Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Bu gece tam dolumdan sonra pil kullanım sürem 16 saat 40 dakika ya çıkmıştır. Bilginize...
Arkadaşlar bugün telefonumun tam dolumdan sonra pil kullanım süresi
18 saat 20 dakika ya çıkmıştır.
Bilginize.
Yani 6.0.1 i yüklediğim ilk günden itibaren genellikle haftalık artış gözlenmiştir.
88b61813721ff8b501bf5b54c0ac76e5.jpg

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Bazi ilk serilerde varmis hocam bunu farkeden samsung sonraki aerilerde duzeltmis bu olayi ben oyle okudumdu.5.1 de ikende bende cekim cubuklarinda sikinti vardi tek cubuk falan gozukuyordu.ama yinede ulasiliyordu ve bana cok sikinti olmamisti..simdi 601 de ben 4.5 g degilde 3g kullaniyorum o gunden beri cubuklar full cekiyor .sende eger 4g kullaniyosan 3g ye gec bak bayagi farkediyor..ayarlar mob aglar diger aglardan lte degilde digerini sec bir sene
Ann bende 3g kullanıyorum bendede full çekiyor ama ilginç olan 4g gelmeden önce 3gde tek dil çekiyordu

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Arkadaslar daha once google playayarlar vardi.mesela bagli uygulamalari girip silebiliyorduk.boylece sildigimiz oyunun hicbir baglantisi kalmiyordu.bugun lazim oldu bakdim menude yok o ikon.nereye tasidilar onuda bulamadim bilen varsa sevinirim :)

uqral

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bugün telefonumun tam dolumdan sonra pil kullanım süresi
18 saat 20 dakika ya çıkmıştır.
Bilginize.
Yani 6.0.1 i yüklediğim ilk günden itibaren genellikle haftalık artış gözlenmiştir.
88b61813721ff8b501bf5b54c0ac76e5.jpg
Hocam benim kullanım süresi 5.1 de iken 10 saat gösteriyordu 6 ya geçtim hala daha 10 saat gösteriyor. Pilim ölmüştü ondandır diye fazla dikkatimi cekmemisti fakat yeni pil aldım taktım yine kullanım sürem 10 saat olarak gösteriyor sıkıntı nerde acaba

Monde55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
57
En son kararlılık güncellemesi Polonya romuna verilmiş. Ülkemize zaman verilir acaba beyler?

Reaksiyon puanı
10,315
13406810_1041774022575904_1987044195174096056_n.jpg

ya millet 18 saatten falan bahsediyor, benim telefon %77 iken 38 saatten bahsediyor :) gerçi normal bir kullanımda, -çok fazla kurcalamadan yani- takriben iki günü buluyor.

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Arkadaslar daha once google playayarlar vardi.mesela bagli uygulamalari girip silebiliyorduk.boylece sildigimiz oyunun hicbir baglantisi kalmiyordu.bugun lazim oldu bakdim menude yok o ikon.nereye tasidilar onuda bulamadim bilen varsa sevinirim :)
İyi akşamlar. Google PlayOyunlar da silmek istediğiniz oyuna basıp sağ üst köşede yoksay seçeneği var. İşini görürse bir bak bakalım.

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Hocam benim kullanım süresi 5.1 de iken 10 saat gösteriyordu 6 ya geçtim hala daha 10 saat gösteriyor. Pilim ölmüştü ondandır diye fazla dikkatimi cekmemisti fakat yeni pil aldım taktım yine kullanım sürem 10 saat olarak gösteriyor sıkıntı nerde acaba
Öncelikle aldığınız pil orjinal mi?
Eğer orjinalse benim tahminim zamanla oturacaktır.Ama yine de kendi pili gibi tam performanslı olmayabilir.
Yakında gelecek olan bir kararlılık güncellemesi ile belki daha da pil kullanım süresi uzayabilir.

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
13406810_1041774022575904_1987044195174096056_n.jpg

ya millet 18 saatten falan bahsediyor, benim telefon %77 iken 38 saatten bahsediyor :) gerçi normal bir kullanımda, -çok fazla kurcalamadan yani- takriben iki günü buluyor.
Abi sanırım siz interneti lazım olunca kullanıyorsunuz galiba.
Benim internet full açık ancak 1 günü çıkarıyor. Ama istediğim gibi kullanamadıktan sonra 2 veya 3 gün gitmiş benim için çokta önem arzetmiyor. Yani hayırlısı olsun.

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Telefonda ara sıra gereksiz isinmalar olmaya başladı hızlı şarj bazen hata veriyor, bazen arama cevaplarken seste cızırtı oluyor hoparlörde bir sıkıntı yok pil normalde 1 günü rahat çıkarıyor ama ısınma olduğu durumlarda telefon kendini kaybediyor kararlılık güncellemesi şart bu hataların giderilmesi lazım

uqral

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle aldığınız pil orjinal mi?
Eğer orjinalse benim tahminim zamanla oturacaktır.Ama yine de kendi pili gibi tam performanslı olmayabilir.
Yakında gelecek olan bir kararlılık güncellemesi ile belki daha da pil kullanım süresi uzayabilir.
Yeni aldığım pilin orijinal olmasını umut ediyorum .d sonuçta öyle çakmalar var ki ayırt edilmesi imkansız
ben *#0228# işlemini çok fazla denedim eski pilde iken, yenisinde de %100 de yapmıştım acaba o etki yapar mı ya da formatta sonra düzelir mi

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Yeni aldığım pilin orijinal olmasını umut ediyorum .d sonuçta öyle çakmalar var ki ayırt edilmesi imkansız
ben *#0228# işlemini çok fazla denedim eski pilde iken, yenisinde de %100 de yapmıştım acaba o etki yapar mı ya da formatta sonra düzelir mi
Eğer format atmadan yükleme yaptıysanız zaten kesin ondandır diye düşünüyorum. Bence çok sıkıntı olmayacaksa birara yedekleri alıp format atmak lazım. Yine de tercih sizin.

