General Mobile 5 Plus Kullanıcıları Kulübü

chemistanbul

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Kullanım süresi uzadıkça bu sorunu daha fazla okur oldum bir kaç yerde daha..
Ne kadar zamandır kullanıyorsunuz telefonu?

Ben batarya ömrü ve şu güncelleme yüzünden zaten değiştirmek istiyorum telefonu, uzun kullanımda da böyle farklı sıkıntılar çıkacaksa işimiz var...

nisanda almıştım. ilk alanlardanım.yazılımsal olarak beklentilerimin dışında bir olumsuzluk yok. ancak bu olay canımı sıktı.batarya ömrüde fena değil. ama sanırım iphone deneme isteğim tekrar gün yüzüne çıkıyor bu kısacık gm tecrübelerimin beni sürüklemesiyle. :(

chemistanbul

Asistan
Reaksiyon puanı
31
WhatsApp Image 2016-09-09 at 13.43.52.jpeg
WhatsApp Image 2016-09-09 at 13.43.52.jpeg
WhatsApp Image 2016-09-09 at 13.43.50.jpeg

chemistanbul

Asistan
Reaksiyon puanı
31
inan kardeşim dikkat ederim. anlamadım.yarın servise götürmeyi düşünüyorum.

Tekno kurt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar gm 5 plus kesin alcam da kafam renk konusunda karisti.Sizce hangi renk aliyim renge uygun sadece arka kapak kilifi da soylerseniz sevinirim. SIMDIDEN TESEKKURLER

cyanogenmod17

Asistan
Reaksiyon puanı
27
Arkadaslar gm 5 plus kesin alcam da kafam renk konusunda karisti.Sizce hangi renk aliyim renge uygun sadece arka kapak kilifi da soylerseniz sevinirim. SIMDIDEN TESEKKURLER
Kesinlikle siyah almalısın. Zaten beyaz ve siyah var diger renkler sadece cerceve rengi. Ayrica beyaz olanlarda ekranin kenarlarinda siyah şerit var ve hiç hoş durmuyor. Ama siyah renkte oyle birsey yok ve siyah premium duruyor. Ben de siyah kullaniyorum ve iyiki siyah almisim. Kilif olarak siyah yumusak kilif oneririm daha agirbasli bir goruntu verir.

ömerr999

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Güncelleme gelmeyen arkadaşlar Google hizmetler çerçevesi ve Google olay hizmetlerin verilerini silsin sonra tekrar deneyin güncelleme öyle geliyor ben yaptım güncellemesi

Mstgrsy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Selamun Aleyküm Arkadaşlar Note 5'den GM 5 Plus'a Geçtim Dün İtibariyle Şimdilik Hiçbir Sıkıntı Yok..

Raskon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar telefon alalı 1 hafta oldu henüz bi sorunum yok gayet güzel bi cihaz herkese öneririm.

Raskon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Son güvenlik yaması tarihi bende 5 ağustos diyo peki sizde kaç yani başka bi yama daha var mi

Tekno kurt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
A
Kesinlikle siyah almalısın. Zaten beyaz ve siyah var diger renkler sadece cerceve rengi. Ayrica beyaz olanlarda ekranin kenarlarinda siyah şerit var ve hiç hoş durmuyor. Ama siyah renkte oyle birsey yok ve siyah premium duruyor. Ben de siyah kullaniyorum ve iyiki siyah almisim. Kilif olarak siyah yumusak kilif oneririm daha agirbasli bir goruntu verir.
Kullandigin kilifin resmini veya internetten aldigsan link atarmisin.Bende siyah almayi dusunuyom siyah daha.agir basli duruyor

Raskon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Denetledim ama şuan güncel diyo güvenlik yaması tarihide 5 ağustos yaziyo

ömerr999

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Denetledim ama şuan güncel diyo güvenlik yaması tarihide 5 ağustos yaziyo
Önceki mesajlara bakarsanız nasıl yapılacağını anlattım ama tekrardan soyelyim Google hizmetler çerçevesi ve Google olay hizmetleri verilerini sildikten sonra tekrar güncellemeleri denetle dediğimizde geliyor

Lifetekno

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Önceki mesajlara bakarsanız nasıl yapılacağını anlattım ama tekrardan soyelyim Google hizmetler çerçevesi ve Google olay hizmetleri verilerini sildikten sonra tekrar güncellemeleri denetle dediğimizde geliyor
Kademe kademe dağıtılan bişeyin orayı silince gelmesinin bi mantığı yok. Hepsi birden verilmiş olur bişeyleri silersin sana da gelir ama bu öyle değil ki. Zamanı gelince sana da gelecektir. Bana daha bugün geldi. 3 gün önce verileri silsem gelicek miydi yani. Öyle bi sistemle çalışmıyor OTA

atlass

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu telefonun en büyük sorunu yakınlık sensôrü bence. Bazen görüşme yaparken ekran birden açılıyor. Bu ciddi bir sorun bence. Sizde de aynı sorun mevcut mu ve nasıl bir çözüm buldunuz?

Lifetekno

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Arkadaşlar bu telefonun en büyük sorunu yakınlık sensôrü bence. Bazen görüşme yaparken ekran birden açılıyor. Bu ciddi bir sorun bence. Sizde de aynı sorun mevcut mu ve nasıl bir çözüm buldunuz?
Ekran koruyucu var mı ekran üzerinde?

atlass

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benimki de 2. Parti iki haftalık siyah. Bu telefonun kronik bir sorunu zaten ama bazı cihazlarda bôyle bir sorun yok sanırım.