İnternet 15.99 YTLye düşünce

erdemgazetesi

Profesör
Reaksiyon puanı
1
kaç yıldan beri kullanıyok bari 1 ay bedava internet kullanın deseler

BetrayeR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Allah cezanı verecek TTNET.. bu kadar da olmaz dedirtiyorlar adama... telefonuda kapatacam ADSL de.. bende ayda 100 YTL alıyorsun tüm hizmetlerine karşın.. benım gibi yüzbinlerce kişi düşünüyor.. hele quicknet gelsin bulunduğumuz yere.. çok koşacaksın peşimizden çok. ben ettim siz etmeyin diyeceksin...

DogukanDogu84

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
9
Eryaman da Quiknet varmış, artık ciddi ciddi düşünüyorum fiber internete geçmeyi.TTnet i bırakmak lazım :)

seakar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ya ben tellcom Quiknet e geçicektim.Aradık Müşteri hizmetlerini "Maltepe'ye gelmedi" dediler.Şok oldum ya.Ümraniye civarında varmış.Ama Maltepe'ye gelir gelmez geçmeyi düşünüyorum.
Bir de abone olan varsa düşüncelerini bizimle paylaşırsa çok güzel olur.

tuskilidi

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Ben sabit telefonu adsl için bağlattım. Yani kutudan gelen telefon kaplosu direk olarak modeme takılı evde telefon falan yok her ay sadece sabit ücretini ödüyorum. Dün telekoma gittim mevcut telefonu ve adsl bağlantımı kapatıp yeni bir telefon bağlamam halinde ne kadar masraf olacağını sordum o da bana en son faturaları ödersin ve yeni bağlanacak telefon için de 15 lira ödeyip yeni adsl sözleşmesi imzaladıktan sonra kampanyadan yararlanabilirsin dedi. Ama okul bu sene biteceğinden adsl bağlantısını iptal etmem söz konusu olabilir bu yüzden bu macera bana pek uygun değil. Ama eğer ev numarasının değişmesi sorun olamaycaksa ve adsl bağlantısının 2 yıl boyunca kesin olarak kullanılacaksa ben olsam düşünmeden hemen uygulardım yazdıklarımı. Sonuçta sene sonuna kadar faturada 60 liralık bir azalma(4 Gb) ve 50 ya da 125 liralık bir modem de bedava.(En başta verdiğimiz 15 lirayı hesaptan düşersek 45 lira + modem karımız olarak kalıyor.)

edit: 1 Mb sınırsız bağlantıda ise sene sonuna kadar faturada 100 liralık bir azalma olur.

Son düzenleme:

akif87

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben sabit telefonu adsl için bağlattım. Yani kutudan gelen telefon kaplosu direk olarak modeme takılı evde telefon falan yok her ay sadece sabit ücretini ödüyorum. Dün telekoma gittim mevcut telefonu ve adsl bağlantımı kapatıp yeni bir telefon bağlamam halinde ne kadar masraf olacağını sordum o da bana en son faturaları ödersin ve yeni bağlanacak telefon için de 15 lira ödeyip yeni adsl sözleşmesi imzaladıktan sonra kampanyadan yararlanabilirsin dedi. Ama okul bu sene biteceğinden adsl bağlantısını iptal etmem söz konusu olabilir bu yüzden bu macera bana pek uygun değil. Ama eğer ev numarasının değişmesi sorun olamaycaksa ve adsl bağlantısının 2 yıl boyunca kesin olarak kullanılacaksa ben olsam düşünmeden hemen uygulardım yazdıklarımı. Sonuçta sene sonuna kadar faturada 60 liralık bir azalma(4 Gb) ve 50 ya da 125 liralık bir modem de bedava.(En başta verdiğimiz 15 lirayı hesaptan düşersek 45 lira + modem karımız olarak kalıyor.)

edit: 1 Mb sınırsız bağlantıda ise sene sonuna kadar faturada 100 liralık bir azalma olur.

