Umutcan1907
Öğrenci
Arkadaşlar 2 telefon arasında kaldım sizce hangisini almalıyım 3-4 yıl kullanmak istiyorum fazla oyun oynayan biri değilim aklım s7 edge den yana ama hala kararsızım
Iphone göre artıları nedir ?galaxy s7 edge daha uygun tercih olacaktır
Daha üstün pil performansı tasarımı daha güzel daha sağlıklı güncelleme alabiliyor kutu içeriğinden ek bir para ödemeden hızlı şarj adaptörü ve kablosu var kamera bakımından gece ve düşük ışık çekiminde çok daha iyiIphone göre artıları nedir ?
Peki s9 çıktıktan sonra çok unutulur mu?Daha üstün pil performansı tasarımı daha güzel daha sağlıklı güncelleme alabiliyor kutu içeriğinden ek bir para ödemeden hızlı şarj adaptörü ve kablosu var kamera bakımından gece ve düşük ışık çekiminde çok daha iyi
Eğer android 9'u alırsa unutulmayacakPeki s9 çıktıktan sonra çok unutulur mu?
2600-2700Bütçenizi söylerseniz daha iyi bir cihaz bulunabilir aslında.
OnePlus 5T var onada bakabilirsin2600-2700
Fe nin garanti sıkıntısı varS7 Edge yerine Note FE öneririm. İki cihaz arasından iPhone 7 diyorum ben.
S7 edgede bir takım problemler çıkabiliyor bu herkeste olmuyor fakat sende olmayacağını da bilemiyosun.Arkadaşlar 2 telefon arasında kaldım sizce hangisini almalıyım 3-4 yıl kullanmak istiyorum fazla oyun oynayan biri değilim aklım s7 edge den yana ama hala kararsızım
İos 11 veiphone 7 lerin hali ortada sen hala 4 sene diyosun milletin gözünü boyamaS7 edgede bir takım problemler çıkabiliyor bu herkeste olmuyor fakat sende olmayacağını da bilemiyosun.velhasıl kelam iPhone 7 iyidir en az 4 seneni çıkarır.
İşim gücüm yok insanların gözünü boyuyacam öyle mi? Birader iP6s bile gayet normal çalışıyor bırakın şu şişirme sözleri ya. iP7de de ahımlı şahımlı bi problem çıkmayacaktır.İos 11 veiphone 7 lerin hali ortada sen hala 4 sene diyosun milletin gözünü boyama
İşim gücüm yok insanların gözünü boyuyacam öyle mi? Birader iP6s bile gayet normal çalışıyor bırakın şu şişirme sözleri ya. iP7de de ahımlı şahımlı bi problem çıkmayacaktır.
Haberleri bi göz istiyosan iphone 7 kullanan biri video atmış mynet te var telefona mesaj geliyo adam üstüne tıkladığı an ekran simsiyah oluyo ve direk kilit ekrana dönüyo sonra tekrar menüye geliyo mesajın üstüne defalarca tıklamasına rağmen mesajlara giremedi adam.İşim gücüm yok insanların gözünü boyuyacam öyle mi? Birader iP6s bile gayet normal çalışıyor bırakın şu şişirme sözleri ya. iP7de de ahımlı şahımlı bi problem çıkmayacaktır.
Güzel kardeşim ben de diyorum ki S7 Edgenin de internette bir ton problemli videoları var. Edge ekranda siyah çizgiler vs. demek istiyorumki alırken iyi araştırılır telefonu şöyle eline alıp biraz inceleyip alınınca en azından alırken problemsiz alırsın ileriki zamanlarda problem çıkma ihtimalini bir nebze de azaltmış olursun.Haberleri bi göz istiyosan iphone 7 kullanan biri video atmış mynet te var telefona mesaj geliyo adam üstüne tıkladığı an ekran simsiyah oluyo ve direk kilit ekrana dönüyo sonra tekrar menüye geliyo mesajın üstüne defalarca tıklamasına rağmen mesajlara giremedi adam.
