General Mobile 5 Plus Kullanıcıları Kulübü

Lifetekno

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Benim yaptıgıgm mükemmel ve hatasız bi telefona sahip olmaya çalışmak değil ama sadece biraz araştırarak olasılığı daha düşük bi cihaz bulmaya çalışmak , bu hatalar kmisinde olur kımısınde olmaz ama şimdi gidip alsam bendede bu hatalar olsa içime oturur az paradeğil :) 1000 TL
İşte demek istediğim her telefonun bir kusuru çıkıyor bundan kaçamıyoruz. Asus ki telefon konusunda yine çok başarılı olmayan bir firmaya yönlendirme yapıyorsun. Bu telefonun kusurlarını bir çok kez saydım ve inan kullanımı etkilemiyor çok basit düzeyde şeyler. Ölü piksel falan deniliyor yani bunu ilk defa burda duydum. Gider değiştirir öyle bişey olduysa korkmayın bu kadar 2.el almıyorsunuz

ERCANCELEBİ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Kamera Ve batarya konusunda sizce de iyi değil mi asusun bazı modelleri GM 5 plustan. Mesela benım fikirr değiştirme nedenlerimden biride bu.
Örneğin Zenfone SElfie Kamera ve bataryada daha iyi sonuçlar vermiş özellikle batarya da, fark var.
aynı fiyata.
Yazılım konusunda daha güvenilir gibi geldi

Lifetekno

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Kamera Ve batarya konusunda sizce de iyi değil mi asusun bazı modelleri GM 5 plustan. Mesela benım fikirr değiştirme nedenlerimden biride bu.
Örneğin Zenfone SElfie Kamera ve bataryada daha iyi sonuçlar vermiş özellikle batarya da, fark var.
aynı fiyata.
Yazılım konusunda daha güvenilir gibi geldi
Bataryasından şuan çok memnunum arka kamera orta düzey. Ön kamera çoğu firmaya kafa tutar. Yazılım konusunda daha güvenilir diyorsun ama bu telefonun yazılımı saf android dostum sadece google sorumlu yazılımdan. Neyle neyi satın alıyorsun, asus google yazılıma kendi yamasını yapıp dağıtıyor sence hangisi güvenilir :D

ERCANCELEBİ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
yazılımdan kaynaklanan hatalardan bahsediyorum ozenfone selfie de bu kadar hata yok hatta kronik hiç bi sıkıntısı yok bu hoşuma gitti
GM 5 plus çok süper görünüyo ama dediğim gibi yazılımı cihazla uymamış ki bu hatalar mevcut

ERCANCELEBİ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bugun itibari ile zenfone 3 serisini nın çıkış tarihi ekim olarak Asus Türki ye Ülke müdürü tarafından duyurulmuştur. Bende şuan dan itibaren sanırım zenfone 3 serisini bekleyemeyeciğimi düşünüyorum. Bu yuzden riske girip GM 5 Plus alıcam (tabiki mağazada kutu açtırıp konttrol ederek) yada zenfone Selfie.

Ekim ayı çok uzak bi tarih beklemek zor olur

Lifetekno

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Bugun itibari ile zenfone 3 serisini nın çıkış tarihi ekim olarak Asus Türki ye Ülke müdürü tarafından duyurulmuştur. Bende şuan dan itibaren sanırım zenfone 3 serisini bekleyemeyeciğimi düşünüyorum. Bu yuzden riske girip GM 5 Plus alıcam (tabiki mağazada kutu açtırıp konttrol ederek) yada zenfone Selfie.

Ekim ayı çok uzak bi tarih beklemek zor olur
Beğendiysen bekle bence insan sevdiği hoşuna giden telefonu almalı. Aceleye getirmemek lazım bu işleri. Umarım güzel sorunsuz bir telefonun olur dostum, hepimizin temennisi bu.

ERCANCELEBİ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Eyvallah dostum bu zamanda telefon herşey demek :) bilgisayarın bile bazı konularda papucunu dama attırıyo :)

İsmail R.Doğru

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben telefonu aldım ama bütün oyunları açıyor birtek GTA SA da loading kısmında GTA SA durdu diyor. Ne olursunuz yardım edin!!!:(

ERCANCELEBİ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Sanırım grafik birimi (gpu) yetersiz geliyor, oyun ayarlarını kontrol ettiniz mi ? oyunu daha önceleri açabildiyseniz hiç baktınızmı ayarlar full de ise doğla olarak yetersiz geliyo ve ön yüklemeyi yapamıyor olabilir.

