Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Duzeltiyorum arkadaslar. Sanirim bir anlik yazilimsal hatadan kaynakli olarak isigi kendi yukseltmis olabilir. Sonraki denemelerimde olumlu sonuc alamadim. Seviniyordum iyi bir ozellik geldi diye.
Bende bir taraftan acaba sarj yemezmi bu ozellik.ben yine manuel kullanirim herhalde diyordum..pil durumu iyi idi yr romunda ins bozmazlar pili.yoksa ben zateen son derece menunum simdiki halinden.ne takilma ne kasma ne bug ne isinma hicbur sorun yok masallah

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Bende bir taraftan acaba sarj yemezmi bu ozellik.ben yine manuel kullanirim herhalde diyordum..pil durumu iyi idi yr romunda ins bozmazlar pili.yoksa ben zateen son derece menunum simdiki halinden.ne takilma ne kasma ne bug ne isinma hicbur sorun yok masallah

Yok dusundugun gibi sarj yemiyor. Suan iyi durumda pil. Türkiye romunda daha iyi sonuclar alinir eminim. Takilma vardi bende ama surekli degil arada sorun cikariyordu. Suan daha iyi durumda.

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Duzeltiyorum arkadaslar. Sanirim bir anlik yazilimsal hatadan kaynakli olarak isigi kendi yukseltmis olabilir. Sonraki denemelerimde olumlu sonuc alamadim. Seviniyordum iyi bir ozellik geldi diye.
Şuan orjinal tr 6.0.1 romunu kullanıyorum dediğiniz özellik zaten mevcut suan parlaklık otomatik ekran açık havaya çıkınca çok fazla güneş var ise ekranın rengi ve parlaklığı değişiyor renkte farkedilir bi değişme oluyor parlaklık zaten otomatik te olduğu için yükseliyor, yeni güncellemeyi bende bekliyorum bazı sıkıntılar mevcut bende de malesef

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Şuan orjinal tr 6.0.1 romunu kullanıyorum dediğiniz özellik zaten mevcut suan parlaklık otomatik ekran açık havaya çıkınca çok fazla güneş var ise ekranın rengi ve parlaklığı değişiyor renkte farkedilir bi değişme oluyor parlaklık zaten otomatik te olduğu için yükseliyor, yeni güncellemeyi bende bekliyorum bazı sıkıntılar mevcut bende de malesef

Otomatikte denemedim ama manuelde yasadim bugun. Sonra tekrar denedim olmadi ic kisimda gunese tuttum. Tekrar denerim disari ciktigimda. Aynen bazi sorunlar vardi suan iyi durumda. Daha da buyuk guncelleme almaz tahminimce.

0749

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar note 4 ithalatçı garantili alınır mı? İthalatçı garantili alıp sıkıntı yaşayan var mı? 200 lira fark için ithalatçı garantili almaya değer mi?

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Arkadaşlar note 4 ithalatçı garantili alınır mı? İthalatçı garantili alıp sıkıntı yaşayan var mı? 200 lira fark için ithalatçı garantili almaya değer mi?

Delta garantili ise alınır. Ama ben her zaman için o farkı verir resmi garantili alırım. Kafam rahat ediyor bu şekilde.

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Günaydınlar. Bence de o kadar fark bile olsa daha garantili olanı tercih etmek lazım. Yine de tercih sizin.

berat269

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkaşlar kararlılık güncellemesi ne zaman dağıtılmaya başladı türkiyeye ne zaman gelir

Sahin0740

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar. 1.5 yıldır note 4 kullanıyorum ve telefonumdan çok memnunum. Ama 2gündür şebeke sorunu yasıyorum.
-telefonu kullanirken 15-20dk`da bir ekran görüntüsündeki gibi sinyal yok simgesi geliyor ve internet bağlantım kopuyor. 9-10sn bu simge kalıyor ve sonra kendiliğinden düzeliyor.
Ekran görüntüsü: -mobil veriyi 3g ye aldığımda bu sorun kalkıyor. Ama 4g`de alınca sorun tekrar başlıyor.
-sorun neyden kaynaklıdır? Ne yapmamı önerirsiniz?
Soru 4.5g nin tam olarak alt yapısının olmamasından kaynaklanmaktadır. Telefonunuzda herhangi bir problem yok.3g ye geçtiğiniz zaman sıkıntı olmayacaktır.4.5 g nin tam olarak oturmasını beklemekten başka yapacak bişeymiz yok

torphedo1912

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar arkadaşlar. birkaç sorum olacak son 15 sayfayı falan okudum bi süredir takip ediyorum. 2 hafta kadar önce şirketim note4 verdi. (kendi şahsi telefonum Lg g4 kullanıyorum.) telefonu ilk kurulumunda bir güncelleme geldi ve yaptım ancak ne güncellemesi olduğuna da dikkat etmedim. şuan benim cihaz hala 5.1.1 kullanıyor ve güncelleme kontrolünde zaten son sürüm yüklü diyor. bakıyorum herkesin cihazı 6.0.1 e geçmiş acaba benimki hala neden geçmemekte ısrarcı anlamadım :D şirket telefonu olduğundan wipe root vs. gibi işlemler yapmak istemiyorum zaten pek de anlamam fazla vaktim olmuyor ilgilenmek için. android yükseltme için tavsiyeleriniz var mı? sanırım ota üzerinden yada pc den gelene kadar beklemekten başka çare yok gibi. buarada cihaz N910c serisi ve turkcell in genpa garantili tr cihazı

