erdemgazetesi
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1
kaç yıldan beri kullanıyok bari 1 ay bedava internet kullanın deseler
Ben sabit telefonu adsl için bağlattım. Yani kutudan gelen telefon kaplosu direk olarak modeme takılı evde telefon falan yok her ay sadece sabit ücretini ödüyorum. Dün telekoma gittim mevcut telefonu ve adsl bağlantımı kapatıp yeni bir telefon bağlamam halinde ne kadar masraf olacağını sordum o da bana en son faturaları ödersin ve yeni bağlanacak telefon için de 15 lira ödeyip yeni adsl sözleşmesi imzaladıktan sonra kampanyadan yararlanabilirsin dedi. Ama okul bu sene biteceğinden adsl bağlantısını iptal etmem söz konusu olabilir bu yüzden bu macera bana pek uygun değil. Ama eğer ev numarasının değişmesi sorun olamaycaksa ve adsl bağlantısının 2 yıl boyunca kesin olarak kullanılacaksa ben olsam düşünmeden hemen uygulardım yazdıklarımı. Sonuçta sene sonuna kadar faturada 60 liralık bir azalma(4 Gb) ve 50 ya da 125 liralık bir modem de bedava.(En başta verdiğimiz 15 lirayı hesaptan düşersek 45 lira + modem karımız olarak kalıyor.)
edit: 1 Mb sınırsız bağlantıda ise sene sonuna kadar faturada 100 liralık bir azalma olur.
onlar yazdığı gibi toptan satış fiyatları kdv(%18), öiv(%15) hariçarkadaslar telekomun sitesinde 1 Megabit sınırsız paketin fiyatı 38 YTL yazıyor ... ben şaşırdım şimdi isterseniz birde siz kontrol edin... işte link
*|Toptan |
teorik olarak 61,25i geçemez ama öyle yapıp da 61liradan fazla fatura gelenleri gördüm ben.Bide anlamadıgım bir olay daha var oda şu :
**Kullanıma bağlı olarak alınacak ücret (kullanıma bağlı ücret+limit üzeri ücret) aynı hıza karşılık gelen sınırsız ADSL erişim tarifesinin aylık ücretinin % 25 fazlasını geçemez.
yani biz kotalı 1024 kullanısı olarak ne kadar indirsekte 49+49*%25 ten fazla ödemiyormuyuz...
bu ttnetin problemleri yüzümnden bi ara smiley adslye geçmeyi düşündüm.. ama gerçekleştiremedim..
bu ttnetin problemleri yüzümnden bi ara smiley adslye geçmeyi düşündüm.. ama gerçekleştiremedim..
Altyapı aynı ki ttnette bir sorun olduğu zaman smile adsl'de de sorun yaşarsın.
bu arada avatar güzelmiş1 haftadan beri gelip giden internet yüzünden saçlarım ağırdı..
Bu ülkeden ttnet'in en büyük düşmanlarından birisi benim!
ttnet'in ....................................................................................................................................................................................
artık siz anladınız...
İşte burada devreye Turk.net giriyo ve hiç zaman kaybetmeden kendi altyapısını kullanan kalabalık olmayan hızlı internete geçiş yapıyoruz. 2008 sonuna kadar 1mbit 4gb internet 16 lira bu bir ikincisi 2mbit 6 gb 28 lira süper bence 2. tarifeye bugün itibariyle geçiyoruuuuuuumArkadaşlar telekomu protesto etmek için smile gibi ttnet alt yapısını kullanan diğer çözümlere yönelmek hiçbir anlam ifade etmez telekom altyapısını KULLanmayan diğer çözümlerin yaygınlaşmasını bekleyeceğiz mecburen
parası aynı hatta birazda fazla olsa sorun deil tekeli kırmak lazm bizim burada ne yazıkki tek seçenek var ttnetİşte burada devreye Turk.net giriyo ve hiç zaman kaybetmeden kendi altyapısını kullanan kalabalık olmayan hızlı internete geçiş yapıyoruz. 2008 sonuna kadar 1mbit 4gb internet 16 lira bu bir ikincisi 2mbit 6 gb 28 lira süper bence 2. tarifeye bugün itibariyle geçiyoruuuuuuum
Arkadaşlar tamamen kendi altyapısını kullanan TurboNET'i de araştırmanızı tavsiye ediyorum. Fiyatlar kesinlikle 2 yıllık falan değil, ne kadar kullanırsanız. ADSL2+ teknolojisi sunuyor. Ve bulunuğum ile geldiği takdirde geçeceğim. Telekoma sövmekten yoruldum artık. Telekom yeni üyeleriyle mutlu mesut yaşasın !
TurboNET Resmi sitesi için: Turbonet - Anasayfa
bencdeHaksızlık var, düzeltilmesi lazım.