Yurtdısından 6splus mı, ithalatcı garantili note 5 mi?

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Hepsi güvenli değil tabii. Aldıkları izne göre değerlendirebilirsin. Mesela bir duvar kağıdı indireceksin Rehberine ulaşmak izni istiyor, ne alakaysa artık. Gereksiz izin isteyen programlar hariç genel olarak güvenilir programlar.
Bide popüler programlar genelde güvenli oluyor. Ama adı sanı belli olmayan programları indirirsen sorun çıkabiliyor.
Örnek; İnternet Hızlandırıcı, batarya performans artırıcı, WiFi şifre kırıcı, antivürüs programları, ram düzenleyici gibi saçma programlar işte..
ben marketten hangi uygulamayı istediysem hep izin istediğini gördüm
indirdiğim programlar arama sms engelleyici,el feneri.antivirüs programları gereksiz mi?

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Baktığınız iPhone dan kaynaklı bir durum o kadar mat olamaz ama samsung daha canlı renklere sahip olduğu doğru. Menü derken incelediğiniz yada kullandığınız gibi ana ekranı yok sadece uygulamalardan oluşuyor onu demek istemiştim :)
yani uygulamaların kısa yolları masaüstünde yok öyle değil mİ?bende arkadaşın telefonuna bakmıştım .masaüzerinde uygulama kısayolu yerine programın adı ayarlarda falan yazıyordu :)

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
yani uygulamaların kısa yolları masaüstünde yok öyle değil mİ?bende arkadaşın telefonuna bakmıştım .masaüzerinde uygulama kısayolu yerine programın adı ayarlarda falan yazıyordu :)
Aynen öyle hatta widget bile koyamıyorsunuz sadece bildirim perdesi ve ios 10 dan beri kilit ekranına da koyuluyor :)