TR_Asker
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 37
arkadaşlar ülkemizde s7 iki kamera sensörüyle mi geliyor yoksa tek bir sensör mü s6da bazen sony bazen britecell sensör deniyordu da
2 .arkadaşlar ülkemizde s7 iki kamera sensörüyle mi geliyor yoksa tek bir sensör mü s6da bazen sony bazen britecell sensör deniyordu da
Izledim cok iyi yaSamsung S7 ile LG G2'yi karşılaştırmışlar youtube'da. İzlemeye değer..![]()
Otomatik isik algilama varmis.belli ortamlardaki isigi kaydedip onagöre ayarliyomus kendini.bu sorun degil yani.s7 edgenin tanitim videolarinda deyiniorlar bu konuya ama o konuyu bulamadim linki atacaktim.bulursam atıcamBelki ekran renk ayarlamanız uyarlama şeklindedir.
ilginiz için teşekkürler
Rica ederimilginiz için teşekkürler
Silver alRenk konusunda öneriniz varmi acaba goldmu silvermi.lg g4 siyah kullaniyorum.oyuzden siyah dusunmuyorum.ama cok parmak izi kaliyormus ya. Bukonu canimi sıkmadı degil dogrusu.
Ama almaktan vazgecemiyorum.
Renk konusunda ne almaliyim sizce degerli forum üyeleri????
Rica ederimTesekkurler.degerlendirmeye alacagım![]()
Tamam tesekkur ederimHepsiburada gibi ünlü sitelerin buna izin vereceğini sanmam...Telefonu alınca jelatinini açmadan garantisine bakarsınız kargo gelince eğer farklı bi durum varsa anında geri iade edebilirsiniz...
Bir de kıvrık ekranı ve gözü kapalı alacak müşteri kitlesi var.Samsung s7 ve S7 edge arasında ki tek fark boyutları ve bataryası olduğunu ön görüyorum. Sanırım okuduğum kadarıyla da bu şekilde peki yanlış anlaşılmak istemiyorum ama merak da ediyorum. 500 TL değerinde oldukça yüksek olan arasında ki fiyat farkının tek sebebi boyutu ve bataryası mıdır ?
Bir de kıvrık ekranı ve gözü kapalı alacak müşteri kitlesi var.
Demistim hayirli olsun3gundur kullaniyorum tlfonu harika.(silver titanyum )rengi
Tesekkur ederimDemistim hayirli olsun
Pek yanilmam zaten
Cihazın hangi renk silver veya siyah düşünüyorum hangisini önerirsin?1 Hafta oldu telefon (S7) geldi ilk deneyimlerimi yaziyorum.
Oyun ile fazla isim olmuyor whatsap mesajlasma ve gorusme ara sira camera kullanimi 1 saat asmiyan telefon gorusmeleri arada bir internette gezinmeler. googleplay da gezintiler vs. aksam 8 de %40 50 arasi ile doldurmadan ikinci gune gectim. Batarya performansi video ve oyunlara fazla dadanmassaniz 2 gun gidecek kadar var. bu hosuma gitti.
Kamera icin soyliecegim tek kelime ile muhtesem o nasil bir odaklanma hizi gözlerim acik kaldi aninda odaklama var ve cok net fotolar aliyorum.
ben cihazi sifirdan 100 e 1 saat 15 dk da doldurdum ama 25 lerden baslarsaniz dolurmaya 45 dk da cihaz fulleniyor.
ve gelelim ekrana kimse samsung kullanmadan ekran konusunda konusmasin derim bu cihazdaki ekran 3d hissi veriyor o kadar canliki hersey QHD ekranin nimetlerinden faydalniyorsunuz.
Ben ilk defa samsung aliyorum donma kasma vs sorunlarinin asilmasini bekledigim icin anca nasip oldu, bu ilk haftada en kucuk donma yok tabi bu 1 yil icinde kesin konusabilecegimiz bir sey ama s6 kullanan arkadaslarimizdan aldigim bilgi iyiydi.
Tasarim olarak da bir arkadasim iphone 6 kulaniyor elimde gordu gecen ilk defa gözleri acik kaldi diyebilirim.
Cihaz agir yuk altindayken isinmalar gerceklesiyor ama sikayetci degilim. özellikle Gear vr de takili iken ve sarj sirasinda. o kadarda olur diyorum cihazin performansina eksisi yok.
Ram sorunuda asilmis cihaz bostayken surekli 2 gb ram bosta beyler.uygulamalara giriste 1,5 bosta kaliyor.
Su anki izlenimlerim bunlar henuz bir sikayetim yok bakalim ilerliyen aylar neler getiricek![]()
Gold renk adami sıkıyor zaman sonra tavsiye etmem silver veya siyah guzelGold gözüme hoş görünmedi. Siyahı pek sevmem ama s7 ye yakışmış yakından bakınca.