Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Forumun arıza adamlara da ihtiyacı var. Tek tip üyelere karşıyız.

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Shiftdelete COMODO'dan güvenlik sertifikası almış bu arada tebrikler.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
JAkRYn.jpg

Dün geceden beri yarın ki konsere gitme planı yapıyordum. Sagonun istanbul'daki konserleri ücretsiz oluyor diye bilet işini felan pek takmamıştım. Merak ettim girdim baktım. 45 tl'den bahsediliyor. Olmadı bu be :(

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
JAkRYn.jpg

Dün geceden beri yarın ki konsere gitme planı yapıyordum. Sagonun istanbul'daki konserleri ücretsiz oluyor diye bilet işini felan pek takmamıştım. Merak ettim girdim baktım. 45 tl'den bahsediliyor. Olmadı bu be :(
Gidilebilir aslında çok pahalı değil :) Imagine Dragons Türkiye'ye gelsin bilet fiyatı 200 lira olsun yine giderim

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
JAkRYn.jpg

Ya hacı gidip napacan sago eski sago değil bunu senle de konuşmuştuk zaten

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Gidilebilir aslında çok pahalı değil :) Imagine Dragons Türkiye'ye gelsin bilet fiyatı 200 lira olsun yine giderimz

45 tl öğrenciye çok. Daha önceden plan yapsam para biriktirirdim ama bir anda karar verdim aynı şekilde vazgeçtim :D Başka konserlere diyelim.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
45 tl öğrenciye çok. Daha önceden plan yapsam para biriktirirdim ama bir anda karar verdim aynı şekilde vazgeçtim :D Başka konserlere diyelim.
güvenlikçi arkadaş bul onunla git belki birbirini tanıyorsa sokar içeri.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Ya hacı gidip napacan sago eski sago değil bunu senle de konuşmuştuk zaten

Evet ama bu fırsat her zaman gelmiyor . Ben hala adamın müziklerini dinliyorum. Ayrıca eski şarkılarını daha çok söylüyor konserlerinde. İlk defa konseri erken yapıyor diye niyetlendim bu da ücretli çıktı. Neyse müzikleri dinlemeye devam.

@ConfickerBelasi O şans nerde bende :)

Bu arada vbulletin'de ardarda mesaj yazınca mesajın altına ekliyordu burada yeni kutu açıyor feedlemiş gibi oluyor. Bunu da yönetime bildirmek lazım.

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Evet ama bu fırsat her zaman gelmiyor . Ben hala adamın müziklerini dinliyorum. Ayrıca eski şarkılarını daha çok söylüyor konserlerinde. İlk defa konseri erken yapıyor diye niyetlendim bu da ücretli çıktı. Neyse müzikleri dinlemeye devam.
EP7 Çıkacak para lazım git katkıda bulunursun :)

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Onaylanmış tik var ben de sanmıyorum ama galiba öyle

Biliyorum o sayfayı. Son 1 ayda nolduysa resmicilik oynamaya başladı :D Sagonun en çok kullandığı resmi hesabı twitter hesabı. Birde sitesi. Başka kaynağa bakmam.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
şu adamı seviyorsanız para kazanmasına yardım edin da! 50-60 yaşında dım dızlak kalmasın pek çok star yaşlandığında beş parasız kalıyor...

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Biliyorum o sayfayı. Son 1 ayda nolduysa resmicilik oynamaya başladı :D Sagonun en çok kullandığı resmi hesabı twitter hesabı. Birde sitesi. Başka kaynağa bakmam.
Aynen facebook sayfasına o tiki nasıl verdiler halen anlamış değilim

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Telegram varken neden whatsapp? Hiç anlamıyorum.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Nedeni basit, yaygın kullanıma sahip. Diğerleri yokken Whatsapp kullanıcı toplamayı büyük ölçüde tamamlamıştı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...