Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

fensinn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Guzel bir seye benziyor.sordugun soruya gelirsekde herhalde aracta spen kullanmayacaksin degilmi telefon orada sen direksiyondayken :) :) sahsen ben 10 tl ye aldigim basit bir rutacak vardi taa s3 zamanindan yandan sikistirmali onu kullaniyorum hic sikinti yasamadim
Bu manyetikdeki mıknatıs telefona yapıştırılıyor ve sabit kalıyor.Oýüzden speni çalışmasını etkileyebilir diye düşünüyorum.Bence kullanım kolaylığı ve araçtaki görüntü itibarıyla parasına değer diye düşünüyorum [emoji1]

cemal344

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Arkadaşlar Şu bahsi geçen Appollo 7 kulaklık bayağı hoşuma gitti kaç kıruştur acep.

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Yeğenim iyi de sen zaten 'varsayılan'ı işaretlemişsin, onda bir sorun yok ki...
Ben 3. parti font uygulamalarından bahsediyorum. Telefondaki önyüklü fontlar çalışıyor zaten.
Ha bir de şu var, yukarıda yazdığım gibi, listeye eklenmesinde bir sorun yok, sorun o fontu kullanmak için işaretlediğin zaman olmuyor işte, "uyumlu değil" diyor, kabul etmiyor.

Hocam o sıkıntı var nedenini bende çözemedim ama şöyle bişey denedim samsungun kendi uygulama marketinden aldığım bi font uygulaması çalıştı desteklemiyor hatası vermedi samsung sanırım kendi marketine yönlendirmek için böyle garip bir değişiklik yapmış

Reaksiyon puanı
10,315
Hocam o sıkıntı var nedenini bende çözemedim ama şöyle bişey denedim samsungun kendi uygulama marketinden aldığım bi font uygulaması çalıştı desteklemiyor hatası vermedi samsung sanırım kendi marketine yönlendirmek için böyle garip bir değişiklik yapmış

Evet kendi marketine yönlendiriyor, lakin hepsi paralı... para sorun değil yine de ama, banka kartı, yok hesap falan filan, o işlere de ben girmek istemiyorum. Samsung bu çakallıkları yapmakla hiç iyi etmedi. Yalnız merak ettim de note4 dışındaki diğer modellerinde de durum aynı mı bilemiyorum.

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Evet kendi marketine yönlendiriyor, lakin hepsi paralı... para sorun değil yine de ama, banka kartı, yok hesap falan filan, o işlere de ben girmek istemiyorum. Samsung bu çakallıkları yapmakla hiç iyi etmedi. Yalnız merak ettim de note4 dışındaki diğer modellerinde de durum aynı mı bilemiyorum.

Turkcell mobil ödeme kullanarak satın almıştım ben,söz konusu samsung olunca bu tür şeylere şaşırmıyorum artık

Reaksiyon puanı
6
Merhaba arkadaşlar,
geçen gün Hakkı Abi'nin çin gezisinde gördüm samsung cihazda kamera lensi vardı. bunlardan note 4 için çıkmış olan var mıdır? nasıl satın alabiliyoruz

lotusadana

Doçent
Reaksiyon puanı
220
Merhaba arkadaşlar,
geçen gün Hakkı Abi'nin çin gezisinde gördüm samsung cihazda kamera lensi vardı. bunlardan note 4 için çıkmış olan var mıdır? nasıl satın alabiliyoruz
Evrensel 3 1 Kamera Fotoğraf Lens ile Samsung Not 4 için Kılıf balıkgözü Lens 2 1 0.67X Geniş Açı Lens ve Makro Lens CL-85
Universal 3 in 1 Camera Photo Lens for Samsung Note 4 with Case Fisheye Lens + 2 in 1 0.67X Wide Angle Lens and Macro Lens CL 85-in Mobile Phone Lenses from Phones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group
(from AliExpress Android)

Ben bunu kullanıyorum. Memnunum.

Reaksiyon puanı
10,315
Fontu indirip deneyebildiniz mi?

Yok, inmiyor abicim, ne yaptımsa açamadım dosyayı. Açabilmek için farklı bir program mı gerekiyor bilmem ama olmadı.
Yani sizin anlayacağınız çakal Samsung kendi marketinden başka hiçbir yerden şans tanımamış.

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Yok, inmiyor abicim, ne yaptımsa açamadım dosyayı. Açabilmek için farklı bir program mı gerekiyor bilmem ama olmadı.
Yani sizin anlayacağınız çakal Samsung kendi marketinden başka hiçbir yerden şans tanımamış.
Birde buradan deneyin bakalım. Bu da olmazsa sağlık olsun. Normalde yukarıdaki linkte de sıkıntı yok. Fakat sizde nasıl açılmıyor anlamadım. Neyse hayırlısı olsun.

Dropbox - Bauhaus FlipFont.apk

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Birde buradan deneyin bakalım. Bu da olmazsa sağlık olsun. Normalde yukarıdaki linkte de sıkıntı yok. Fakat sizde nasıl açılmıyor anlamadım. Neyse hayırlısı olsun.

