Öneri galaxy s23 vs. iPhone 14

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ThorJ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,827
selamlar,
şu anda aktif olarak iPhone 13 pro max kullanıyorum. cihazım 2.5 senedir bende ve artık hem boyutu aşırı büyük geldiği için (ilk aldığım zamanda bundan rahatsızlık duymuyordum ancak son zamanlarda aklım mini modellere kaymıyor değil), hem de bataryasından mütevellit yaşadığım sorunlardan artık sıkıldığımdan kaynaklı yeni, sıfır bir cihaza geçmek istiyorum. 13 pro max’in kamerası beni cezbetmişti, çektiğim fotoğraflar son derece kaliteliydi. telefonda oyun oynayan vs. birisi değilim. telefonun sadece kamerasını, ve onunla beraber bankacılık ve diğer klasik uygulamaları kullanıyorum. işlemciyi yüke sokacak pek bir işlem yapmıyorum yani video kaydı almak dışında. benim için ekran kalitesi ve kamera kalitesi ön plandadır. tabi bir de bu kameranın sosyal medya performansı da çok önemli. bunları göz önünde bulundurarak iki cihaz arasında kaldım, bunlardan birisi sd işlemcili s23, diğeri de baz model iPhone 14. sizin tercihiniz hangi cihazdan yana olurdu?
(biliyorum 13 pro max’ten 14’e düşmek kamera bakımından biraz aptallığa kaçıyor olabilir ama, cihazımın ekranı orjinal değil, bataryası değiştiğinden beri eski performansını sunamıyor ve arka camında kırık var. bunları göz önünde bulundurmanızı rica ediyorum.)