Sonraki Android Sürümü Belli Oldu! - ShiftDelete.Net
Öyle habere böyle yorumlar az bile.. Nasıl haber yapıyorsunuz anlamıyorum..
Çoğu kişi bundan şikayetçi ama hala aynı türde haber yapmaya devam ediliyor.
Sonraki Android Sürümü Belli Oldu! - ShiftDelete.Net
Öyle habere böyle yorumlar az bile.. Nasıl haber yapıyorsunuz anlamıyorum..
Çoğu kişi bundan şikayetçi ama hala aynı türde haber yapmaya devam ediliyor.
2400 tl'lik telefonu 3600 tl'ye satması.http://i.imgur.com/GXjgaBO.png
Dikkatinizi ne çekti?
Her modele (tarife dahil değilse) 500tl bindirmişler, bir de iPhone 5s'i yeni telefonmuş gibi araya kaktırmışlar.http://i.imgur.com/GXjgaBO.png
Dikkatinizi ne çekti?
Her modele (tarife dahil değilse) 500tl bindirmişler, bir de iPhone 5s'i yeni telefonmuş gibi araya kaktırmışlar.
Belki de isminde 5 rakamı geçenleri sıralamış olabilirler. Note 5 yok ama neyse.
Evkur hesabı yapmışlar.2400 tl'lik telefonu 3600 tl'ye satması.
Bayaa oldu engelleneli. Sitede +18 içeriklere de ulaşılabiliyordu. Ondan dolayı kapattılar diye biliyorum.İmgur niye engellendi ki?
![]()
Tam anlamıyla saçmalık, televizyondaki dizilerde sürekli +18 içerik var neredeyse içinde öpüşme sevisme olmayan dizi yol neredeyse, (Türk dizileri için konuşuyorum) önce bunları engellesinler. Çok saçma kararlar alıyorlar yahu.Bayaa oldu engelleneli. Sitede +18 içeriklere de ulaşılabiliyordu. Ondan dolayı kapattılar diye biliyorum.
Sulh Ceza Mahkemesi bir karar vermiş eleştirmek bize düşmeş. [emoji14]Tam anlamıyla saçmalık, televizyondaki dizilerde sürekli +18 içerik var neredeyse içinde öpüşme sevisme olmayan dizi yol neredeyse, (Türk dizileri için konuşuyorum) önce bunları engellesinler. Çok saçma kararlar alıyorlar yahu.
Katılıyorum.Sevişme sevişmedir, bana göre kıyafetli ya da kıyafetsiz her türlü +18. Toplumda ahlak diye bir şey bırakmadılar..
Play Oyunlar?Telefonda ne kadar Google hizmeti varsa sildim. Yağ gibi akıyor cihaz.
Play store da dahil onu da sildim.Play Oyunlar?
Apk mı indiriyorsun?Play store da dahil onu da sildim.
Aynen. Çoğunlukla apkmirror sitesini kullanıyorum. Blackmart uygulamasi var birde.Apk mı indiriyorsun?
Nasil yaptin?Telefonda ne kadar Google hizmeti varsa sildim. Yağ gibi akıyor cihaz.
System app remover ile bütün Google uygulamalarını sildim. Play hizmetleri silince artarda durduruldu hatası verdi. Sonra yeni uygulamalar gözüktü. Onları da silince ne hata kaldı ne kasma. Telefon yeniden can buldu resmen.Nasil yaptin?
Bunu yükleyip hemen kaldirabiliyor musun yoksa telefona baska islemlerde sart mi?System app remover ile bütün Google uygulamalarını sildim. Play hizmetleri silince artarda durduruldu hatası verdi. Sonra yeni uygulamalar gözüktü. Onları da silince ne hata kaldı ne kasma. Telefon yeniden can buldu resmen.
![]()
![]()
Root gerekli.Bunu yükleyip hemen kaldirabiliyor musun yoksa telefona baska islemlerde sart mi?
Patates kızartmasıÖğlen okul yok annem evde yok alternatif yemek önerisi alabilir miyim
Tostcu Erol u izle. Tost yap.Öğlen okul yok annem evde yok alternatif yemek önerisi alabilir miyim