Note 5 kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?

emreedurdu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Ben uzun zamandır iphone kullanıcısıyım ve arada samsung kullanma şansım da oldu ve benim nazarımda kullandığım modellerden hiçbiri bana o dönemki iphone tadını, stabilliğini vermemişti (4-4s zamanında s3, 5s zamanında note3 deneyimim oldu). Şu an iphone 6 kullanıyorum ama artık apple dan ciddi anlamda bunalmış durumdayım. Daha doğrusu Note 5 gerek dizayn gerek kamera gibi özellikleriyle çok cazip bir model gibi görünüyor. Kafamda hala eski dönemdeki gibi gereksiz donmalar rehbere girdiğinizde geç gelen isimler telefon resetlemeleri yerli yersiz donmalar vs problemler geldikçe Note 5 konusunda da emin olamıyorum. Aranızda iphone den note 5 e geçen ve belli bir zamandır telefonu kullananlar varsa yardımcı olabilir mi lütfen ?

caglarozturk_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung kullanmiyorum ama sana şunun garantisini verebilirim: S5 ten sonraki modeller gayet iyi durumda (s5 dahil)

emreedurdu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Note 5 i kullanıyorsan biraz daha ayrıntılı anlatabilir misin ? Pil ömrü vs. Ayrıca ısınma sorunu var diyorlar

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Note 5 i kullanıyorsan biraz daha ayrıntılı anlatabilir misin ? Pil ömrü vs. Ayrıca ısınma sorunu var diyorlar
Isınma sorunu mu şuan cihaz şarja bağlı ve o kadar soğuk ki elime almak istemiyorum. O kadar soğuk. Daha fazla bilgi için note 5 kulübüne bakıp sorularını oraya sorabilirsin.

emreedurdu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkası cam olduğu için güneşte kullanırken ve şarjda çok ısındığını söyleyenler var ama senin gibi söyleyenler de var.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Arkası cam olduğu için güneşte kullanırken ve şarjda çok ısındığını söyleyenler var ama senin gibi söyleyenler de var.
S6 edge kullandığım zamanlar telefon güneşte öyle ısınıyor du ki ele alınıyordu aynı tarihlere yakın note 5 aldım ısinma yoktu.

emreedurdu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kaç aydır note 5 kullanıyorsun acaba ? Söyle kısa bi özetler misin kullanımını ?

emreedurdu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Klasik samsung problemlerini yaşatıyor mu ? Ramdeki değişiklik ufak donma takılma kasmaların önüne geçebilmiş mi ? Biraz açıklayıcı yardım edersen çok sevinirim dostum :)

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Bu sorularını kullanıcı kulübünesorarsan çok hızlı yanıt bulursun diğer arkadaşlar tarafından.

Fanboys

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Klasik samsung problemlerini yaşatıyor mu ? Ramdeki değişiklik ufak donma takılma kasmaların önüne geçebilmiş mi ? Biraz açıklayıcı yardım edersen çok sevinirim dostum :)
Kardeşim ben S6 kullanıyorum ilk çıktığından beri. Aldığım ilk cihaz üretim hatası çıktı. Genpa garantiliydi cihaz. Adamlar hemen değişim yaptılar. Şu an kullandığım telefona göre telefonda kasma veya donma yok. Samsung'un bu sefer telefonlarına sahip çıkacağına düşünüyorum zaten. Ve rehbere geç girme gibi problem yok. Şu ana kadar S3 S4 ve S6 kullandım. Ne yazık ki S5 kullanamadım. S3 ve S4 benim için iyiydi ama S6 roket olmuş. Batarya 2550 maH olmasına rağmen telefonun şarjı 1 günü çıkarıyor. Note 5 alabilirsen al ama alamazsan kesinlikle önerim S6 ve S6 edge.