Batarya konusunda sizin cihaz nasıl herkes te farklı sonuçlar var çünkü

İsmail R.Doğru

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sanırım grafik birimi (gpu) yetersiz geliyor, oyun ayarlarını kontrol ettiniz mi ? oyunu daha önceleri açabildiyseniz hiç baktınızmı ayarlar full de ise doğla olarak yetersiz geliyo ve ön yüklemeyi yapamıyor olabilir.

Batarya konusunda sizin cihaz nasıl herkes te farklı sonuçlar var çünkü

Ayarları kısarak açtım yine olmadı...oyunu daha önce açamadım yine aynı sorun oluştu.

Yoğun kullanımda beni %100 ken 4 saat
götürüyor

Omarbravo06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
yaw ben şu ısınma işini cozemedim ısınınca performans mı duşuyor eksisi nedir?

burak656

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefonun en mükemmel özelliği şarjı, paket veri veya wifi sürekli acık whatsaptan mesajlasıyorum facebokta falan takılıyorum 1.5 gün rahat yetiyor yalnız beni hayal kırıklıgına uğratan bir konu var oda ön kamerası gercekten beklentimin altında kaldı onun haricinde telefondan memnunum abartıldıgı gibi kötü bir telefon degil

cyanogenmod17

Asistan
Reaksiyon puanı
27
Bugüne kadar iki tane GM telefonu kullandim. Bi elite bi de suan kullandigim Gm 5 plus. Elite i almadan oncede kotu kotu yorumlar yapildi ama dinlemedim ve hic de pisman olmadim. Kisa bi ornek: sinif arkadasim 1700 e A7 almisti ve telefon kasip kasip duruyodu sorunca hafiza dolu diyodu. Elite de ne hafizadan olayi kasma ne de baska bisiyden kasma gordum. Uzatmayayim. Gm 5 plus almadan oncede ayni yorumlari gordum ama yine kulak asmadim. Simdi mis gibi kullaniyorum tek sorun bildirim isigi sizmasi ki o da sadece karanlik ortamda gozukuyo ve hic sorun olmuyo. Telefonun ozelliklerini say say bitmez bidaha saymayayim ben. Tek dicegim memnunum ve sorusu olana cevap veririm.

ERCANCELEBİ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
yapabilecek olan bir arkadaşım varsa sadece şunuisteyecem:
telefon tam şarj dan %5lere inice pil durumundan ekran açık kullanım süresini gösterebilirmi?

Sanırım alıp almamak taki kararı buna göre vereceğim
Tabi altına ne şartlarda kullandıgını da eklerse

Halduj

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Kardeşim telefon alıp almama konusunda böyle bir durumu öne çıkarman çok garip.2014 yerel seçimlerde Mansur yavaşın bilbordunda tatava yapma baş geç diye bir slogan vardı. Bende diyorum ki shifdelete takipçilerine tatava yapmayın gidin alın pişman olamazsınız

chemistanbul

Asistan
Reaksiyon puanı
31
her telefonun veya elektronik cihazın hatta mekanik ürünlerin bile sorunları olabilir. sorunu olmasa bile teknik olarak size uyumsuz gelen noktaları olabilir. burada yada başka yerlerde yazılan herşeyi kafaya takmayın. gidin deneyin görün ve alın yada almayın.
kameradan anlamayan adamlar gelmiş burada kamerası kötü diyor. (kimse üstüne alınmasın genel konuşuyorum) zifiri karanlık odada fotoğraf çekiyor sonrada rgece çekimi kötü diyor. yada gitmiş sony nin 4k ekranlı telefonu ile ekranı kıyaslıyor ve ekranına kötü diyor. sizin bir beklentiniz vardır. bu beklentinizi karşılayacaksa alın.
yazılım telefona uyumsuz felan değil. böyle birşey eskiden samsung da olurdu artık onda bile olmyor ki bu telefona yazılımı doğrudan google veriyor. ihtimal dışı yani.
adam kulaklıklara laf ediyor. yahu mis gibi kulaklık var. haa sevmediysen git 200-300 tl ver kendine kulaklık al.ama ürünü boş yere kötüleme. ve burayı referans alan insanları da çelişkiye düşürme kardeşim.
bazı arkadaşlar ısınma demiş. bu her telefonda olabilecek bir durum. gidip sony alın bakalım telefonu oyun oynarken tutabiliyormusunuz.

