Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Telefonu 2. El mi aldınız ne zaman aldınız batarya değiştirdiniz mi hiç 6.0 a geçtikten 1 2 hafta sonra mı böyle bir sonuç aldınız

Erkan Toku

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Telefonu 2. El mi aldınız ne zaman aldınız batarya değiştirdiniz mi hiç 6.0 a geçtikten 1 2 hafta sonra mı böyle bir sonuç aldınız
Bu mesajı bana itafen yazdığını düşünerek; Telefonu 2-3 ay önce sıfır aldım. Bu keskin grafik sonuçlarını 5.1.1 de de aliyordum ancak 6.0 da daha çok gözüme batmaya başladı.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Bu mesajı bana itafen yazdığını düşünerek; Telefonu 2-3 ay önce sıfır aldım. Bu keskin grafik sonuçlarını 5.1.1 de de aliyordum ancak 6.0 da daha çok gözüme batmaya başladı.
Hocam hesaba gore %23 sarj kullaniminda 1.33 dk ekran suren var toplamda 5 saatten fazla ekran suresi aliyorsun.afedersin ama daha fazla ekran suresi alman mumkun degil zaten.ben 5.1 de 6 saat aliyordum simdi 5 saat bu da cok nirmal.bence sen fazla takilmissin.hizli dusmelere falan rakilma bence sen sonuca bak .ustte bu konularda cok fazla topik var istersen onlara bir gozat once

Reaksiyon puanı
10,315
Selamun aleykum,
Arkadaşlar size sormak istediğim bir sualim var.
Android 5.1.1 sürüm gelmeden evvel benim note 4'te canım sıkıldıkça değişik fontlar indirip kullanıyordum.
Daha sonra kullandığım bu fontları şimdi telefon kabul etmiyor, telefonda varsayılan yahut ön yüklü gelen fontlar haricinde yazı tiplerini yüklemeye müsaade etse de, ayarlayıp kullanmaya imkân tanımıyor.
Bu sorunu halletmenin bir yolu var mı sizce?
Eğer bilen biri varsa çok makbule geçecektir, merakla bekliyorum. :)

Bu işin çözümünü bilen çıkmadı herhal. :)

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Bu işin çözümünü bilen çıkmadı herhal. :)
Hocam sanırım araya kaynadı

cf9ed0243e9f146bbbf3f3b9f69b94b0.jpg
hocam karşıma gelen ilk font uygulamasını kurdum eklendi listeye

Reaksiyon puanı
10,315
hocam karşıma gelen ilk font uygulamasını kurdum eklendi listeye

Yeğenim iyi de sen zaten 'varsayılan'ı işaretlemişsin, onda bir sorun yok ki...
Ben 3. parti font uygulamalarından bahsediyorum. Telefondaki önyüklü fontlar çalışıyor zaten.
Ha bir de şu var, yukarıda yazdığım gibi, listeye eklenmesinde bir sorun yok, sorun o fontu kullanmak için işaretlediğin zaman olmuyor işte, "uyumlu değil" diyor, kabul etmiyor.

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Yeğenim iyi de sen zaten 'varsayılan'ı işaretlemişsin, onda bir sorun yok ki...
Ben 3. parti font uygulamalarından bahsediyorum. Telefondaki önyüklü fontlar çalışıyor zaten.
Ha bir de şu var, yukarıda yazdığım gibi, listeye eklenmesinde bir sorun yok, sorun o fontu kullanmak için işaretlediğin zaman olmuyor işte, "uyumlu değil" diyor, kabul etmiyor.
Kusurabakmayın yeni farkettim

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Eğer Garantiyi çok umursamayan arladaşlarımız varsa 400'den fazla fontun 6.0.1'e yüklwnişini anlatabilirim.İlgili arkadaşlar yazıyı beğensin ilgiye göre anlatacağım.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Bu bir işe yaramaz, önemli olan ekran süresi.
Bizde biliyoruz ekran suresi onemli.dikkat edersen orada kisiye ozel gonderilmis bir resim var....illa merakta ettiysen 4 saat ekran varr su anda.sitedeki hatadan dolayi resimi yukleyemiyorum

Son düzenleyen moderatör:

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
622f5c10af539d275a051c28db2218ea.jpg

Son durum boyle .@bb90

Sende baya bisey yuklu anladigim kadariyla. Buna ragmen iyi sureler aliyorsun. Bundan once gonderdigin goruntuden bir sure sonra bende gecis yaptim. Sifirladim bu defa. Ve sonuc daha iyi oncekine gore. Ekran suresi 3 3 bucuk saat arasi aliyorum bazen daha az. Tam dolumdan sonraki zaman ise bir gunu cikariyor rahatlikla. Duzenli sarj ile iyi hale gelecek benimki de. Ozellikle son guncellemeyi bekliyorum hala bir hareket yok degil mi kardesim?

