Androıdx
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 70
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun
Bence bir şey yapıp yapmamaları çok da önemli değil. Sen içinde bugünün gururunu yaşıyorsan tamam her şey.19 Mayısı unutan Google seni de sildim.EyvAllah Yandex kardeş![]()
elbette öyle ama 2+2=4 ise o bayram da kutlanırdı arkadaş.Yapılması bir sevgi gösterisi vs. değildir ama yapılmaması bir tepkidir.Neyse kimin ne mal olduğu ortada zatenBence bir şey yapıp yapmamaları çok da önemli değil. Sen içinde bugünün gururunu yaşıyorsan tamam her şey.
Demek ki siteye engellenmiş olmasına rağmen giren çok Türk var.Şimdi xhamster logoyu değiştirip 19 mayisi kutlamış diye o siteyemi girelim bol bol
Not: Siteye giren biri değilim baska yerden gordum [emoji14]
%90'ı TürkDemek ki siteye engellenmiş olmasına rağmen giren çok Türk var.
Kayit altina alindi bile. Silsen de Google de durur.Bu arada facebook'ta benimle ilgili ne varsa her şeyi siliyorum.Sonra diğer sosyal medya hesaplarınıda halledicem.Sizde bir düşünün.
Kayit altina alindi bile. Silsen de Google de durur.
"Sosyal" medya...
Adı üzerinde. Şimdiye kadar takılmadıysan neyse.
Ama artık olan oldu. Geri dönüşü yok gibi bir şey.
İnci sever
Facebook hesabını tamamen sil. Arşivden silinir mi bilmem ama senin erişimin sonsuza kadar kapatılıyor.Farkındayım keşke hiç girmeseydim ama olsun bundan sonra en azından hiç bir şey paylaşmayacağım.En fazla bir fake hesap açarım o kadar saçma sapan bilgiler sallarım.Bundan sonra asla ve asla bilgilerimi paylaşmayacağım
Yeni moda mı, yoksa millet yeni mi öğreniyor? Ben 2 yıl önce silmiştim tüm hesaplarımı.. 6 sene kullandım, açarken sileceğimi düşünmemiştim.facebook hesap sime yeni moda ne gereksiz birşey madem silicektin niye açtın? ben benim 3 hesabı silmicem...
kardeşim de silmiş kedi,köpek sahiplendirme paylaşıp duruyordu...Yeni moda mı, yoksa millet yeni mi öğreniyor? Ben 2 yıl önce silmiştim tüm hesaplarımı.. 6 sene kullandım, açarken sileceğimi düşünmemiştim.