1500 Tl Bütçe İle Anketteki Cihazlardan Hangisini Almalıyım ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sally
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hangisi ?

• sony C5 Ultra

Kullanılan: 4 17.4%
  • sony M5

Kullanılan: 0 0.0%
  • samsung A5

Kullanılan: 1 4.3%
  • samsung J7

Kullanılan: 5 21.7%
  • samsung E7

Kullanılan: 0 0.0%
  • htc one m8

Kullanılan: 13 56.5%

• Kullanılan toplam oy
    23

Stilex Jel

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Ankette M8 seçeneğini işaretledim tercihlerin bu modeller olacağı için ancak bu fiyata şuan daha güncel ürünler bulabilirsin. Araştırmanızı öneririm.
Bu arada M8 kullanıcısıyım önerebilirim.

sally

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Ankette M8 seçeneğini işaretledim tercihlerin bu modeller olacağı için ancak bu fiyata şuan daha güncel ürünler bulabilirsin. Araştırmanızı öneririm.
Bu arada M8 kullanıcısıyım önerebilirim.

daha güncel modellere örnek verebilir misiniz, teşekkürler

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Htc almayın git en kötü samsung al daha iyi htc pişmanlıktır çoğunun anakartı dandik ha alırsın hiçbişi olmaz oda şans işi.Neredeyse her telefonunda aynı kronik problemi olan markadan ben olsam almazdım istersen araştırabilirsin.

muhammet516

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Xiaomi mi5 önermem çünkü yan parça sıkıntısı cekersin garanti sıkıntısı cekersin o paraya lg g4 veya huawei p8 bakabilirsiniz ikiside 1500 tl hb de hemde tr garantili.

sally

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
siteden LG-G4 veya teknosadan LG-G3 e karar verildi gibi
cevaplarınız için teşekkürler..
:rolleyes:

ozeri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
. Htc yada Sony diyorum

Son düzenleme:

sally

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
M8.G3 kullandım ve kalitesiz bir cihaz lag ve takılmalar çok ancak iyi bir rom yüklemek gerekli.M7 var bir tanıdığımda stabilite konusunda harika.

bu fiyat aralığında çok bi seçenek yok açıkçası sony de de kimse memnun değil..g3 ü htc den daha çok öneriyorlar.
yani g3 olacak gibi ./
teşekkürler..

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
bu fiyat aralığında çok bi seçenek yok açıkçası sony de de kimse memnun değil..g3 ü htc den daha çok öneriyorlar.
yani g3 olacak gibi ./
teşekkürler..
Hooopp.Dur orda.G3'ün şikayetlerini falan bir oku çünkü m8 g3'ten çok daha üst bir cihaz.Ben kullandım ve tavsiye etmiyorum g3'ü.Kasası sağlam değil,kasadan çatırtılar çuturtular geliyor.Premium hissiyatını veremiyor.Ben G3 kullanırken de kullandıktan sonra da kimseye önermedim.Ve şu anda m8 alırsan 2 seneye yakın gider.Ha bu Arada unutmadan;g3'te ciddi Isınma ve şarj sorunları var.

sally

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Hooopp.Dur orda.G3'ün şikayetlerini falan bir oku çünkü m8 g3'ten çok daha üst bir cihaz.Ben kullandım ve tavsiye etmiyorum g3'ü.Kasası sağlam değil,kasadan çatırtılar çuturtular geliyor.Premium hissiyatını veremiyor.Ben G3 kullanırken de kullandıktan sonra da kimseye önermedim.Ve şu anda m8 alırsan 2 seneye yakın gider.Ha bu Arada unutmadan;g3'te ciddi Isınma ve şarj sorunları var.

Biliyorum sorunlarını okudum g3 ün ama başka ne alınır ki
Baktıkça tüm telefonlarda bir sorun okuyorum hepsinin bir problemi var
Diğer seçenek de m8 di zaten ama htc mi kaldı diyenler çok
yani 2000 üstü bi bütçen olmadığı sürece düzgün birşey alamıyorsun zaten ben de 2000 e kadar verebilirdim yine birşey bulamadım karar veremedim
Ama kuzenim için ikisine de mağazaya gidip inceleyip bakacağız artık hangisi hoşuna giderse onu alacak
teşekkürler m8 de düşüneceğiz yani :rolleyes:

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Biliyorum sorunlarını okudum g3 ün ama başka ne alınır ki
Baktıkça tüm telefonlarda bir sorun okuyorum hepsinin bir problemi var
Diğer seçenek de m8 di zaten ama htc mi kaldı diyenler çok
yani 2000 üstü bi bütçen olmadığı sürece düzgün birşey alamıyorsun zaten ben de 2000 e kadar verebilirdim yine birşey bulamadım karar veremedim
Ama kuzenim için ikisine de mağazaya gidip inceleyip bakacağız artık hangisi hoşuna giderse onu alacak
teşekkürler m8 de düşüneceğiz yani :rolleyes:
HTC mi kaldı diyenler teknolojiden tırnağım kadar anlamıyorlardır.Adamların çıkarttığı cihazlar ortada.En iyi en başarılı Android telefonlar HTC marka olanlarıdır bunu unutma.