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Telefonda ara sıra gereksiz isinmalar olmaya başladı hızlı şarj bazen hata veriyor, bazen arama cevaplarken seste cızırtı oluyor hoparlörde bir sıkıntı yok pil normalde 1 günü rahat çıkarıyor ama ısınma olduğu durumlarda telefon kendini kaybediyor kararlılık güncellemesi şart bu hataların giderilmesi lazım
Wipe ları yaptınız mı acaba?
Bu arada kararlılık güncellemesi yakındır. Biraz daha sabır bakalım.

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Wipe ları yaptınız mı acaba?
Bu arada kararlılık güncellemesi yakındır. Biraz daha sabır bakalım.
Hepsini yapmıştım güncelleme geldiğinden beri kullanıyorum seste ki cızırtı dan dolayı servise verdim cihazi onlarda güncelleyip verdiler şimdilik aynı devam ediyor bekliyoruz bakalım

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Hepsini yapmıştım güncelleme geldiğinden beri kullanıyorum seste ki cızırtı dan dolayı servise verdim cihazi onlarda güncelleyip verdiler şimdilik aynı devam ediyor bekliyoruz bakalım
İnşaallah gelecek olan güncelleme ile düzelir.

lotusadana

Doçent
Reaksiyon puanı
220
35-50 liralık pillerde nfc olmuyor. Oradan anlarsınız.

kalotalar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. 1.5 yıldır note 4 kullanıyorum ve telefonumdan çok memnunum. Ama 2gündür şebeke sorunu yasıyorum.
-telefonu kullanirken 15-20dk`da bir ekran görüntüsündeki gibi sinyal yok simgesi geliyor ve internet bağlantım kopuyor. 9-10sn bu simge kalıyor ve sonra kendiliğinden düzeliyor.
Ekran görüntüsü: -mobil veriyi 3g ye aldığımda bu sorun kalkıyor. Ama 4g`de alınca sorun tekrar başlıyor.
-sorun neyden kaynaklıdır? Ne yapmamı önerirsiniz?

eckir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. 1.5 yıldır note 4 kullanıyorum ve telefonumdan çok memnunum. Ama 2gündür şebeke sorunu yasıyorum.
-telefonu kullanirken 15-20dk`da bir ekran görüntüsündeki gibi sinyal yok simgesi geliyor ve internet bağlantım kopuyor. 9-10sn bu simge kalıyor ve sonra kendiliğinden düzeliyor.
Ekran görüntüsü: -mobil veriyi 3g ye aldığımda bu sorun kalkıyor. Ama 4g`de alınca sorun tekrar başlıyor.
Hattan 4g kapalı olabilir

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509

Tamamen operatörle alakalı bir durumdur. Hala 4g ile ilgili çalışmalar devam ediyor. 1-2 seneden önce bu çalışmaların biteceğini düşünmüyorum.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Yeni güncelleme ile ışığı sona aldığınızda güneşli bir ortamdaysanız parlaklığı artırıyor. Tıpkı S6 da olduğu gibi. Hoşuma giden ve çok iş gören bir özellikti sonunda bizim telefonlara da verilmiş. Bir diğer olay ise bazı takılmalar vardı onların hepsi gitmiş. Cihaz daha stabil durumda.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Yeni güncelleme ile ışığı sona aldığınızda güneşli bir ortamdaysanız parlaklığı artırıyor. Tıpkı S6 da olduğu gibi. Hoşuma giden ve çok iş gören bir özellikti sonunda bizim telefonlara da verilmiş.
Yeni yama ilemi geliyor yoksa mm ile mi gelmisti bu ozellik.hic haberim yok sahsen :)

0749

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Marshmallow'dan sonra pil ve performans konusunda nasıl telefon? Güncellemenin artı ve eksilerini söyleyebilir misiniz?

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Yeni güncelleme ile ışığı sona aldığınızda güneşli bir ortamdaysanız parlaklığı artırıyor. Tıpkı S6 da olduğu gibi. Hoşuma giden ve çok iş gören bir özellikti sonunda bizim telefonlara da verilmiş. Bir diğer olay ise bazı takılmalar vardı onların hepsi gitmiş. Cihaz daha stabil durumda.

Duzeltiyorum arkadaslar. Sanirim bir anlik yazilimsal hatadan kaynakli olarak isigi kendi yukseltmis olabilir. Sonraki denemelerimde olumlu sonuc alamadim. Seviniyordum iyi bir ozellik geldi diye.