Teknoloji şans işi ama senin 6s bile düzgün çalışıyo demene uyuz oldum ios 11 'n rezilliğini resmen inkar ediyosun adamlar planlı eskitme yaptı hala bunları savunabiliyosunuz ya pes bide 4 sene diyosunGüzel kardeşim ben de diyorum ki S7 Edgenin de internette bir ton problemli videoları var. Edge ekranda siyah çizgiler vs. demek istiyorumki alırken iyi araştırılır telefonu şöyle eline alıp biraz inceleyip alınınca en azından alırken problemsiz alırsın ileriki zamanlarda problem çıkma ihtimalini bir nebze de azaltmış olursun.
Kardeşim amma uzattın ya cidden. Ulan kendi ellerimle kullandım 6s i gayet herşeyi yapıyor batarya dışında herşeyi yapıyor takılmadan. Etrafında bir iki patlak verenden duyup duyup burada gelip de çok bilmişlik yapma be. Gerçekten git eline bi 6s al bi kullan ondan sonra yorum yap.Teknoloji şans işi ama senin 6s bile düzgün çalışıyo demene uyuz oldum ios 11 'n rezilliğini resmen inkar ediyosun adamlar planlı eskitme yaptı hala bunları savunabiliyosunuz ya pes
Bi kaç gün 7 plus kullandım ayarlar menüsüne girerken 4 5 saniye bekledi sonra açıldı bataryası iyi değil sabah 9 gibi şarjdan çekip saat 5 gibi %10 bataryası kalıyodu sen ne 6s inden bahsediyosun ben s7 edge kullanıyorum 7 plus abimin bikaç günlüğüne değiştik.Kardeşim amma uzattın ya cidden. Ulan kendi ellerimle kullandım 6s i gayet herşeyi yapıyor batarya dışında herşeyi yapıyor takılmadan. Etrafında bir iki patlak verenden duyup duyup burada gelip de çok bilmişlik yapma be. Gerçekten git eline bi 6s al bi kullan ondan sonra yorum yap.
Sorun dediğin şey bunlar mı yani kardeş? Sana sadece gülüyorum. "Hahaha"Bi kaç gün 7 plus kullandım ayarlar menüsüne girerken 4 5 saniye bekledi sonra açıldı bataryası iyi değil sabah 9 gibi şarjdan çekip saat 5 gibi %10 bataryası kalıyodu sen ne 6s inden bahsediyosun ben s7 edge kullanıyorum 7 plus abimin bikaç günlüğüne değiştik.
Sorun olması için telefonun kapanıp bi daha açılmamaması gerekiyo dimi hani hiç kasmıyo bataryası günü çıkartıyo diyosunuzya ona ithafen söyledim anlayanaSorun dediğin şey bunlar mı yani kardeş? Sana sadece gülüyorum. "Hahaha"
Iphone 7 performans konusunda s7 edge den cok daha iyi bencr iphone 7 alArkadaşlar 2 telefon arasında kaldım sizce hangisini almalıyım 3-4 yıl kullanmak istiyorum fazla oyun oynayan biri değilim aklım s7 edge den yana ama hala kararsızım
Konuştuğun konu göreceli bir kavram. Bana göre sorun tekler tükler donar kasar bu bir sorundur. Ama pili bir günümü çıkarmıyormuş,uygulamayı açarken 3 sn 5 sn 10 sn bekleyip açtı bunlar bana göre bir problem değil. Hacker değiliz normal vatandaşız. Ama ben sana haksızsın demiyorum göreceli bir kavramdır bırak konu sahibi düşünsün.Sorun olması için telefonun kapanıp bi daha açılmamaması gerekiyo dimi hani hiç kasmıyo bataryası günü çıkartıyo diyosunuzya ona ithafen söyledim anlayana