Iphone SE 16gb yeterli mi?

denizz123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Iphone SE almaya karar verdim fakat internette okuduğum yorumların hemen hemen hepsinde 16gb yetersiz olur denmiş. Bu yeterlilik durumunun kullanıma göre farklılık göstereceğini düşünüyorum. Yetmeyeceğini düşünenler çok uygulama kullanıp oyun oynayan kullanıcılardır diye düşünüyorum fakat tam net bir bilgim olmadığı için kararsız kaldım. Ben telefonda sadece whatsapp uygulaması kullanacağım, telefondan müzik dinlemiyorum o yüzden çok şarkı bulundurmam içinde, telefondan hiç oyun oynamıyorum. Çektiğim fotoğrafları da hiçbir zaman telefonumda bulundurmam zaten bilgisayara yedekleyip telefondan silerim. Bu şekilde kullandığımda yine yetersiz kalır mı bilgilendirirseniz çok sevinirim. NOT: telefonu uzun kullanım için alacağım.

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Iphone SE almaya karar verdim fakat internette okuduğum yorumların hemen hemen hepsinde 16gb yetersiz olur denmiş. Bu yeterlilik durumunun kullanıma göre farklılık göstereceğini düşünüyorum. Yetmeyeceğini düşünenler çok uygulama kullanıp oyun oynayan kullanıcılardır diye düşünüyorum fakat tam net bir bilgim olmadığı için kararsız kaldım. Ben telefonda sadece whatsapp uygulaması kullanacağım, telefondan müzik dinlemiyorum o yüzden çok şarkı bulundurmam içinde, telefondan hiç oyun oynamıyorum. Çektiğim fotoğrafları da hiçbir zaman telefonumda bulundurmam zaten bilgisayara yedekleyip telefondan silerim. Bu şekilde kullandığımda yine yetersiz kalır mı bilgilendirirseniz çok sevinirim. NOT: telefonu uzun kullanım için alacağım.
Yeter o zaman.

hakan381

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Rahat yeter sana uzun sürede gider.

eren_ovski

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kuzenimde 5s var 76 uygulama yüklü 1000 foto ve 8 video var ayriyeten 50 tane şarkı var ve hala 1.7 gb boş alan var sana hayli hayli yeter

serhatdundar

Asistan
Reaksiyon puanı
99
iCloud'un kapalı olmasına rağmen 16GB 5S iOS 10 yüklü telefonumdaki saklama alanım bu şekilde, oyun oynamıyorum ve 500'e yakın fotoğraf var.
IMG_9599.PNG

denizz123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki almak için biraz beklememin yararı olur mu? Fiyat düşer mi acaba?

IsmailAktepe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
7nin cikmasini beklersen fiyati en fazla 100 200 tl oynuyucaktir

Reaksiyon puanı
14
Uzun Kullanacaksan Yetmez Çok Kullanan Gördüm Fotoğrafta bile sıkıntı yaşayan var 32gb al sağlama al corç!