kkaancanli
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Merhaba arkadaşlar, iPhone 5S cihaza sahibim yaklaşık 2 ay önce cihazımı touch id bazen çalışmıyor ve şarj adaptörü çalışmıyor diye aldığım yer yani Vatan Computer'a götürdüm cihaz İstanbula gitti ve tam 10 gün içersinde geri geldi (Ofis İletişim), adaptörümü değiştirmişler touch id'de sıkıntı bulunmadı diye not düşmüşler. 2 Hafta önce ise telefonumda ısınma sorunu, apple logosunun altından tık tık ses gelme sorunu,telefonu sallayınca uyut/uyandır tuşundan ses gelme, bataryası çok çabuk bitmesi, ekranın sol üst köşesinden ve ses açma kısma tuşlarından ses gelme nedenleri ile alakalı Apple İnternet üzerinden canlı destek aldım ve bana GENPA Ankara/ Kızılay Necatibey şubesini önerdiler, cihazı götürdüm bu nedenler ile birlikte verdim, 3 gün içinde bana geri dönüş sağladılar cihazı almaya gittiğimde lakayıt bir şekilde; Bu sıkıntılar işlevsellik testinden başarı ile geçmiştir yazmışlar ekrandan ses gelme sıkıntısı hakkında not düşmemişler yetkiliyi çağırıp yetkili ile konuştum bu sıkıntı tüm telefonlarda oluyor, kullanımı etkilemiyor vs. vs. ikna edici bir şekilde konuştu ve sıfır telefon getirebilirim diye garantiye gelmiş cihazları getirdi ve bunlarda aynı sıkıntı yoktu prosedür gereği diyip durdu, ve cihazıma yazılım bile atmamışlar. Apple'ı aradım ve şikayet ettim Ankara da olduğum için yapacak birşey yok dedi ayrıca böyle bir sıkıntı yok tüm 5S lerde dedi, Size sorum; Ankara' da cihazımı nereye götürebilirim? Lakayıt olmayan, telefon ile ilgilenecek veya Vatan Bilgisayara mı götürsem Ofis İletişime gönderseler, kafamda sorular kaldı yardımcı olursanız sevinirim 
Edit: Genpa cihazıma hiçbir işlem yapmamış yazılım bile atmamış üstüne üstlük zil sesi mesaj sesi falan değiştirilmiş, cihazını genpaya götürecek varsa kesinlikle tavsiye etmiyorum
Edit: Genpa cihazıma hiçbir işlem yapmamış yazılım bile atmamış üstüne üstlük zil sesi mesaj sesi falan değiştirilmiş, cihazını genpaya götürecek varsa kesinlikle tavsiye etmiyorum