LG G3 Beat Kullanıcıları Kulübü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar yazılım guncellemesi yapmadım fakat güncelleme merkezinin üzerinde yapmadığım güncelleme için 1 yazıyor var anlamında yani onun hic yazmamasi için ne yapmalıyım acaba ?

ecrin12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefonumun şarjı biitti kapandı şarjı yok diye açılmıyo sandım ama yaklaşık 6 7 saattir şarjda hala açılmıyo napabilirim sizde de oluyo mu?

S

sky-falcon

SDN Okuru
Arkadaşlar g3 beat knock on özelliği çalışmıyor. Ekrana 2 kez dokunduğum zaman algılamıyor. Ayrıca kılıftaki küçük ekranda açılmıyor. Yardımlarınızı bekliyorum

LG TUTKUNU

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar karar vermeme yardim edermisiniz yeni telefon alcam hangisini alsam LG G2 Mİ LG G3 BEAT MI

- - - Mesaj Güncellendi - - -

FORMAT ATMAN LAZIM

MUHTEMELEN TELEFON YAZILIMI KALDIRMADI

AYARLAR > EKRAN > TUS KOMBINASYONU. GIR

Kenpachi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
26
Arkadaslar karar vermeme yardim edermisiniz yeni telefon alcam hangisini alsam LG G2 Mİ LG G3 BEAT MI

FORMAT ATMAN LAZIM

MUHTEMELEN TELEFON YAZILIMI KALDIRMADI

AYARLAR > EKRAN > TUS KOMBINASYONU. GIR

Hocam G2 tabikide.

E

Ernalpgnay

SDN Okuru
Merhaba g3 beat kullanıyorum. Telefonumu hoparlöre bağlıyorum cok yuksek ses olmasada müzik dinliyorum kendi birden bire muzigi durduruyor ve google sesli arama bolumunu açıyor sesli arama yapmami istiyor bu her muzik acisimda oluyor baska zaman olmuyor. Ve internete girdigim zaman müziği kapatiyor. Ayni sekilde diger sosyal aglarda gezerken bir sure sonra muzik çaldığı halde otomatik kapatıyor bunun sebebi ne olabilir ve ayni sorunu sizde yasiyormusunuz ? Yardımcı olursaniz sevinirim..

Z

Ziyaretçi121

SDN Okuru
Arkadaşlar ben g3 beat kullanıyorum. G3 deki özelliklerin neredeyse hepsi mevcut fakat mini bir telefon olduğu için coğu özelliği kısıtlanmış.. Ön kamerası hiç iç açıcı değil.. Whatsapp da bildirim ışığı yanmıyor. 8 gb belleğin çok büyük bir kısmını sistem arayüzü doldurduğu için hafıza kartına mahkum oluyorsunuz.. G2 özellik olarak daha zayıf olabilir fakat daha kullanışlı..

LG TUTKUNU

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynen katiliyorum

Bende beat var lg g3 beat

S

SDN Okuru yunus

SDN Okuru
Ya bu telefonun dahili hafizasi 8 diyo ama benim tel 4 gosteriyo bunu anlamadim ben

dragomhmt

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Her telefonda dahili depolamanın bir kısmını sistem alır.

G

G3 Beat Mi ?

SDN Okuru
Merhaba Arkadaslar Ben Yeni Bir Telefon Almak İstiyorum Ve LG g3 beat de bu telefinlarin arasinda.hafiza sikinti degil.Sadece Kasma Donma VB. seyler oluyor mu ? Onerucekseniz GM Olmasun Lutfen!! Sizce İyi Bir Telefon Mu ??

dragomhmt

Asistan
Reaksiyon puanı
8
G3 beat alma kasıyor telefon g2 ye bakabilirsin uygun fiyat bulursun.
Sony z serisi z Z1 z1c uygun fiyata bulabilirsin.
Huawei g7 vardı birde oda olabilir fiyatı uygun.
Android telefonda eski de olsa amiral gemisi almaya bak amirallerın mini olanları kesinlikle alma kasar. S3 minı G3 beat one mini gibi telefonları almayın.

Q

quarejjma

SDN Okuru
Bu telefonu almayin g3 alin daha iyi hafizasi 8 degil cunku 4 gb ti dolu 4gb bos hafiza sorunu var

V

valobse

SDN Okuru
clash of clansı yüklemeye çalışıyorum ama son güncellemeden sonra cihazınız bu sürümle uyumlu değil hatası veriyor

S

SDN Okuru 18

SDN Okuru
Arkadaslar lg g3 beat kullanicisiyim fakat quick remote uygulamasinda set ustu kutusu yok neden sadece televizyonu kapatip aciyor uygulama

metalcil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadalar, 7 aydır g3 beat kullanıyorum. Çok net bir kullanıcı yorumu isteseniz, sakın ama sakın almayın, 5 kuruş etmez, kanser eder adamı. Micro sd de taksan, fabrika ayarlarına da dönsen çok yavaş bir telefon. Arama tuşuna basınca bile bir kaç saniye bekliyorsun öyle arıyor. Sinirleriniz çok iyi değilse bulaşmayın sakın. G3 kullanan arkadaşım var, o çok memnun.

S

SDN Okuruu

SDN Okuru
Arkadaşlar SD Kart'a nasıl dosya indiriyoruz yani şu Download klasoru.

seyyid47

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
herkese merhabalar. Arkadaşlar g3 s (avrupa) bir haftalık. fabrika romu yüklüyken ram 1 gb olarak görünüyordu (cpu-z veya antutu'da) ancak italya romu yükledim ve ram 860 olarak görünüyor artık. bunu yaşayan ve çözen var mı acaba?

KöpkeFet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar bir sorunum var yardımcı olabilecek biri var mı?

huseynngl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar telefon çok yavaş şarj oluyor ? Neden öyle 4 saattw %90 şarj olmuş