Lumia 640 hakkında

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
b64e660fb23c7b82ba95ae880c13b3b9.jpg

064a604b78536f6f24410e61be938efd.jpg

Kutu İçeriği;
tek parça şarj cihazı, telefon, kullanma kılavuzu,
Teknik özellikler;
8gb hafıza, 1gb ram,1.2ghz 4 çekirdekli snapdragon 400 GPU, Carl Zeiss lensli 8mp ana 1mp ön kamera, 4g LTE desteği, NFC
Ekran;
5 inch 1280×720p ips ekran, gorilla glass 3 cam kaplama, clear black, multi Touch
Sar değeri;
kafa:0.69, vücut:0.60
Fiyat:699tl
Eksi yönleri;
Kulaklık mevcut değil!
Genel olarak;
Cihazı 21.11.2015 tarihinde mediamarkt'dan satın aldım. asıl amacım lumia 535 almaktı fakat karşıma 640 çıkınca bu fırsatı kaçırmadım. cihazı satın aldığım mağazadaki temsilci beni kandırdı kutudan kulaklık çıkıyor dedi hatta usb kablosu olduğunu bile söyledi fakat kutudan bunların hiçbiri çıkmıyor mediamarkt'ı kınıyorum! Bunun dışında cihaz müthiş bir stabiliteye sahip herhangi bir gecikme söz konusu bile değil ayrıca sd karta uygulama kurulabiliyor ve bu da hafıza sorununu ortadan kaldırıyor. Mağaza konusu biraz göreceli ben iyi derim başkası vasat der ama popüler uygulamalardan snapchat ve Periscope dışında olmayan dominant uygulama yok! Ayrıca cihaza koruyucu Film bulmak imkansız! Grand prime için olanını keserek küçültüp telefona uydurmak mümkün! [emoji57] ve bir de cihazın kapağı takılı olduğunda usb portu içeriye gömülüyor belki tam anlatamadım yani usb portu nun bir bölümü telefonun kapağı tarafından örtülüyor bunun dışında hala android i özlemediğimi belirtmek istiyorum! İyi forumlar.

bölge34

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Hayırlı olsun güzel günlerde kullan. O fiyata Nokia Lumia 1320 alabilirdin. Kutudan usb, kulaklık ve şarj cihazı çıkıyor. Gerçi kulaklık pek kaliteli değil ama olsun :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Windows 10 sürümünü aldı mı bu modeller ?

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Youtube gmail de var mı hocam ona da bir baksana sana zahmet birde facebook ve twitter uygulamları vasattı eğer bu yazdıklarımda sorun yoksa başka alan kişiler için de fikir olur.Hayırlı olsun inşallah memnun kalırsın :)

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Hayırlı olsun güzel günlerde kullan. O fiyata Nokia Lumia 1320 alabilirdin. Kutudan usb, kulaklık ve şarj cihazı çıkıyor. Gerçi kulaklık pek kaliteli değil ama olsun :)

Windows 10 sürümünü aldı mı bu modeller ?
Çok teşekkürler 1320 güzel cihaz fakat 6 inch ekran fazla büyük bildiğim kadarıyla o cihazın ekran çözünürlüğü 1280× 720p 5 inch den sonra 720p pixel saydırıyor ana kamerası da 5mp çok önemli değil ama NFC de yok! Zaten ben kutudan kulaklık çıkmadığını biliyordum kulaklık satın almak için "kutudan kulaklık çıkıyor mu" diye sordum fakat beni kandırdılar benim üzüldüğüm ve kızdığım nokta burası.
Şu anda 8.1 Denim sürümünde win 10'u mutlaka alacak gelince görüşlerimi aktarırım

bölge34

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Youtube gmail de var mı hocam ona da bir baksana sana zahmet birde facebook ve twitter uygulamları vasattı eğer bu yazdıklarımda sorun yoksa başka alan kişiler için de fikir olur.Hayırlı olsun inşallah memnun kalırsın :)
Yotube uygulamasından mı bahsediyorsunuz ? Youtube uygulaması mağazsında mevcut :) Facebook vasat derken mesela ne tür hatalardan bahsediyorsunuz ?

Çok teşekkürler 1320 güzel cihaz fakat 6 inch ekran fazla büyük bildiğim kadarıyla o cihazın ekran çözünürlüğü 1280× 720p 5 inch den sonra 720p pixel saydırıyor ana kamerası da 5mp çok önemli değil ama NFC de yok! Zaten ben kutudan kulaklık çıkmadığını biliyordum kulaklık satın almak için "kutudan kulaklık çıkıyor mu" diye sordum fakat beni kandırdılar benim üzüldüğüm ve kızdığım nokta burası.
Şu anda 8.1 Denim sürümünde win 10'u mutlaka alacak gelince görüşlerimi aktarırım

1320'den artısı kamerası ve nfc özelliği. 1320'nin kamerası çok iyi değil hele ön kamerası vavast :) Bu arada windows hangi sürümü var üzerinde windows 10 aldı mı? Güncellemeleri kontrol ettiniz mi? Bende 1320 kullanıyorum şuan ama windows 10 ne zaman gelecek kesin bi tarih var mı?

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Google'a ait tek bir uygulama var o da google arama motoru gmail uygulaması yok ancak standart mail uygulamasından gmail hesabına bağlanılabiliyor you tube uygulaması var ama google imzalı değil Microsoft Corporation imzalı yani resmi you tube değil.

Yotube uygulamasından mı bahsediyorsunuz ? Youtube uygulaması mağazsında mevcut :) Facebook vasat derken mesela ne tür hatalardan bahsediyorsunuz ?

1320'den artısı kamerası ve nfc özelliği. 1320'nin kamerası çok iyi değil hele ön kamerası vavast :) Bu arada windows hangi sürümü var üzerinde windows 10 aldı mı? Güncellemeleri kontrol ettiniz mi? Bende 1320 kullanıyorum şuan ama windows 10 ne zaman gelecek kesin bi tarih var mı?
şu an win8.1 update2 sürümünde win 10 için kesin tarihi bilmiyorum, güncelleştirme leri denetlemedim ilk kurulum'dan sonra ekran koruyucu aramak ve hat kestirmek gibi ufak işler yüzünden pek fırsatım olmadı bu arada ekran koruyucu bulmak gerçekten de çok zor!

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Google'a ait tek bir uygulama var o da google arama motoru gmail uygulaması yok ancak standart mail uygulamasından gmail hesabına bağlanılabiliyor you tube uygulaması var ama google imzalı değil Microsoft Corporation imzalı yani resmi you tube değil.

şu an win8.1 update2 sürümünde win 10 için kesin tarihi bilmiyorum, güncelleştirme leri denetlemedim ilk kurulum'dan sonra ekran koruyucu aramak ve hat kestirmek gibi ufak işler yüzünden pek fırsatım olmadı bu arada ekran koruyucu bulmak gerçekten de çok zor!
Şu anda güncelleştirmeleri denetledim cihazınız güncel bilgisi aldım hala win 10 gelmemiş

S

SDN Okuruu

SDN Okuru
Windows 8.1 hala, güncelleme bekleniyor ama 2016'nın ilk çeyreğin de alınacağı söyleniyor