Dropbox - Bauhaus FlipFont.apk
Bilinmeyen kaynaklardan uygulama calistirma izni kapali olabilirmi acaba.onla alakali olabilirmi..ben senden aldigim dosyayi rahatca calistirabilmistim cunku
@|SeYYaH|

Monde55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
57
İnmiyor mu indi de açamıyor musunuz hangisi tam olarak? Evet indirip de kuramıyorsanız levsa'nın dediği gibi bilinmeyen kaynaklardan gelen apklari kurma ayarı kapalıdır.

Son düzenleme:

malt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Es Dosya yöneticisi kuruluysa ondan dolayı açmıyor olabilirsin. Kaldır öyle dene bir de

Reaksiyon puanı
10,315
abi samsung markette onu nasıl aratıyoruz ?

En kolayı şöyle: Ayarlar, cihaz, Ekran ve duvar kağıdı, yazı tipi, yazı tipi stili
yolunu izleyerek telefonda yüklü font stilleri listesi çıkacak karşına, hemen altında İNDİR butonu var, ona tıklayınca direkt olarak seni Samsung'un marketindeki bütün fontların bulunduğu standın önüne dikiveriyor. :)

Serkan7488

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
S.aleyküm arkadaşlar bu goruntu normalmi google hizmetleri ile Android os un ustte olmasi bukadar fazla pil tuketmesi bu arada sun an icin ekran suresi 2 saat 26 dakika

Ekli dosyalar

• Screenshot_2016-06-06-18-07-58.png
    Screenshot_2016-06-06-18-07-58.png
    122.1 KB · Görüntüleme: 376

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,405
Arkadaşlar Note 4 almaya karar verdim. Bir tavsiyeniz var mı ? Kronik bi hatayla karşılaşır mıyım aldığım telefonda ? Ya da 'şuna şuna dikkat et' diyeceğiniz bir husus var mı ?

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Arkadaşlar Note 4 almaya karar verdim. Bir tavsiyeniz var mı ? Kronik bi hatayla karşılaşır mıyım aldığım telefonda ? Ya da 'şuna şuna dikkat et' diyeceğiniz bir husus var mı ?
H serisi alma yeter.aldigin mutlaka c serisi olsun .kisiye gore degiskenlik gosteren sikintilar olabiliyor kullanima bagli olarak.cihazin ilk uretilen serilerinde cekim sikintisi varmis ama sonraki serilerde duzeltilmis.ben 9 aydir kullaniyorum hic sorun yasamadim

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
S.aleyküm arkadaşlar bu goruntu normalmi google hizmetleri ile Android os un ustte olmasi bukadar fazla pil tuketmesi bu arada sun an icin ekran suresi 2 saat 26 dakika
Aleykümselam. Bence ekran süren ve Google hizmetleri nin üstte olması da gayet normal. Pil kullanım süresi ve ekran süresi zamanla iyileşiyor.
Hayırlı Ramazanlar.

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Merhabalar. En çok dikkat etmeniz gereken şey note 4 modeli.
Piyasa da N910H modeli dolaşıyor. O model 4.5G ile uyumlu değil. Bizim durumdaki arkadaşların genel olarak kullandığı model N910CQ modelidir.
Onun dışında sağlam güvendiğiniz bir yerden alırsanız sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
Hayırlı Ramazanlar.

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,405
Merhabalar. En çok dikkat etmeniz gereken şey note 4 modeli.
Piyasa da N910H modeli dolaşıyor. O model 4.5G ile uyumlu değil.
Onun dışında sağlam güvendiğiniz bir yerden alırsanız sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
Hayırlı Ramazanlar.

Cevabınız için teşekkür ederim. Teknosa'dan alacağım orada da belirtirim zaten 4.5G uyumlu olsun falan diye. Onun dışında bir sorun yoksa size de hayırlı Ramazan'lar =)

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Kulüpteki dün dostların ramazan ı şerifi mübarek olsun. Herkese hayırlı Ramazanlar.

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Cevabınız için teşekkür ederim. Teknosa'dan alacağım orada da belirtirim zaten 4.5G uyumlu olsun falan diye. Onun dışında bir sorun yoksa size de hayırlı Ramazan'lar =)
Sizde cihazı alınca kutunun üzerine mutlaka bakınız. Garanti olması açısından.

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
H serisi alma yeter.aldigin mutlaka c serisi olsun .kisiye gore degiskenlik gosteren sikintilar olabiliyor kullanima bagli olarak.cihazin ilk uretilen serilerinde cekim sikintisi varmis ama sonraki serilerde duzeltilmis.ben 9 aydir kullaniyorum hic sorun yasamadim
Hocam acaba benim çözümünü bulamadığım çekim sorunumda mı bunla alakalı

Herkese hayırlı ramazanlar...

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Hocam acaba benim çözümünü bulamadığım çekim sorunumda mı bunla alakalı

Herkese hayırlı ramazanlar...
Bazi ilk serilerde varmis hocam bunu farkeden samsung sonraki aerilerde duzeltmis bu olayi ben oyle okudumdu.5.1 de ikende bende cekim cubuklarinda sikinti vardi tek cubuk falan gozukuyordu.ama yinede ulasiliyordu ve bana cok sikinti olmamisti..simdi 601 de ben 4.5 g degilde 3g kullaniyorum o gunden beri cubuklar full cekiyor .sende eger 4g kullaniyosan 3g ye gec bak bayagi farkediyor..ayarlar mob aglar diger aglardan lte degilde digerini sec bir sene