Plibistous
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 8
Dün iphone 11'e bakmaya gittim ve hemen yanında duran xs ile karşılaştırdım. Kamera yönünde önemli artılar var ama benim için kamera ikisi içinde yeterli düzeydeydi. İkisinde işlemcisi çok güçlü ama ekranlarda ki fark beni çok ürküttü
iphone 11 donanım yönünde iyi fakat xs'inde altta kalır yanı yok ve ekranı full hd olması büyük avantaj. Ben gözümde iphone 11'i sildimçünkü xs'in kamerası ve donanımı bana yeterliydi. XS alıcaktım ama aklıma bianda SE 2. nesil geldi. Hemen ikisi arasında karşılaştırma yaptım ve çok kararsız kaldım.
SE neredeyse iphone 11 ve iphone 11 pro gücünde donanım ve kamera olarak. evet eksikleri var ama fiyat çok uygun. ekranı küçük fakat full hd olması tatmin edici. Böyle donanımı olan ama ekranı küçük(fullHD) iPhone SE mi yoksa fiyatı biraz daha yüksek olan iPhone XS mi?
SE neredeyse iphone 11 ve iphone 11 pro gücünde donanım ve kamera olarak. evet eksikleri var ama fiyat çok uygun. ekranı küçük fakat full hd olması tatmin edici. Böyle donanımı olan ama ekranı küçük(fullHD) iPhone SE mi yoksa fiyatı biraz daha yüksek olan iPhone XS mi?