MR.Anonymous
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 498

İphonedo boş durur mu!
Türkiyede 35 cihaz şu ana kadar şüpheli bulunmuş. Bu sayı global anlamda daha fazla. Note 7 üretim hatası olan bir fiyasko. Bu kadar net.La olm ne kadar saçma diyaloglar dönüyor ya! Li-ion bataryalı her makinanın başına gelecek şeyler bunlar.
Türkiyede 35 cihaz şu ana kadar şüpheli bulunmuş. Bu sayı global anlamda daha fazla. Note 7 üretim hatası olan bir fiyasko. Bu kadar net.La olm ne kadar saçma diyaloglar dönüyor ya! Li-ion bataryalı her makinanın başına gelecek şeyler bunlar.
+Samsung cihazları geri çağırıyorsa bir sıkıntı var demektir.Türkiyede 35 cihaz şu ana kadar şüpheli bulunmuş. Bu sayı global anlamda daha fazla. Note 7 üretim hatası olan bir fiyasko. Bu kadar net.
35 cihazı ben dünya çapında diye biliyorum türkiyeden şikayet yok gibiydi ?Türkiyede 35 cihaz şu ana kadar şüpheli bulunmuş. Bu sayı global anlamda daha fazla. Note 7 üretim hatası olan bir fiyasko. Bu kadar net.
Oooo 35 tane!!! Çok büyük rakammış...
Patlayınca ne olacak? 2km çapında ki herkes ölecek mi? En fazla kaba et'de 2.derece yanık...35 tane cihazın patlama ihtimali küçük birşey mi?
hatalı ürün olması gayet normal bir durum samsung'u kötülemek gerekmiyor(kötülüyosunuz demiyorum) ama insana kalıcı hasar veren şeyleri önemsiz görüp geçmekte bir o kadar saçma. Olur mu öyle şey.Patlayınca ne olacak? 2km çapında ki herkes ölecek mi? En fazla kaba et'de 2.derece yanık...
o yüzden tapatalk kullanmıyorumTapatalk bildirimleri çok sinir bozucu olmaya başladı. En iyisi konunun aboneliğinden çıkmak.![]()
Ya hu yok! adamlar zaten gerekeni yapıyor,geri topluyor. ben fanboy trollüyorum.hatalı ürün olması gayet normal bir durum samsung'u kötülemek gerekmiyor(kötülüyosunuz demiyorum) ama insana kalıcı hasar veren şeyleri önemsiz görüp geçmekte bir o kadar saçma. Olur mu öyle şey.
TorrentNereden indiriyorsun?
Torrent
Soverim vallaBozuk çıkmasın [emoji51]
Tapatalk bildirimleri çok sinir bozucu olmaya başladı. En iyisi konunun aboneliğinden çıkmak.![]()
Çok acıktım ya . Bu saatte bir şey de yiyemem . Uyusam desem tortenti bekliyorum napam beyler tavsiye
Torrentten ayarlanıyor zaten ayarladım daBilgisayarı otomatik kapatmaya ayarlayın. Cmd den ayarlanıyor.
tema ikon paketi vs. ilgili bölüme paylaşabilir misiniz fena durmuyor.![]()
Evde internet yok.İnternet için sabahın köründe babamın ofisine gittim.150 mb nedir ya bide adm ile indiriyorum(idm tarzı) normal indirdiğimdr 50 mb den üstüne çıkmıyor.
Paylaşayım hocam.tema ikon paketi vs. ilgili bölüme paylaşabilir misiniz fena durmuyor.
Atılan kurşunlar amacına ulaşmış.Hava çok güzel değil mi ? Adana burası
Bu arada gördüğünüz sis değil yağmur damlaları