Monde55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
57
Turkcell romlu cihazlara gelmedi henüz güncelleme. Turkcell'li note 4 kullanıcılarının genel şikayeti bu durum.

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
merhabalar arkadaşlar. birkaç sorum olacak son 15 sayfayı falan okudum bi süredir takip ediyorum. 2 hafta kadar önce şirketim note4 verdi. (kendi şahsi telefonum Lg g4 kullanıyorum.) telefonu ilk kurulumunda bir güncelleme geldi ve yaptım ancak ne güncellemesi olduğuna da dikkat etmedim. şuan benim cihaz hala 5.1.1 kullanıyor ve güncelleme kontrolünde zaten son sürüm yüklü diyor. bakıyorum herkesin cihazı 6.0.1 e geçmiş acaba benimki hala neden geçmemekte ısrarcı anlamadım :D şirket telefonu olduğundan wipe root vs. gibi işlemler yapmak istemiyorum zaten pek de anlamam fazla vaktim olmuyor ilgilenmek için. android yükseltme için tavsiyeleriniz var mı? sanırım ota üzerinden yada pc den gelene kadar beklemekten başka çare yok gibi. buarada cihaz N910c serisi ve turkcell in genpa garantili tr cihazı
Kardeş Turkcell li note 4 lerin hepsi sizin gibi bekliyor. Biraz daha sabır bakalım.

torphedo1912

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeş Turkcell li note 4 lerin hepsi sizin gibi bekliyor. Biraz daha sabır bakalım.
ozaman beklemekten başka çare yok sanırım. bide şöyle sağlam güvenilir bi kırılmaz ekran koruyucu önerisi olan var mı arkadaşlar? ekran kenarları kavisli olduğundan tam oturmuyor kenarlardan hava alıyor şuanki cam filmim 1 hafta dayanabildi. buff marka iyi biliyorum ama 50-60tl veresim pek yok ona o_O sürekli düşürürüm telefonu ekran da kolay kırılacak cinsten sanırım. güzel bi kırılmaz ekran koruyucu film ve telefonu kabalaştırmayacak hafif şık bi kılıf önerisi olan varsa alabilirim :)

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
l13mmQ.png
r96nnP.png

Son gelen güncellemeden sonra aldığım değerler. Rahat bir şekilde 5 saat ve fazlasını bile alabilirdim fazla uğraşmadım.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
l13mmQ.png
r96nnP.png

Son gelen güncellemeden sonra aldığım değerler. Rahat bir şekilde 5 saat ve fazlasını bile alabilirdim fazla uğraşmadım.
Kullandikca daha iyi oluyor dostum.sevindim memnun olmana ins yeni guncelleme bozmazlar;)

berat269

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben pil kullanımına giriyorum ordaki değerleri topladığımda harcadığım sarj dan daha az bir değer çıkıyor

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Aynen oyle. Bu zaten 600 mb lik guncellemeden sonraki durum. Baska da buyuk guncelleme almaz tahminimce. Yine de belli olmaz tabi.
7 medi diyorlar ama ben sahaen istemem 7 gelsin diye gelse bile. Kesin gomerler bu sefer bizim telefonlari cunku..4.4 5.0 5.1 6.0 sonucta 4 buyuk android surumu kullandi telefon sorunsuz sekilde..samsung 7 ye izin vermez kendisini baltalamamak icin...bizde customa dogru yelken acariz arzu edersek o zaman gelince:)

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
7 medi diyorlar ama ben sahaen istemem 7 gelsin diye gelse bile. Kesin gomerler bu sefer bizim telefonlari cunku..4.4 5.0 5.1 6.0 sonucta 4 buyuk android surumu kullandi telefon sorunsuz sekilde..samsung 7 ye izin vermez kendisini baltalamamak icin...bizde customa dogru yelken acariz arzu edersek o zaman gelince:)

