Sercan40
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 372
Bu Sergen tam bi harika dostum 

3 maçlığına geldim İstanbul'a dönüyorum demiş...

Bacak şart tabi. Olmazsa olmaz.Uzun zamandır bekliyordum bunu.
![]()
Ben diyorum Antarktika...adamlar sazan.avi yapıyor 3 çift güzel bacak gelsin sazanlar...
Fotoğrafta müzik dinleyen birileri olsaydı bari.
istanbul aras kargo kötü mü? izmir'deki kötü değildi 12 yıl önce kullanırdık hiç kötü değildi yurtiçi kargo ile dönüşümlü kullanırdık bestaş ve norm takografları fabrikaya gönderirdik.Ne zaman internetten ürünalsam hepsi aras kargo ile geliyor, Allah bu aras kargonun belasını versin, bıktım bunların salak salak işlerinden. Bu kadar dandik bir kargo firması olamaz, imkanı yok imkanı....
Tam anlamıyla berbat, rezalet. Diğer tüm kargolar aynı mesafeyi 1 günde taşır bu Aras 2 günde taşır ama adrese teslim etmeleri 3-5 günü bulur, bu bir değil iki deği. Sürekli böyleler.istanbul aras kargo kötü mü? izmir'deki kötü değildi 12 yıl önce kullanırdık hiç kötü değildi yurtiçi kargo ile dönüşümlü kullanırdık bestaş ve norm takografları fabrikaya gönderirdik.
uzaktalar mı? bizim yakınımızdaydı sürekli yüz göz olurduk gelecek kargoyu gelene kadar sorardık...Tam anlamıyla berbat, rezalet. Diğer tüm kargolar aynı mesafeyi 1 günde taşır bu Aras 2 günde taşır ama adrese teslim etmeleri 3-5 günü bulur, bu bir değil iki deği. Sürekli böyleler.
Sitenin arka sokağındalar.uzaktalar mı? bizim yakınımızdaydı sürekli yüz göz olurduk gelecek kargoyu gelene kadar sorardık...
bulaştık mı kurtuluşu yok.
Valla dostum randevu'ya gerek yok aslında gir store'a bakıyolar tabi bu dediğim çok kalabalık olmayınca.Abi Apple Store randevusu almada ne var ki millet alamıyorum diyor, arkadaşıma aldım bir randevuda bugün. 3. Yada 4. Kontrol edişimde aldım hemde.
Ben gidince bir sıra vardı kenarda sanırım o randevusuz gidenlerin sırasıydı. Ama bu yüzden randevusu olan kişileri bekletiyorlar, bende bu bekletme olayı yüzünden biraz sesimi yükseltip ilgili kişiye seslendim daha kaç dakika bekleyeceğiz diye ondan sonra ilgilenmeye başladılar.Valla dostum randevu'ya gerek yok aslında gir store'a bakıyolar tabi bu dediğim çok kalabalık olmayınca.
O sıkıntı olmuş işte zaten haksızlık oluyor. İlk randevusu olanlar.Ben gidince bir sıra vardı kenarda sanırım o randevusuz gidenlerin sırasıydı. Ama bu yüzden randevusu olan kişileri bekletiyorlar, bende bu bekletme olayı yüzünden biraz sesimi yükseltip ilgili kişiye seslendim daha kaç dakika bekleyeceğiz diye ondan sonra ilgilenmeye başladılar.
(Randevu saatinden sonra 15dk bekledim)
S7 veya htc 10 ile çekildi sanırım.Şu videoları neden hesap makinesiyle çekiyorsunuz ?
Ya renderi kötü yada videoyu çeken cihaz.S7 veya htc 10 ile çekildi sanırım.
Olabilir.Ya renderi kötü yada videoyu çeken cihaz.