bence 6 aylık bir kampanya için 24 ay bir yere baglanmak mantıklı değil mesela Quick net 24 ay baglanıyorsun ama 24 ay botunca o fiyata

Junas

Doçent
Reaksiyon puanı
7
1 haftadan beri gelip giden internet yüzünden saçlarım ağırdı..
Bu ülkeden ttnet'in en büyük düşmanlarından birisi benim!
ttnet'in ....................................................................................................................................................................................

artık siz anladınız...

loveslave

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar telekomun sitesinde 1 Megabit sınırsız paketin fiyatı 38 YTL yazıyor ... ben şaşırdım şimdi isterseniz birde siz kontrol edin... işte link
http://www.turktelekom.com.tr/webtech/default.asp?sayfa_id=407

Bide anlamadıgım bir olay daha var oda şu :
**Kullanıma bağlı olarak alınacak ücret (kullanıma bağlı ücret+limit üzeri ücret) aynı hıza karşılık gelen sınırsız ADSL erişim tarifesinin aylık ücretinin % 25 fazlasını geçemez.
yani biz kotalı 1024 kullanısı olarak ne kadar indirsekte 49+49*%25 ten fazla ödemiyormuyuz...

Son düzenleme:

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
arkadaslar telekomun sitesinde 1 Megabit sınırsız paketin fiyatı 38 YTL yazıyor ... ben şaşırdım şimdi isterseniz birde siz kontrol edin... işte link
*|Toptan |
onlar yazdığı gibi toptan satış fiyatları kdv(%18), öiv(%15) hariç
ayrıca oradaki hizmetlerde 512 hız gözükmesine rağmen 512lik sınırsız internet paketi sunulmaması da telekomun başka bir kazığı.

Bide anlamadıgım bir olay daha var oda şu :
**Kullanıma bağlı olarak alınacak ücret (kullanıma bağlı ücret+limit üzeri ücret) aynı hıza karşılık gelen sınırsız ADSL erişim tarifesinin aylık ücretinin % 25 fazlasını geçemez.
yani biz kotalı 1024 kullanısı olarak ne kadar indirsekte 49+49*%25 ten fazla ödemiyormuyuz...
teorik olarak 61,25i geçemez ama öyle yapıp da 61liradan fazla fatura gelenleri gördüm ben.

MdbK

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Geçen yıl benzeri bir kampanya mevcut üyeleri mağdur ettiği için dava açılmıştı ve savcılık kararıyla yürürlükten kaldırılmıştı. Bu yıl da aynısı olacak..

SaMaRRa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende yaklaşık 3 yıldır ttnet kullanıorum.. benim giriş tarifem öğrenci sınırsızdı(yanlış hatırlamıo isem 39 ytl idi) internetten dayım download yapmış, sonraki bir kaç ay faturalar 165 ve civarı geldi. faturaya bir baktıkki sınırsızdan sınırlı olmuş bizim tarife.

ama buarada gelen herhangi bir uyarı veya bildirim yok! olan bize oldu. aslında ben olayın peşinden gitmek istedim ancak net babamın üzerine. oda ilgilenmeyince bişi yapamadım.

işte ttnet böyle kafasına göre davranıyor..

şimdi bu söyliyeceğim çok önemli!!!...ttnet indirimi sadece yeni abonelere uyguluyor; ancak bir zam olsa bunu bizede uygular. e ne oldu hani biz eski kullanıcı idik. ttnet sadece milleti enayi yerine koyup resmen soyan bir şirket.:mad:

amacım kötülemek değil.. gerçekleri söylemek!!

ttnet bu kampanya ile yeni kullanıcı kazanırken eskilerini kaybedecek.. tellcom a girmek istiyom bende. hele bi gelse. tabi iyice araştırıp birde kullanan birinden bilgi alsak iyi olur.(yağmurdan kaçıp doluya tutulmayalım dimi:D)(gerçi bakınca asıl dolu ttnet gibi gözüküyor)

ttnet eski kullanıcıları kaybedince ve çoğunluk 16ytl neti kullanıncada bu kez başka bişi deneyecek. sonuçta "ekonomik olmaz" dediği gerçek olacak ve ttnet önemli bir yara alacak...

