Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
OTA ile indirsene. İlla pc den indireceksen kies programındna acil yazılım kurtarmayı seç cihazın model ve seri numaralarını gir samsung kies otomatık Lolipop romunu indirip yüklesin.
Odin ile yapıp belki sıfır kurulum yapmak istiyordur.Bu arada Note 4,Kies'de gözükmüyor çünkü desteklemiyor.

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
OTA ile indirsene. İlla pc den indireceksen kies programındna acil yazılım kurtarmayı seç cihazın model ve seri numaralarını gir samsung kies otomatık Lolipop romunu indirip yüklesin.
polonya 5.1.1 odinle aticam telefona ama kisa bi denemek icin 3 5 gun sona tkrar tr 5.0.1 e donus yapcm fakat bulamadim arkadasin dedigi gibi birde turkcell 4.4.4 bakm bulursam onu indiririm 5.0.1 e guncellerm artik hic olmadi 3 4 ay bekleriz artik :-)

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
polonya 5.1.1 odinle aticam telefona ama kisa bi denemek icin 3 5 gun sona tkrar tr 5.0.1 e donus yapcm fakat bulamadim arkadasin dedigi gibi birde turkcell 4.4.4 bakm bulursam onu indiririm 5.0.1 e guncellerm artik hic olmadi 3 4 ay bekleriz artik :-)
5.1.1'de ısınma ve şarj sorunu bulunmamaktadır (Konuda 4 kişi kullanıp test etti).5.0.1 den bu saatten sonra hayır gelmez kardeş bence geri döndürme bir daha.

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
<script src="//embed.flowplayer.org/5.5.2/embed.min.js"><div class="flowplayer" data-origin="https://www.bobiler.org/monte/kalksana-ulan-babamin-koltugundan!--177469" data-analytics="UA-57385696-1" data-key="$330894910947328" data-rtmp="0" style="width: 800px; height: 450px;"><video><source type="video/mp4" src="https://static0.bobiler.org/monte/2015/9/15/kalksana-ulan-babamin-koltugundan!--177469.mp4"></video></div></script>
Türkçe yaması varmı bunun ?

ejderooo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende 5.0.1 Türkiye stock romu kurulu.Wifi açık 3g kapalı gece 01:00'den sabah saat 09:00'a kadar %7 veya %8 gidiyor.Aynı şartlarda wifi kapalı 3g açıkken sabaha kadar %3 veya %4 gidiyor.Herşey kapalı iken sabaha kadar %1 gidiyor.Bu arada senkronizasyon ve diğer herşey kapalı.Sadece Güç tasarrufu açık. Anlamadığım konu,Wifi açıkken sabaha kadar daha çok gidiyor.3g açıkken ise daha az gidiyor.Tam tersi olması gerekirken.Belki modemdendir diye arkadaşta kalırken de denedim.sonuç orda da aynı.Hard format da attım.Polonya romunu kurdum onda da değerler aynı.Acaba bu durum sadece bende mi böyle yoksa sizde de mi aynı ?

uqral

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar telefonun parlikligini en yuksek seviyeye nasil getiriliyor? Ayarlardan ekran isigini fulluyorum ama ekran parlakligi otoda iken gunese ciktigim zaman telefonun onunu biraz gunese dogru tutunca ciddi derece daha da parlaklasma oluyor ne yaptiysam da o parlakligi surduremedim sadece direk gunes vurdugu zaman boyle bir parlaklik olusuyor bunu manuel olarak arttirmanin yolu var midir ? Tesekkurler

murat8550

Asistan
Reaksiyon puanı
10
son haftalarda telefonum ciddi donma yaşıyor arkadaşlar... 5.0.1 türkiye....yeni bişeyde yüklemedim. uygulamadan çıkarken yada yeni uygulama açarken fotoğrflara bakarken oluyor. ne yapmalıyım sizce?

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Dün 5.1.1 yükledim, telefon zaten 4.4.4 ile gayet hizliydi simdi canavara dönüstü.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Dikkatimi ceken tek sey cevapsiz aramalarin kilit ekraninda gösterilmemesi.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Bildirim ayarlarından açılıyordur belki.

Orada pek bir sey göremedim, ama bir daha bakayim.

- - - Mesaj Güncellendi - - -
[MENTION=390518]Lazzz[/MENTION]

Buldum. Kilit ekrani icin bildirimler yeri varmis, oradan ayarlaniyormus.

Bak simdi 5.1.1 daha cok hosuma gitmeye basladi :)
[MENTION=390518]Lazzz[/MENTION] tesekkür ederim.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Orada pek bir sey göremedim, ama bir daha bakayim.

@Lazzz

Buldum. Kilit ekrani icin bildirimler yeri varmis, oradan ayarlaniyormus.

Bak simdi 5.1.1 daha cok hosuma gitmeye basladi :)
@Lazzz tesekkür ederim.
Rica ederim. Bildirimlerde hassas içerik yada bazı uygulamaların bildirimleri gizlenebiliyor olması lazım. Bu yenilik gayetten çok hoş oldu.

Mustafa AKYÜZ

Asistan
Reaksiyon puanı
57
Arkadaşlar Bu Yeni Güncelleme Ne Zaman Gelecek Bilgisi Olan Varmı ?

verb1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar merhaba ben yarın telefon almayı düşünüyorum.Fakat o kadar araştırmama rağmen şu çelişkiden kurtulamadım.Siz note 4 kullanıcıları olarak bir de size danışmak istiyorum.Sizce note4 mü almalıyım yoksa G4 mü?Öğrenci olduğum için sürekli değiştiremiyorum.Bu telefon beni uzun vadede idare eder mi?Şimdiden teşekkür ederim

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Arkadaşlar merhaba ben yarın telefon almayı düşünüyorum.Fakat o kadar araştırmama rağmen şu çelişkiden kurtulamadım.Siz note 4 kullanıcıları olarak bir de size danışmak istiyorum.Sizce note4 mü almalıyım yoksa G4 mü?Öğrenci olduğum için sürekli değiştiremiyorum.Bu telefon beni uzun vadede idare eder mi?Şimdiden teşekkür ederim
Note 4

torice

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kies den vermeye başlamışlar sanırım baska bir forumda öyle yazmışlar. Kies ile 1.7 1.8GB lik bir update var diyormuş. Ben deneyemedim akşam deneyecem.