- Reaksiyon puanı
- 557

Kutu İçeriği;
tek parça şarj cihazı, telefon, kullanma kılavuzu,
Teknik özellikler;
8gb hafıza, 1gb ram,1.2ghz 4 çekirdekli snapdragon 400 GPU, Carl Zeiss lensli 8mp ana 1mp ön kamera, 4g LTE desteği, NFC
Ekran;
5 inch 1280×720p ips ekran, gorilla glass 3 cam kaplama, clear black, multi Touch
Sar değeri;
kafa:0.69, vücut:0.60
Fiyat:699tl
Eksi yönleri;
Kulaklık mevcut değil!
Genel olarak;
Cihazı 21.11.2015 tarihinde mediamarkt'dan satın aldım. asıl amacım lumia 535 almaktı fakat karşıma 640 çıkınca bu fırsatı kaçırmadım. cihazı satın aldığım mağazadaki temsilci beni kandırdı kutudan kulaklık çıkıyor dedi hatta usb kablosu olduğunu bile söyledi fakat kutudan bunların hiçbiri çıkmıyor mediamarkt'ı kınıyorum! Bunun dışında cihaz müthiş bir stabiliteye sahip herhangi bir gecikme söz konusu bile değil ayrıca sd karta uygulama kurulabiliyor ve bu da hafıza sorununu ortadan kaldırıyor. Mağaza konusu biraz göreceli ben iyi derim başkası vasat der ama popüler uygulamalardan snapchat ve Periscope dışında olmayan dominant uygulama yok! Ayrıca cihaza koruyucu Film bulmak imkansız! Grand prime için olanını keserek küçültüp telefona uydurmak mümkün! [emoji57] ve bir de cihazın kapağı takılı olduğunda usb portu içeriye gömülüyor belki tam anlatamadım yani usb portu nun bir bölümü telefonun kapağı tarafından örtülüyor bunun dışında hala android i özlemediğimi belirtmek istiyorum! İyi forumlar.