- Reaksiyon puanı
- 1,876
@KatyPerry nerelerde o da sınırsız ban almıştı haber vermediler mi 

FBI apple'dan büyük kanun çıkarsa paşa paşa şifreyi verirler...Apple'da arkasına sağlam destek aldı. Samsung bile destek verdi adamlara. (Seni yine menşınladım sanırım almadın)
MentionFBI apple'dan büyük kanun çıkarsa paşa paşa şifreyi verirler...
menşın ne? ben manşon bilirim borularda birleştirme içindi...
o olay anlatılmaz yaşanır...Mentionetiket
Neyse özelden link atayım.
Gelmesinler mi yani?bu kadar eski dostun aynı anda gelmesi tesadüf olamaz değil mi ?![]()
redo başganı da getirinGelmesinler mi yani?![]()
Söylerim bir ara ama gelir mi bilmem.redo başganı da getirin![]()
@deatmania Sen de hos geldin. Aramizda eski cimbomlu üyeleri görmek güzel oldu![]()
Bir yıl avrupadan da men ettiler. Kafamız rahat çok şükür.![]()
Etsinler hocam, sanki avrupaya gidip sürekli yari final oynuyoruz. Gidip 4-5 tane yiyip geri dönüyorlar. Bu kafayla daha cok sürünürler.
yok öyle bir şey adamların gözü yok avrupada...Etsinler hocam, sanki avrupaya gidip sürekli yari final oynuyoruz. Gidip 4-5 tane yiyip geri dönüyorlar. Bu kafayla daha cok sürünürler.
yok öyle bir şey adamların gözü yok avrupada...
başkanı gömsünler diye ne yapacaklarını bilemediler...Hangisinde gözü var ki? Lig'de yok, avrupa'da yok.. Elde kalan bi Türkiye kupasi var onu da kaybettimi gecmis olsun.
![]()
Aah ahh kopyalamistim onceden simdi bu hatayi veriyor ?!?!
Kanye west torrent acmis biz ogrenciyiz memur cocuguyuz ne yapalim idare ediverinKAMU SPOTU
Korsan oyun pişmanlıktır
KAMU SPOTU
12tl falan alirsin ama fiyatlar 150 tlyi bulunca bir oyuna o kadarda veremem, haa 3500-4000 tl maas borc harc yoktur rahatsindir alirsin.Ama 2500 maas alip bide borc vs. varken kim alir 150 tlye