya karar verdim.Dayanıklılık biraz sıkıntı ama artık kılıfla kullanacağım.