- Reaksiyon puanı
- 16,126
benim dark da öyle olmuştu onu kırdım ama bunun kurtulma şansı var apple zorlu'ya götür onu.![]()
İçim acıyor ya
benim dark da öyle olmuştu onu kırdım ama bunun kurtulma şansı var apple zorlu'ya götür onu.![]()
İçim acıyor ya
Garantisi doldu kabarık fatura çıkar.benim dark da öyle olmuştu onu kırdım ama bunun kurtulma şansı var apple zorlu'ya götür onu.
iphone 7 gelir babayı üzmeyelimAlmazlar vallaha (Gerçi babamın iphone 7 sözü var ama hadi hayırlısı)
Transfer dedikoduarı var amagökân gönül bjk ye mi gitmiş?
sadece dokunmatik değişmiyor mu?Garantisi doldu kabarık fatura çıkar.
Çekin bir Tokat dizisi.Her yaz mevsimi ege dizisi çekmenin mantığı nedir anlamıyorum.
@ConfickerBelasi sadece cam pert yarın gösterecez bir telefoncuya
Gına geldi her yaz klasiği bir tatil köyünde aşk dizisi. Tokat'ımın dizisini çeken çıkmaz be. Geçen sene bi filmini çıkardılar. O da baya güzeldi (Çarşı Pazar)Çekin bir Tokat dizisi.![]()
ucuza olur sen bile takabilirsin gittigidiyor'a bak al tak.Her yaz mevsimi ege dizisi çekmenin mantığı nedir anlamıyorum.
@ConfickerBelasi sadece cam pert yarın gösterecez bir telefoncuya
2.el orjinal çıkma ekran bul. Daha uygun olur.![]()
İçim acıyor ya
İnternette 20-30 liraya bulunuyor da elimin ayarından şüpheleniyorum.2.el orjinal çıkma ekran bul. Daha uygun olur.
20-30 liraya satılmaz orjinal ekran, çıkma da olsa o kadar ucuz olmamalı. Bana göre ederi en az 80-100₺..İnternette 20-30 liraya bulunuyor da elimin ayarından şüpheleniyorum.
Namussuz ışınlar fena geçirmiş bana.ulraviolet ışınları bulutlardan geçer ondan yanmışsın.
Yok yemedi o, modem ip almıyor. Aradım evet ip alamıyorsunuz dedi, kabloda ek parça vardı gecen sene onun yüzünden böyle olmustu az önce geldi aklıma değiştirdim onu şuan ip almaya başladı sansa bak [emoji23]modemi sıfırla.
geçmiş olsun vdsl ekli kabloyu sevmez...Yok yemedi o, modem ip almıyor. Aradım evet ip alamıyorsunuz dedi, kabloda ek parça vardı gecen sene onun yüzünden böyle olmustu az önce geldi aklıma değiştirdim onu şuan ip almaya başladı sansa bak [emoji23]
Vdsl?geçmiş olsun vdsl ekli kabloyu sevmez...
O parçayı izole et. Buhardan etkilenmesin.Vdsl?
Fiber kullanıyorum, kablolar yeni sayılır 3 yıl oldu, hatta problem yok sadece modem eskiden banyoda asma tavandaydı, saçmalığa gel banyo tavan arasında modemin ne işi var? Ertesi ay aradım böyle böyle modemi diğer odaya aldırdım, ücretsiz kablo çektiler uzattılar ama banyoda böyle bir ek kaldı. Her sene bu küçük birleştirici bozuluyor buhar yüzünden her sene mecbur değiştiriyorlar, geçen sene 2-3 tane fazladan vermişlerdi onları kullandım az önce.
Yılda bir sorun çıkartıyor elimde fazladan olduğu için pek uğraşmadım. Sıkıntı olduğu gün zaten hemen geliyorlar sorunu çözmeye.O parçayı izole et. Buhardan etkilenmesin.
Banyonun asma tavanına modem konduğunu da ilk defa duydum. Hadi tavan arasını anlarım da, Neden banyo?Yılda bir sorun çıkartıyor elimde fazladan olduğu için pek uğraşmadım. Sıkıntı olduğu gün zaten hemen geliyorlar sorunu çözmeye.
Kablo banyonun havalandırmasından geliyordu muhtemelen kısa sürsün diye öyle yaptılar, gerçi ben sordum oraya koydukları Zaman buhar modemi bozmasın sıkıntı yaratmaz mı dedim problem olmaz dedi takozlar, sonra modemin yerini değiştirttim, 2-3 gün sonra modem tırmalamıştı yenisini getirdiler.Banyonun asma tavanına modem konduğunu da ilk defa duydum. Hadi tavan arasını anlarım da, Neden banyo?