Arkadaşlar MSI R9 380 Almayı düsünüyorum ama kart devasa büyüklükte olunca doğal olarak kasama sığıp sığmıyacağından endişe duydum. Kasa bi hayli eski olduğu için markasını bilmiyorum fotoğraflarını paylaşıcam yardım ederseniz sevinirim.
80 plus bronz 600w bi psu sipariş i verdim şuan tek sıkıntı kasaya şu kart ı takmakKartin uzunlugu 228mm civari, senin kasaya sigacagini sanmiyorum. Bunun yani sira güc kaynaginda uyumsuz/ yetersiz görünüyor.
Bakıyorum hemen dostum.kasaya sığdırmak için ekran kartını kesmeye çalışma servistekiler dalga geçer... hdd bölümü çıkıyor mu bi bak...
80 plus bronz 600w bi psu sipariş i verdim şuan tek sıkıntı kasaya şu kart ı takmak![]()
Bütçemin üstüne fazlasıyla cıktım 200 lira psu 900 lira ekran kartı filan ama en kötü ihtimal kasa alıcaz yapıcak bişey yok.60TL civarı fiyata xigmatek o ekran kartına uygun kasa var... kasa değişimini düşünürsen...
Dediğiniz gibi sökülmuyor galiba elimde şuan metre yok kac cm uzunluğunda olması lazım tahminen ekran kartının sığması için ?Kasa uzunlugunu ölcün bakalim ne kadar? Eski kasalarda genelde o bölümler cikmiyor.
Kasanın link ini atarmısın60TL civarı fiyata xigmatek o ekran kartına uygun kasa var... kasa değişimini düşünürsen...
oldukça saçma durum... kasa diye gördüğüm işlemci soğutucu linki çıktı... kasa everestKasanın link ini atarmısın
ter temiz yepis yeni kasaya monte etmek varken o parçayı keserken elini melinikesecek uğraşçak yazık ona bencede kesebilir de eli buna yatkın mı? bizim ki de öyle bişey kesti elinin her yerini çizdirdi...Hdd yuvasının üst kısmını kesebilirsiniz. Yeni kasa almanıza gerek yok.
Kesilme durumu varsa ben uğraşmam göturur yaptırırımter temiz yepis yeni kasaya monte etmek varken o parçayı keserken elini melinikesecek uğraşçak yazık ona bencede kesebilir de eli buna yatkın mı? bizim ki de öyle bişey kesti elinin her yerini çizdirdi...
Teşekkür ederim dostumHdd yuvasının üst kısmını kesebilirsiniz. Yeni kasa almanıza gerek yok.