7 almaz bitti bizim telefonlar. Yeterince guncelleme aldi zaten daha ne olsun. Stabil olsun daha bisey beklemiyorum su dakikadan sonra. :) aynen katiliyorum. Burdaki 4 5 kisilik ekiple note 7 ye geceriz ins. :)

root61

Profesör
Reaksiyon puanı
459
ozaman beklemekten başka çare yok sanırım. bide şöyle sağlam güvenilir bi kırılmaz ekran koruyucu önerisi olan var mı arkadaşlar? ekran kenarları kavisli olduğundan tam oturmuyor kenarlardan hava alıyor şuanki cam filmim 1 hafta dayanabildi. buff marka iyi biliyorum ama 50-60tl veresim pek yok ona o_O sürekli düşürürüm telefonu ekran da kolay kırılacak cinsten sanırım. güzel bi kırılmaz ekran koruyucu film ve telefonu kabalaştırmayacak hafif şık bi kılıf önerisi olan varsa alabilirim :)

Malesef şeffaf tam ekran koruyucu yok.Piyasada olanlar sadece ekran kısmını kaplıyor ve birçoğun da kenarlarda uzunca hava boşluğu kalıyor. İyisini bulmak biraz şans işi. Öte yandan renkli tam ekran koruyucular da var fakat aynı sorun mevcut.Aliexpress den aldıklarım da resimde ki ne benzer sorunla karşılaşmıştım. Şu ana kadar bu sorun olmayan iki marka var. Biri İntelli Glass Pro diğeri Delightable24.de Kullananların paylaştığı resimlerde hava boşluğu yok.Ne yazık ki direk TR 'ye göndermiyorlar. Ben delightable24 beyaz ekran koruyucu ile bir adet Qİ kablosuz karttan sipariş verdim akrabam getirecek. Telefonu kabalaştırmayacak tutuşu kolay ince ,kamerayı da koruyacak kılıf Ringke Slim öneririm piyasada 30 civarına satılıyor.Yalnız bu düşmelerde korumayacaktır. Amazon.com da S view kapaklı gold kılıf kargo dahil 8 dolar.
Hava boşluğu sorunu (Halo effect) Bunu belirtmek istedim çünkü aliexpress de kilerin hepsi bu sorunlara sahip.
pPXdRa.jpg

Rearth Ringke Slim Galaxy Note 4 Siyah Kılıf Fiyatı

S-View
https://www.amazon.com/Samsung-Galaxy-S-View-Cover-Folio/dp/B00NQG2WF6/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1465813435&sr=8-3&keywords=NOTE+4+S+VİEW

torphedo1912

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Malesef şeffaf tam ekran koruyucu yok.Piyasada olanlar sadece ekran kısmını kaplıyor ve birçoğun da kenarlarda uzunca hava boşluğu kalıyor. İyisini bulmak biraz şans işi. Öte yandan renkli tam ekran koruyucular da var fakat aynı sorun mevcut.Aliexpress den aldıklarım da resimde ki ne benzer sorunla karşılaşmıştım. Şu ana kadar bu sorun olmayan iki marka var. Biri İntelli Glass Pro diğeri Delightable24.de Kullananların paylaştığı resimlerde hava boşluğu yok.Ne yazık ki direk TR 'ye göndermiyorlar. Ben delightable24 beyaz ekran koruyucu ile bir adet Qİ kablosuz karttan sipariş verdim akrabam getirecek. Telefonu kabalaştırmayacak tutuşu kolay ince ,kamerayı da koruyacak kılıf Ringke Slim öneririm piyasada 30 civarına satılıyor.Yalnız bu düşmelerde korumayacaktır. Amazon.com da S view kapaklı gold kılıf kargo dahil 8 dolar.
Hava boşluğu sorunu (Halo effect) Bunu belirtmek istedim çünkü aliexpress de kilerin hepsi bu sorunlara sahip.
pPXdRa.jpg

Rearth Ringke Slim Galaxy Note 4 Siyah Kılıf Fiyatı

S-View
https://www.amazon.com/Samsung-Galaxy-S-View-Cover-Folio/dp/B00NQG2WF6/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1465813435&sr=8-3&keywords=NOTE+4+S+VİEW
çok teşekkür ederim yardımların için. kılıf fena değil güzelmiş ama dediğin gibi düşürmelere karşı çok dayanıklı değil gibi. bende spigen ultra hybrid serisine bakıyorum ancak henüz karar veremedim. altta linkini attım. önümüzdeki ay yurtdışına çıkıcam ozaman kendim de bakarım fırsat bulabilirsem. teşekkür ederim sağol

Spigen Sgp Samsung Galaxy Note 4 Kılıf Ultra Hybrid Metal Fiyatı

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Geçenlerde söylediğim güneşte ekran ışığını artırma olayı doğruymuş. Bugün bir kaç kere denedim dışarda ekran rengi açılıyor.

Erkan Toku

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar ben Subway Surf oynarken test ettim ama her oyunda oluyor, cpu nun 57 ye ısınması normal mi bana hiç normal gelmiyor? A1 Cpu Tool ile ölçtüm

0749

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Pilin daha uzun gitmesi için kullandığınız rom var mı? Ayrıca telefonun ditto v6 romunda performansı nasıl kullanan var mı?