Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Kullananlar Kulübü

TR_Asker

Asistan
Reaksiyon puanı
37
arkadaşlar ülkemizde s7 iki kamera sensörüyle mi geliyor yoksa tek bir sensör mü s6da bazen sony bazen britecell sensör deniyordu da

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Samsung S7 ile LG G2'yi karşılaştırmışlar youtube'da. İzlemeye değer.. :)

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
Belki ekran renk ayarlamanız uyarlama şeklindedir.
Otomatik isik algilama varmis.belli ortamlardaki isigi kaydedip onagöre ayarliyomus kendini.bu sorun degil yani.s7 edgenin tanitim videolarinda deyiniorlar bu konuya ama o konuyu bulamadim linki atacaktim.bulursam atıcam

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
Renk konusunda öneriniz varmi acaba goldmu silvermi.lg g4 siyah kullaniyorum.oyuzden siyah dusunmuyorum.ama cok parmak izi kaliyormus ya. Bukonu canimi sıkmadı degil dogrusu.
Ama almaktan vazgecemiyorum.
Renk konusunda ne almaliyim sizce degerli forum üyeleri????

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Renk konusunda öneriniz varmi acaba goldmu silvermi.lg g4 siyah kullaniyorum.oyuzden siyah dusunmuyorum.ama cok parmak izi kaliyormus ya. Bukonu canimi sıkmadı degil dogrusu.
Ama almaktan vazgecemiyorum.
Renk konusunda ne almaliyim sizce degerli forum üyeleri????
Silver al:)
Ben gold note 5 kullaniyorum evet gold guzel ama
S7 edge silver cok guzel
Bir dahaki telefonum silver olacak

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
Internetten tlfon almak güvenlimi acaba nelere dikkat etmeliyim.bende netten almak istiyorum.kredi kartına taksitte önemli.hangi siteyi önerirsiniz

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
Samsung Türkiye garantiliyse bi sıkıntı olmaz fakat alırken iyi araştırmak lazım...

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
Hmmm öyle yazipta ithalatci firma garantisi ile yollayabilirlermi peki

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
Hepsiburada gibi ünlü sitelerin buna izin vereceğini sanmam...Telefonu alınca jelatinini açmadan garantisine bakarsınız kargo gelince eğer farklı bi durum varsa anında geri iade edebilirsiniz...

Barış Onur Can

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Samsung s7 ve S7 edge arasında ki tek fark boyutları ve bataryası olduğunu ön görüyorum. Sanırım okuduğum kadarıyla da bu şekilde peki yanlış anlaşılmak istemiyorum ama merak da ediyorum. 500 TL değerinde oldukça yüksek olan arasında ki fiyat farkının tek sebebi boyutu ve bataryası mıdır ?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Samsung s7 ve S7 edge arasında ki tek fark boyutları ve bataryası olduğunu ön görüyorum. Sanırım okuduğum kadarıyla da bu şekilde peki yanlış anlaşılmak istemiyorum ama merak da ediyorum. 500 TL değerinde oldukça yüksek olan arasında ki fiyat farkının tek sebebi boyutu ve bataryası mıdır ?
Bir de kıvrık ekranı ve gözü kapalı alacak müşteri kitlesi var.

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
3gundur kullaniyorum tlfonu harika.(silver titanyum )rengi

mirai

Asistan
Reaksiyon puanı
43
1 Hafta oldu telefon (S7) geldi ilk deneyimlerimi yaziyorum.

Oyun ile fazla isim olmuyor whatsap mesajlasma ve gorusme ara sira camera kullanimi 1 saat asmiyan telefon gorusmeleri arada bir internette gezinmeler. googleplay da gezintiler vs. aksam 8 de %40 50 arasi ile doldurmadan ikinci gune gectim. Batarya performansi video ve oyunlara fazla dadanmassaniz 2 gun gidecek kadar var. bu hosuma gitti.

Kamera icin soyliecegim tek kelime ile muhtesem o nasil bir odaklanma hizi gözlerim acik kaldi aninda odaklama var ve cok net fotolar aliyorum.

ben cihazi sifirdan 100 e 1 saat 15 dk da doldurdum ama 25 lerden baslarsaniz dolurmaya 45 dk da cihaz fulleniyor.

ve gelelim ekrana kimse samsung kullanmadan ekran konusunda konusmasin derim bu cihazdaki ekran 3d hissi veriyor o kadar canliki hersey QHD ekranin nimetlerinden faydalniyorsunuz.

Ben ilk defa samsung aliyorum donma kasma vs sorunlarinin asilmasini bekledigim icin anca nasip oldu, bu ilk haftada en kucuk donma yok tabi bu 1 yil icinde kesin konusabilecegimiz bir sey ama s6 kullanan arkadaslarimizdan aldigim bilgi iyiydi.

Tasarim olarak da bir arkadasim iphone 6 kulaniyor elimde gordu gecen ilk defa gözleri acik kaldi diyebilirim.

Cihaz agir yuk altindayken isinmalar gerceklesiyor ama sikayetci degilim. özellikle Gear vr de takili iken ve sarj sirasinda. o kadarda olur diyorum cihazin performansina eksisi yok.

Ram sorunuda asilmis cihaz bostayken surekli 2 gb ram bosta beyler.uygulamalara giriste 1,5 bosta kaliyor.

Su anki izlenimlerim bunlar henuz bir sikayetim yok bakalim ilerliyen aylar neler getiricek:)
Cihazın hangi renk silver veya siyah düşünüyorum hangisini önerirsin?

mirai

Asistan
Reaksiyon puanı
43
S7 için hangi rengi önerirsiniz. Enim aklımda silver veya siyah var.

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
Silver veya gold düşün bence...

mirai

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Gold gözüme hoş görünmedi. Siyahı pek sevmem ama s7 ye yakışmış yakından bakınca.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Yanınızda cam silme bezi taşımayı unutmayın. Özellikle siyah renkte..

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
arkadaslar ben bu siyah ekrandaki saati kapatmak istiyorum.ama bulamadim .yardimci olurmusunuz