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Sende baya bisey yuklu anladigim kadariyla. Buna ragmen iyi sureler aliyorsun. Bundan bir once gonderdigin goruntuden bir sure sonra bende gecis yaptim. Sifirladim bu defa. Ve sonuc daha iyi oncekine gore. Ekran suresi 3 3 bucuk saat arasi aliyorum bazen daha az. Tam dolumdan sonraki zaman ise bir gunu cikariyor rahatlikla. Duzenli sarj ile iyi hale gelecek benimki de. Ozellikle son guncellemeyi bekliyorum hala bir hareket yok degil mi kardesim?
Yok kardesim arada kontrol ediyorum ama gelen giden yok simdilik.evet bende bayagi birsey yuklu.ekran suremde 5 saate oturdu diyebilirim.tam sarjdan sonra gun gectikce daha iyi olacakti seninde kesin..sorunsuz gectigine sevindim sahsen :) polonyadan kat kat daha iyi bize gelen mm simdilik

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Yok kardesim arada kontrol ediyorum ama gelen giden yok simdilik.evet bende bayagi birsey yuklu.ekran suremde 5 saate oturdu diyebilirim.tam sarjdan sonra gun gectikce daha iyi olacakti seninde kesin..sorunsuz gectigine sevindim sahsen :) polonyadan kat kat daha iyi bize gelen mm simdilik

Önümüzdeki hafta gelir belki. Yapma ya çok iyi süre almışsın. Ben işte acele ettim başta erinmeyip sıfırlasaydım şuana kadar ekran süresi otururdu. Baktım Turkcell e de gelen giden yok odinle yaptım gene. Sağolasın :) Aynen Polonya romu rezalet durumdaymış. Güvenlik güncellemesi geldi geçtikten sonra. Dün kuzenin telefona bir daha gelmiş bana da 1-2 güne kadar gelir heralde.

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Önümüzdeki hafta gelir belki. Yapma ya çok iyi süre almışsın. Ben işte acele ettim başta erinmeyip sıfırlasaydım şuana kadar ekran süresi otururdu. Baktım Turkcell e de gelen giden yok odinle yaptım gene. Sağolasın :) Aynen Polonya romu rezalet durumdaymış. Güvenlik güncellemesi geldi geçtikten sonra. Dün kuzenin telefona bir daha gelmiş bana da 1-2 güne kadar gelir heralde.
Hocam niye işkence çektiriyorsunuz kendinize geçin kurtulun:)

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Kardeş senin şu telefon değiştirme işi ne oldu?
Bu arada 6.0.1 e geçmene sevindim.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Kardeş senin şu telefon değiştirme işi ne oldu?
Bu arada 6.0.1 e geçmene sevindim.

Sağolasın kardeşim. Yalan oldu o iş malesef. Adamın telefon 17 günlük benimki 8 aylık. Note 5 alacakmış o bir süre sonra. Şimdi satarken senin garanti süren az olmuş olacak dedi. Fiyat açısından etkiler dedi. Baktım gönlü yok. Bende düşündüm deli miyim dedim kendi kendime. Altı üstü bir güncelleme bu kadar android e bağlamanın ne alemi var diye düşündüm. Olmaması işime geldi. Vardır bir hayır deyip çıktım geldim eve.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Bu arada face deki note 4 sayfasinda gordum.yama dagitimi gelmeye baslamis .birkc gune bizede gelir sanirim :) yanlisim yoksa arkadasinda telefon c serisi

37c521bbeddeca439e92e4145cb6c5aa.jpg

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Arkadaşlar bu arada bugün Android Sistem WebView uygulamasına güncelleme geldi. Yakın zamanda muhtemelen güncellemeyi almış oluruz.

hsn_yurdakul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben wipe yaptıktan sonra telefon çaldığında cebim de kendi kendine açılıyor hiç anlam veremiyorum. Tuş kilidi kapalı olduğundan da eminim. Otomatik cevaplama seçeneklerinin hepside kapalı. Bir de birini arayacağım zaman arama tuşuna bastığımda ekranı kapatıyor neden olabilir acaba böyle bir sıkıntı yaşayan varmı. Ya da çözüm önerisi olan varmı

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Ben wipe yaptıktan sonra telefon çaldığında cebim de kendi kendine açılıyor hiç anlam veremiyorum. Tuş kilidi kapalı olduğundan da eminim. Otomatik cevaplama seçeneklerinin hepside kapalı. Bir de birini arayacağım zaman arama tuşuna bastığımda ekranı kapatıyor neden olabilir acaba böyle bir sıkıntı yaşayan varmı. Ya da çözüm önerisi olan varmı
Nasil oldu bilmiyorum ama tahminim tuslarin fonksiyonlarinda yada secimlerde bir degisiklik yaptiniz farkinda olmadan....wipe yapmak ile soylediklerinizin hic baglantisi yok..gecen wipe da siz temiz kurulum yeni cihaz seklinde yapmamisdiniz.ben tercihen eski datalarinizi yuklemeden wipelari yapip kurulum yapmanizi yeni sifir cihaz kurmanizi tavsiye ederim tekrardan.soyledikleriniz guncelleme ile format ile wipe ile olusabilecek hatalar degil.belki farkinda olmadan birsey yapdiniz.cozumu bulamazsaniz temiz kurulum tavsiye ederim.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Spigen Sgp Evrensel Manyetik Araç Tutacağı (Tüm Cihazlara Fiyatı
Arkadaşlar linkteki araç tutacağını kullanan var mı ? Almayi dusunuyorum acaba manyetigi spen kullanımını etkiler mi?
Guzel bir seye benziyor.sordugun soruya gelirsekde herhalde aracta spen kullanmayacaksin degilmi telefon orada sen direksiyondayken :) :) sahsen ben 10 tl ye aldigim basit bir rutacak vardi taa s3 zamanindan yandan sikistirmali onu kullaniyorum hic sikinti yasamadim