çünkü görünüşe göre ttnet planını var olan üyelrine göre yapmış.. 16ytl lik tarifelerin açığını eski üyelerden kapatacak!! eski üyeler ayrılırsada ttnet hızla zarar yapacak [ispatı:"9 temmuz(kampanyanın açıklandığı tarih) dan itibaren üyeliğini iptal ettirim yeniden kayıt yaptıranlar yararlanamıyacak" demelerinden belli.yani eski üyeler 29 ytl vermek zorunda diyorlar. demekki hesaplarını buna göre yapmışlar!!]

biraz fazla yazdım özür...okuduğunuz için tşk
--------------------------------------------
sdn yi uzun süredir takip ediyorum..daha önce üye olacaktım ama hep erteledim.. bu konuyu görünce dayanamadım hemen kayıt yaptım.

adım: mert tüm sdn ye selamlar

gecevardiyasi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gerçekten anlamakta zorluk çektiğim bir nokta var. Bir ticari şirketin amacı kar etmektir. Bunun için servis verdiği hizmette yeni müşteriler çekecek indirimler uygularken halihazırda hizmet alan müşterilerinide kaybetmemek için onlar içinde muhakkak indirimler yapar.

Bir ticari şirket olarak TTNete bakıyorum, tamam her şirket gibi amacı kar etmektir, yeni müşteriler için indirimler yapıyor bunada eyvallah. E arkadaşım eski müşteriler ne olacak? Resmen eski müşterileri çok afedersiniz aptal yerine koyuyor.

Şunu söylerim ki TTNETin gerçek anlamda bir alternatifi olsaydı, enayi yerine koyduğu eski müşterileri TTNETi anında bırakırdı. Sonuçta biz eski müşteriler olarak aptal değiliz, paramızı yolda bulmuyoruz. Daha iyi/ucuz bir servis olsaydı bu TTNETi şu anda hizmet alan milyonlarca kişi bırakırdı.

Ama işte sorunda burda: YOK! YOK! YOK!

TTNET bir tekeldir. TTNET, gidecek başka kapımız olmadığı için böyle rahat rahat bizi sömürebilmekte.

Hiç Tellcom felan demeyin bana lütfen, tarifelerine baktım yine aynı perhiz aynı turşu. 2 yıl boyunca kullanırsan 29, normal kullanırsan 49 lira...

GERÇEK anlamda TTNET alternatifi çıkana kadar bu düzen devam eder.

( Ek bir not: Özelleştirmeler, pazarda rekabet oluşturmak için yapılır, ancak zaten hali hazırda alternatifi olmayan bir şirketi özelleştirirsen, bırak rekabeti kendi sahip olduğun tekeli başkasına verirsin ki, bu da senin evinde başkasının istediği gibi at koşturması demektir. Analitik zeka eksikliği olan bakanlarımıza duyurulur...)

ultumdur

Asistan
Reaksiyon puanı
1
telekom lafını duyunca hakkı hukuğu unutacaksın arkadaşım o bir tekel ne derse o olur boyun eğip kabulleneceksin

buraqq

Profesör
Reaksiyon puanı
6
hiiç gerek yok. adsl.turk.net başkasını tanımam arkada...

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
bu ttnetin problemleri yüzümnden bi ara smiley adslye geçmeyi düşündüm.. ama gerçekleştiremedim..

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
Altyapı aynı ki ttnette bir sorun olduğu zaman smile adsl'de de sorun yaşarsın.

evet onuda araştırdım.. altyapısı ttnet miş.. :( zaten öylesine düşündüm..