cyanogenmod17

Asistan
Reaksiyon puanı
27
her telefonun veya elektronik cihazın hatta mekanik ürünlerin bile sorunları olabilir. sorunu olmasa bile teknik olarak size uyumsuz gelen noktaları olabilir. burada yada başka yerlerde yazılan herşeyi kafaya takmayın. gidin deneyin görün ve alın yada almayın.
kameradan anlamayan adamlar gelmiş burada kamerası kötü diyor. (kimse üstüne alınmasın genel konuşuyorum) zifiri karanlık odada fotoğraf çekiyor sonrada rgece çekimi kötü diyor. yada gitmiş sony nin 4k ekranlı telefonu ile ekranı kıyaslıyor ve ekranına kötü diyor. sizin bir beklentiniz vardır. bu beklentinizi karşılayacaksa alın.
yazılım telefona uyumsuz felan değil. böyle birşey eskiden samsung da olurdu artık onda bile olmyor ki bu telefona yazılımı doğrudan google veriyor. ihtimal dışı yani.
adam kulaklıklara laf ediyor. yahu mis gibi kulaklık var. haa sevmediysen git 200-300 tl ver kendine kulaklık al.ama ürünü boş yere kötüleme. ve burayı referans alan insanları da çelişkiye düşürme kardeşim.
bazı arkadaşlar ısınma demiş. bu her telefonda olabilecek bir durum. gidip sony alın bakalım telefonu oyun oynarken tutabiliyormusunuz.
Helal olsun kardeşim. Katılıyorum sana

Halduj

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Kardeşim haklisin. kusursuz cihaz bulmak zor.kusursuz telefon arayan arkadaşlar ıphone 6
plus kullanıcıları forumuna gidip oradan bilgi alabilirsiniz:))

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Kusursuz telefon yoktur. Parasına göre daha iyisini vaadeden telefon vardır. GM 5 Plus parasını hakediyor ancak daha iyisini vaadetmiyor. Yine de alınabilir.

warrior38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu telefonun şarjı sadece bende sıkıntılı sanırım gece %70te bırakıyorum sabah bi kalkıyorum %30 bu nedir arkadaş durduğu yerde eriyip gidiyor başka bir sorunu da yok kütür kütür telefon

ERCANCELEBİ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
al işte şimdi ben nasıl rahat edicem tam ikna olup alıcam diyorum birinin sıkıntısı korkutuyor

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Cihaz'ı bugün kurcaladım.İkinci parti cihaz duvar kağıdı farklıydı kutu'nun üstünde oradan anladım tabi ne kadar doğru bu bilinmez. İlk alınca telefonu kamera'yı açtım sarı çekme olayı yok ancak mikrofon ve ahize çok cızırtı var ve bataryası düşündüğümden çabuk gidiyor.

ERCANCELEBİ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
youtube videosu buldum batarya performansı çok iyi dedi tüm gün mobil veri açık kullanınca bir günü çok rahat çıkarır dedi

herkeste ayrı ayrımı sorunlar kafam çok karıştı

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,414
Arkadaşlar telefonu yeni alanlar var mı ? Ben hala almadım her hangi bir telefon fazla da para harcamak istemiyorm telefon için. Ama aldığım zaman da 3-4 sene kullanmak istiyorum fakat forumdaki kötü yorumlar beni uzaklaştırdı bu telefondan. Eğer yeni alan birileri varsa telefonla ilgili yorumlarını yazabilirler mi acaba ? Herhangi bir sıkıntısı var mı (ölü pixel, cızırtı, cart, curt)

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,414
youtube videosu buldum batarya performansı çok iyi dedi tüm gün mobil veri açık kullanınca bir günü çok rahat çıkarır dedi

herkeste ayrı ayrımı sorunlar kafam çok karıştı

Kardeşim Youtube videolarına güvenme. Ben güvendim 10 tane video izledim. Tam alacakken SDN forumuna bakayım dedim 10 larca kişi telefondan şikayetçi. Ben anlamadım gitti. Hala biri diyor aşırı ısınıyor. Biri diyor gece %70 sabah kalkıyorum %30 falan. Senin dediğin gibi herkeste ayrı problem var. He sen gidersin alırsın bir sorun çıkmaz. Ama şanssız adamsan ölü pixel bile çıkabilir...

ERCANCELEBİ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Ya vallahi parmak izi iyi batarya orta - üst seviye bir performans ve iyi bir kameraa yı bir arada sunan bir telefon bulursam üçüne beşine bakmıycam elimde iphone 5 var tek sıkıntım küçk ekran ve düşük berbat bir pil , kamera sı bundan kötü olursa pişman olurum vericeğim paraya ama şuan en büyük sıkıntım batarya, o yüzden iyi birbatarya kamerave performansı suna bir telefon lazım 1000-1200-1300 farketmez ama genel anlamda büyük paralar dökmeye karşıyım

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,414
1300 TL'ye LG G4 var hepsiburada'da bir bak istersen. Bataryasından çok memnun değiller ama kamerasını ve performansını çok övüyorlar