isyankar42
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 806
5s artık öldü...
Z2 çok kaba bir telefon.5S alana kadar ben olsam üstüne eklerim Z5 compact alırım. Bende de Z5 compact var bazen fazla ısınıyor ama yine de memnunum.
Arkadaşa tavsiyem ise Xperia Z2 olacaktır.
5S yerine düşünülebilir.Z2 çok kaba bir telefon.
Kardeşim,arkadaşımız 14 Yaşında.Napsın kalas gibi telefonu?5S yerine düşünülebilir.
Şahsen 14 yaşında diye büyük telefon kullanamaz diye bir kural yok. 5.2 inç en ideal sınırda boyut. Cebine sığdığı sürece sıkıntı Olmaz. Şarjı da güzel gider Sony nin arayüzü sade olmasına rağmen güzeldir.Kardeşim,arkadaşımız 14 Yaşında.Napsın kalas gibi telefonu?
Bir giyim mağazasına girip 14 yaş skalasındaki pantolonların cep boyutunu kontrol etmeni öneririm.Şahsen 14 yaşında diye büyük telefon kullanamaz diye bir kural yok. 5.2 inç en ideal sınırda boyut. Cebine sığdığı sürece sıkıntı Olmaz. Şarjı da güzel gider Sony nin arayüzü sade olmasına rağmen güzeldir.
Haklısınız. Ama 5S ile aynı performansı olup ekranı daha büyük şarjı daha iyi diye önerdim. Yoksa elbette kötü amacım yoktu.Bir giyim mağazasına girip 14 yaş skalasındaki pantolonların cep boyutunu kontrol etmeni öneririm.
Sony güzeldir, ancak Z2yi şahsen çok önermiyorum. Hem büyük hem de sıkıntı çıkarmaya meğilli.
Telefon önerinizi kendi beğeninize göre değil kullanacak kişiye uygun olarak önerin. Ben de 5s'i çok beğenmiyorum kendime alacak olsam 5S'i ben de almam ancak 13 14 yaş grubundaki bir çocuğa alınacaksa 5s yeter hatta artar. Daha ne mis gibi telefon işte![]()
Yok estafurullah. Ben polemik çıkacak gibi hissettiğimden ötürü araya girmek istedimHaklısınız. Ama 5S ile aynı performansı olup ekranı daha büyük şarjı daha iyi diye önerdim. Yoksa elbette kötü amacım yoktu.
Yalnız hocam 14 yaşındaki çocuk S7 bile kullanabilir 5S de. Bu biraz bütçe ve ihtiyaç meselesi. Beni lütfen yanlış anlamayın mesela ben baba olsam çocuğuma ilk telefonunu pahalı almazdım. 1200 TL bile az para değil aslında. Ama bazıları çabuk sıkılır bazıları bir kere alayım en iyisi olsun ister. Yani bu arkadaşa 5S yetebilir ancak her arkadaşa 5S veya GM önerecek halimiz yok. Sizler 5 inç boyutu büyük görmüşsünüz biraz ama sınır boyut. 5.5 inç çok büyük gerçekten ama 5 inç ortalama boyutta.Yok estafurullah. Ben polemik çıkacak gibi hissettiğimden ötürü araya girmek istedimvelhasıl tabii ki hiç birinizin art niyeti olduğunu düşünmüyorum. Ama öneri sunarken kendi beğenilerimizi geri planda tutarsak daha faydalı önerilerde bulunabiliriz
![]()
başlıkta da olduğu gibi telefon almak istiyorum çünkü telefonum cortlamak üzere fazla pahalı bişey almak istemiyorum ne olur ne olmaz dışarı çıktığımda Allah korusun bişey yaparlar maximum 1200 tl civarında uzun yıllar kullanıp güncelleme alacak sağlam güzel bir telefon önerisi bekliyorum![]()