Sercan40
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 372
Gençler yarın KPSS ye girecem dualarınızı eksik etmeyin 

1080p var ki gt-s5360 ile çekilmemiş...Ya renderi kötü yada videoyu çeken cihaz.
Herşey çözünürlük değil, bilmediğin noktalar var sanırım.1080p var ki gt-s5360 ile çekilmemiş...
ses kasanın sesi...
daha çok detay ver bu video sadece ses içindi mesela...Herşey çözünürlük değil, bilmediğin noktalar var sanırım.
Bu uyarıları kanunen yapmaları zorunlu.google amca meşgul millet torna arıyor...
arko men after shave arkasına içilmesi tehlikeli ve zararlıdır serinlemek ve ferahlamak içindir kullanılır tedavi amaçlı kullanılması önerilmez yazmış da onu kim niye içer ki?
![]()
Ekli dosyayı görüntüle 4104
modem işi yattı muhalefet çok var turşusunu kuracaklarmış vermiyorlar...Bu uyarıları kanunen yapmaları zorunlu.
Birde modem işi vardı soracağım diyordun ne oldu o?![]()
Google ve Open Handset Alliance'miş.Gencler, androidin gelistiricisi Google degil mi?
T50 değil mi? rahmetli dark evopad 3g m7220 tam ikiye katlandı hafifçe yamultmak istemiştim...![]()
Lg g flex aldım. Alırım bi h.o
Ben de iPhone 7 alınca elimdeki 5S'i duvara fırlatacam![]()
Lg g flex aldım. Alırım bi h.o
Ben de iPhone 7 alınca elimdeki 5S'i duvara fırlatacamHayırlı olsun.
Daha T50'yi bukmeye cesaret edecek parayı bulamadimT50 değil mi? rahmetli dark evopad 3g m7220 tam ikiye katlandı hafifçe yamultmak istemiştim...
kırdığıma pişman oldum...
Serinlemek ve ferahlamak yazısını görünce içmesinler diye.google amca meşgul millet torna arıyor...
arko men after shave arkasına içilmesi tehlikeli ve zararlıdır serinlemek ve ferahlamak içindir kullanılır tedavi amaçlı kullanılması önerilmez yazmış da onu kim niye içer ki?
![]()
Ekli dosyayı görüntüle 4104
bana ver ben sana duvara atsanda sağ kalan gt-s5360 vereyim...Ben de iPhone 7 alınca elimdeki 5S'i duvara fırlatacamHayırlı olsun.
Ben ciddi fırlatacam amaDaha T50'yi bukmeye cesaret edecek parayı bulamadimİnternette gordum espri mahiyetinde paylaştım
![]()
En kotu 500₺ ederi var desem [emoji16]Ben ciddi fırlatacam ama![]()
Telefonun haşadını çıkarmışım kim alır ki. Batarya 3 saat dayanmıyor.En kotu 500₺ ederi var desem [emoji16]
hayrına gönder bakarız icabına.Telefonun haşadını çıkarmışım kim alır ki. Batarya 3 saat dayanmıyor.
Her malın müşterisi var sen merak etmeTelefonun haşadını çıkarmışım kim alır ki. Batarya 3 saat dayanmıyor.