Starbowl
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 260
Doğum günüm kutlu olsun[emoji14]
Vdsl?
Fiber kullanıyorum, kablolar yeni sayılır 3 yıl oldu, hatta problem yok sadece modem eskiden banyoda asma tavandaydı, saçmalığa gel banyo tavan arasında modemin ne işi var? Ertesi ay aradım böyle böyle modemi diğer odaya aldırdım, ücretsiz kablo çektiler uzattılar ama banyoda böyle bir ek kaldı. Her sene bu küçük birleştirici bozuluyor buhar yüzünden her sene mecbur değiştiriyorlar, geçen sene 2-3 tane fazladan vermişlerdi onları kullandım az önce.
Dogumgunun kutlu olsun.Doğum günüm kutlu olsun[emoji14]
TeşekkürlerDogumgunun kutlu olsun.
13 katlı binada nereden çekecekler 28 farklı blok var dışarıdan çekseler hem kötü durur hemde kablo buradaki hava şartlarından kablo sıkıntı çıkartır, telefon hatlarının geldiği yerden çekemezler, son çare havalandırma boşluğu gayet normal, kablo kirliliğide gözükmüyor.Ekli dosyayı görüntüle 4465
bizim ki bu kapının yanında apartmanın mütahidi odunmuş sizin apartmanın yada elektrikçi odun yeya yönetici odun banyo havalandırmasını kullandırtmış ne meraklı millete banyosunu göstermeye...
Ekli dosyayı görüntüle 4466
Ekli dosyayı görüntüle 4467
Bizde o küçük aletten yok, bloğum altında büyük switch var fiberi dairelere dağıtıyor.bu bozuluyorsa silica kedi kumu al tutuya koy bunu kedi kumu ile doldur bunu göm yani artık buhardan etkilenmez.![]()
![]()
Dr. Sacchi Kedi Kumu GittiGidiyor'da 215474876
![]()
o eski sistem modemi kedi kumuna göm...Bizde o küçük aletten yok, bloğum altında büyük switch var fiberi dairelere dağıtıyor.
Modrm bilgisayarın yanına aldırdım zaten orda duruyor gömmeye filan gerek yok, tekrar hata verirse modem değişikliği isteyeceğim.o eski sistem modemi kedi kumuna göm...
Ekli dosyayı görüntüle 4469 Ekli dosyayı görüntüle 4470 Ekli dosyayı görüntüle 4471
bizde böyle soldaki fiber sağdaki teledünya kablo tv...
Sendrom yok mis gibi bitiriyoruz pazartesiyiHerkese hayırlı geceler. Pazartesi sendromu başlıyor gençler hadi hayırlısı![]()
Şuan bende dual bot w10 ile yenilik varmıRemix OS'u ilk sürüme göre bayağı iyileştirmişler bu arada. Haberiniz olsun.
hataların çoğunu gidermişler. uygulamalar falan daha uyumlu, GP Store daha iyi çalışıyor.Şuan bende dual bot w10 ile yenilik varmı
Bir bakayım teşekkürler dostumhataların çoğunu gidermişler. uygulamalar falan daha uyumlu, GP Store daha iyi çalışıyor.
Pazartesi sendromu değil de iki haftalık final sendromu başlıyor benim için.Herkese hayırlı geceler. Pazartesi sendromu başlıyor gençler hadi hayırlısı![]()
ama yine de kusursuz değil tabi ki. Laptopa bağlı da değişebilir. ben bayağı eski bir laptopta test ediyorum daBir bakayım teşekkürler dostum
Benim içinde büt lere çalışma sendromu .Pazartesi sendromu değil de iki haftalık final sendromu başlıyor benim için.![]()
Hepsi bitecek. Tatil olacak.Benim içinde büt lere çalışma sendromu .
Sınıfı geçemiyorumHepsi bitecek. Tatil olacak.![]()
Tam sendrom olmuş o zaman.Sınıfı geçemiyorum![]()
Evet. Vizelere 40-90 Arası. Finaller 20-30Tam sendrom olmuş o zaman.
evde dolanan küçük tüylü bişey var mı? yada çocuk? bazı kediler modemleri sevmiyor...Benim kolu
Modrm bilgisayarın yanına aldırdım zaten orda duruyor gömmeye filan gerek yok, tekrar hata verirse modem değişikliği isteyeceğim.
Bizimkisi pazartesi değil sınav sendromuHerkese hayırlı geceler. Pazartesi sendromu başlıyor gençler hadi hayırlısı![]()