İphone SE idare süresi

sdads

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. iPhone SE almayı düşünüyorum ama kafama takılan hususlar var yardımcı olursanız sevinirim.

Öncelikle telefondan öyle oyun oynayan biri değilim, ara sıra nadiren marketlerde neler yükselmiş, hangileri oynanıyor diye dener silerim. İş gereği whatsapp'ı kullanıyor baya. Bazen de müzik dinlerim ama öyle fazla değil. Yani anlayacağınız telefon öyle elimden düşürmediğim bir alet değil.

SE almak istiyorum ama SE'ye ne kadar süre destek verilir sizce ? Ya da şöyle söyleyeyim daha ne kadar stabil kullanılabilir ? Yıl olarak tahmininiz var mı ?

6s'e falan baktım ama o da 600-700 lira farkediyor ki açıkçası benim bütçeme fazla geliyor ama SE'nin eski kalıp kalmayacağı kafama takılıyor.

Batarya konusunda sizce yukarıda anlattığım kullanımda bir günü çıkarır mı ?

mehmetcanaksu

Asistan
Reaksiyon puanı
17
3-4 sene daha götürür şarj konusunda ise dediğin gibi kullanırsan 1 günü çıkarırsın .

sdads

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ön kamerası nasıl ? Bahsedildiği kadar kötü mü ?

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Merhaba arkadaşlar. iPhone SE almayı düşünüyorum ama kafama takılan hususlar var yardımcı olursanız sevinirim.

Öncelikle telefondan öyle oyun oynayan biri değilim, ara sıra nadiren marketlerde neler yükselmiş, hangileri oynanıyor diye dener silerim. İş gereği whatsapp'ı kullanıyor baya. Bazen de müzik dinlerim ama öyle fazla değil. Yani anlayacağınız telefon öyle elimden düşürmediğim bir alet değil.

SE almak istiyorum ama SE'ye ne kadar süre destek verilir sizce ? Ya da şöyle söyleyeyim daha ne kadar stabil kullanılabilir ? Yıl olarak tahmininiz var mı ?

6s'e falan baktım ama o da 600-700 lira farkediyor ki açıkçası benim bütçeme fazla geliyor ama SE'nin eski kalıp kalmayacağı kafama takılıyor.

İphone SE 3 sene net gider.
Yazılım güncellemesinin 3 üst sürüm sonrası güncelleme yapmazsanız 4 seneyi rahat göreceğini düşünüyorum. Yani ios 9 sürümüyle geldiğini düşünürsek ios 11 den sonrasını yüklemezseniz 4 yılı rahat görür ios 12 sürümü konusunda ne olumlu ne olumsuz yargı yapamam ama ben olsam yüklemezdim.
Ios 12 uzak bi ihtimalde olsa yükler artık güncellemezdim. Aksi takdirde telefonda batarya ve hız konusunda ciddi performans düşüklüğü meydana gelecektir.

Eskiyecek olması ve fiyat konusu size kalmış birşey. Cihazdan beklentileriniz sizi karşılıyorsa eskiyecek olması veya fiyat konusu artık tartışma konusu bile olmaz.

NoneFT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Ben iphone se kullanıyorum çok memnunum.Boyutu önemsemiyosan düşünmeden alabilirsin.Batarya 1 günü çıkarıyor.

Akad

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Valla param olsa ilk alacağım telefon SE olurdu ki beni rahat 5 sene götürürdü hatta daha fazla bile götürür :)

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Kardeşim şuan için düşünürsek 3 sene rahat idare eder ıos 11 sonrası güncellemeler de takılmalar başlar ama 6s den uzun ömürlü olacağı aşıklar performans konusun da biraz daha iyi 6s göre ayni işlemciyi kullanan telefon ön kamerası biraz kötü arka kamerası senin beklentine kalmış ben 5s den hatırlıyorum güzeldi öyle kötü denilecek bir kamerası Yok. Sana Öner'im ıos istiyorsan hiç düşün me bile o fiyatta SE süper telefon ama android olsa da olur desen limitini az daha yükselttip s7 ya da mate 9 almanı öneririm se den daha iyi bir telefon yazılım hariç.

sdads

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Umarım ios 11'e yükseltince takılma çok fazla olmaz. Yeni alacağız hevesimi kaçırmasın

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Ios 11 de çok olacağını sanmıyorum ama gelecek ıos sürümlerin de olabilir. Ama hevesle ıos 11 güncellemesini yapmayın final sürümünü beklemek en güzeli. Neden ıos 11 de takılmalar olmaz 5s 6 alıyor onlarda olur olacaksa belki ıos 12 de olabilir