çok sinir oluyorum ttnet'e ama daha iyisi gelene kadar ttnet'teyim..

ultumdur

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar telekomu protesto etmek için smile gibi ttnet alt yapısını kullanan diğer çözümlere yönelmek hiçbir anlam ifade etmez telekom altyapısını KULLanmayan diğer çözümlerin yaygınlaşmasını bekleyeceğiz mecburen

ultumdur

Asistan
Reaksiyon puanı
1
1 haftadan beri gelip giden internet yüzünden saçlarım ağırdı..
Bu ülkeden ttnet'in en büyük düşmanlarından birisi benim!
ttnet'in ....................................................................................................................................................................................

artık siz anladınız...
bu arada avatar güzelmiş :)

cagdasnas

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telekomu protesto etmek için smile gibi ttnet alt yapısını kullanan diğer çözümlere yönelmek hiçbir anlam ifade etmez telekom altyapısını KULLanmayan diğer çözümlerin yaygınlaşmasını bekleyeceğiz mecburen
İşte burada devreye Turk.net giriyo ve hiç zaman kaybetmeden kendi altyapısını kullanan kalabalık olmayan hızlı internete geçiş yapıyoruz. 2008 sonuna kadar 1mbit 4gb internet 16 lira bu bir ikincisi 2mbit 6 gb 28 lira süper bence 2. tarifeye bugün itibariyle geçiyoruuuuuuum

muratcanberber

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Geç bize söyle hatta bir konu açabilirsen daha iyi olur. Abone olurken neler yaptın ne gibi olaylarla karşılaştın . Kötü izlenimlerin varmı ? TTnet aboneliğini nasıl iptal ettin.

Bu gün geçiyorum deyip sözün yarım kalmasın lütfen.

ultumdur

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İşte burada devreye Turk.net giriyo ve hiç zaman kaybetmeden kendi altyapısını kullanan kalabalık olmayan hızlı internete geçiş yapıyoruz. 2008 sonuna kadar 1mbit 4gb internet 16 lira bu bir ikincisi 2mbit 6 gb 28 lira süper bence 2. tarifeye bugün itibariyle geçiyoruuuuuuum
parası aynı hatta birazda fazla olsa sorun deil tekeli kırmak lazm bizim burada ne yazıkki tek seçenek var ttnet

Dr.Thrax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar tamamen kendi altyapısını kullanan TurboNET'i de araştırmanızı tavsiye ediyorum. Fiyatlar kesinlikle 2 yıllık falan değil, ne kadar kullanırsanız. ADSL2+ teknolojisi sunuyor. Ve bulunuğum ile geldiği takdirde geçeceğim. Telekoma sövmekten yoruldum artık. Telekom yeni üyeleriyle mutlu mesut yaşasın !

TurboNET Resmi sitesi için: Turbonet - Anasayfa

ultumdur

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar tamamen kendi altyapısını kullanan TurboNET'i de araştırmanızı tavsiye ediyorum. Fiyatlar kesinlikle 2 yıllık falan değil, ne kadar kullanırsanız. ADSL2+ teknolojisi sunuyor. Ve bulunuğum ile geldiği takdirde geçeceğim. Telekoma sövmekten yoruldum artık. Telekom yeni üyeleriyle mutlu mesut yaşasın !

TurboNET Resmi sitesi için: Turbonet - Anasayfa

adsl.turk.net

her ikiside bulunduğum yerde yok olsa anında geçeceğim :(

m_tetik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hangimiz tepki gösteriyoruz.Hangimiz gidip dilekçe vs. yazıyoruz ve hakkımızı arıyoruz ben yazıyorumda ne oluyor insanlar beni takmıyor bile :) neden takmıyor bu tepkiyi gösteren ya 1 yada 2 kişi diye takmıyor sadece boş boş muhabet ediyoruz.

Yanlış konuşuyorsun diyebilecek varmı acaba ?

punisher_65

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10
şerefsizler ancak üye kazanmak için uğraşıyo zaten. www.kafamgirsin.net girin telekoma bol bol sövün. içimi döküyorum ben hep bu siteye