Direksiyon sınavı

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Ben direk d alacam bu kadar kafaya takmayin boş trafiğe kapali alanda pratik yapin

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Tek korktuğum yerpark yeri yoksa sıkıntı yok çok şükür bir de arabaya biniyorlar yabancı adamlar ister istemez stres olur

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Abi deli olacam ya herşeyi geçtim park ettim geri geri gittim hafif rampa vardı oradan kalktım sonra adam dedi yok 4lünü söndür falan mal gibi durdum tekrar kalkmaya çalıştım bir anda stop ettirdim halbuki o arabayla hiç stop ettirmemiştim acayip deli oldum en son yerde kaldım :S

Sh3kiL

Profesör
Reaksiyon puanı
138
kacıncı hakkın gecmiş olsun inş bidakine gecersin ben neleri gördüm gectiler bu birazda arabadaki komisyonculara bağlı..

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
kacıncı hakkın gecmiş olsun inş bidakine gecersin ben neleri gördüm gectiler bu birazda arabadaki komisyonculara bağlı..

Hocam bu ilk girişimdi kursdaki arabayla nerelere gittim bayır falan hiç kalmadım burda son yerde kaldım ne güzel geçecektim hiç stop etmemiştim ilkinde kalkmıştım gidiyordum kendi şeridimdeyim sol sinyal ver dedi devam etmedim durdum bir daha kaldırmaya calıstım heyecan stres oldu bir anda stop ettim nasıl oldu hala anlamıyorum acayip sinir oldum hocam ya hevesim gitti yeminle

Sh3kiL

Profesör
Reaksiyon puanı
138
bişey olmaz bu tecrube oldu 2. hakkında rahatca gecersin inş kendini üzmene gerek yok

kargidann

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Direksiyon sinav günü Araç sinav sirasinda kaza yapti.... Sinav iptal oldu. Ileri bi tarihe ertelenecek tekrar ucret isterlerse ne yapmaliyim. Birde ilk sinava 100 tl odedim sinav 70 tldi