www.realist.gen.tr

genuine983

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
realist.gen.tr

Hakkında arama yaptığınız herşeye burnunu sokar.
Aradığınız herşey onda bulunur.
Yok yok!
Ama içinde hiç bişey yok.

Hayatta en nefret ettiğim sitedir.

Birde utanmadan " Artık Kalite Kazanıyor ! " diyorlar.

Belli oluyor kim kazanıyor, kim kaybediyor.

masterdevil

Doçent
Reaksiyon puanı
2
genuine983 dedi ki:
www.realist.gen.tr

Hakkında arama yaptığınız herşeye burnunu sokar.
Aradığınız herşey onda bulunur.
Yok yok!
Ama içinde hiç bişey yok.

Hayatta en nefret ettiğim sitedir.

Birde utanmadan " Artık Kalite Kazanıyor ! " diyorlar.

Belli oluyor kim kazanıyor, kim kaybediyor.
Sende cakal zannedion ya kendini :) Sdn De senin reklamini yemez nefret ediyorum dior daha ilk mesajinda :) modlar nerdesiniz

genuine983

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kimsenin reklamını yaptığım yok.

Sitenin adını yazarken link olarak algılanmasın diye http:// ön ekini dahi kaldırmıştım.

Ne MOD'lardan korkum var, Nede ADMIN'lerden!

Kimi çağırırsanız çağırın. Umrumda bile değil.

Ben sadece bahsi geçen siteden nefret ettiğimi yazdım.

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Bu siteden bende nefret ediyorum

genuine983

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
SDN değer verdiğim sadece bir elin beş parmağını geçmeyecek kadar birkaç siteden birisi olduğu için arasırada bir uğrar göz atarım.

İlk mesajımdada dediğim gibi bahsi geçen site herşeye burnunu sokuyor. Ne ararsanız sonuçlarda muhakkak karşınıza çıkıyor ama içi boş işe yaramaz bir site.

Bilmem anlatabildim mi?

Bir arkadaşımız korkusuzmusun diye sormuş;

Soruyorum size.
Burası sanal alem neyi ne kadar engelleyebilirsiniz?

Hır gür çıkarmak gibi bir niyetimde olmadığı gibi engellenmek veya üyeliğimin iptali vs. gibi korkularımında olmadığını belirtmek isterim.

totleben

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sevmeyenler aşağıdaki adresten şikayette bulunabilirler.

http://www.google.com/contact/spamreport.html

Ne kadar çok kişi şikayet ederse o site karşınıza o kadar az çıkar ;)
Google size istediğinizi vermiyorsa verememesinin sebebi genelde bu tip sitelerdir. Şikayet edin banlasın google onları.

tertunc

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
21
Meb realist i engellemiş mesela :)

genuine983

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Totleben'e teşekkür ediyorum.

evet şikayet edelim

muratcanberber

Profesör
Reaksiyon puanı
0
realist.gen.tr belkide en iğrenç sitelerden biri içinde herşey var gibi ama hiçbirşey yok.

..... aramasında arama motoru yeterli cevabı vermiyosa falan filan bir bakıyorsun full reklam .

han838

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Elimden gelse siteyi kapattırırdım ne berbet sitedir o öyle geçenlerde uzun bir cümle şeklinde arattırdım onu bile realist çıkardı halbuki fasafiso içinde zırnık bilgi yok ilk sıralarda çıkmasınada şaşırıyorum reziller tüm meta tagları girmişler

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Ben de sevmiyorum o siteyi.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
han838 dedi ki:
Elimden gelse siteyi kapattırırdım ne berbet sitedir o öyle geçenlerde uzun bir cümle şeklinde arattırdım onu bile realist çıkardı halbuki fasafiso içinde zırnık bilgi yok ilk sıralarda çıkmasınada şaşırıyorum reziller tüm meta tagları girmişler
hakikaten bu yönü bayıyor insanı :S realiste girip de adam akıllı bir şey arayan olduğunu da sanmıyorum.

gurcay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nekadar şikayet ederseniz edin bir yararı olucağını sanmıyorum.

dark46

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu siteden bende nefred ediyorum google neden
banlamıyo onu anlamıyom

Laqdi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
totleben dedi ki:

Google size istediğinizi vermiyorsa verememesinin sebebi genelde bu tip sitelerdir. Şikayet edin banlasın google onları.

Arkadaşım Şikayet Etmen bişey Değiştirmez . Google banlayamaz çünkü google bot mu ne bi örümck robot kullanıyor Google içeriklerini Alıyor tekrar google Amcaya Gösteriyor .

Buda Google Amcamız tarafından sakıncalı görülmediği için yapacağımız tek Şey Onu Kendi yanımızda banlamak ve girmemek Sitesine ..

alichalee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
masterdevil
chp nin ak partiye muhalefetinden başka bir şey değil senin genuine983 e yapmış olduğun saçma sapan yorumların.
realist.gen.tr arkadaşında dediği gibi çok gıcık bir site.
google dan ne aratsam sürekli karşıma çıkıyor ama bir türlü istediğim şeyi alamıyorum.
arkadaşında anlatmak istediği şeyde buydu ama nedense reklam olarak algılandı (=
kapasite meselesi herkes bizim gibi düşünemiyor elbette :)
her insan bir olmuyor potansiyel sürtüşmesi lazım bazılarına (=
Saygılar...

totleben

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Laqdi dedi ki:
totleben dedi ki:

Arkadaşım Şikayet Etmen bişey Değiştirmez . Google banlayamaz çünkü google bot mu ne bi örümck robot kullanıyor Google içeriklerini Alıyor tekrar google Amcaya Gösteriyor .

Buda Google Amcamız tarafından sakıncalı görülmediği için yapacağımız tek Şey Onu Kendi yanımızda banlamak ve girmemek Sitesine ..

Google gelen şikayetlere göre siteleri inceler vede banlamak için kullandığı filtreleri şikayet gelen sitelere göre tekrar düzenler. Eğer spamreporttan şikayet edersen hem realist.gen.tr adresi bir süre sonra banlanır hemde aynı teknikleri kullanaraktan bu tip densizlikler yapan siteler otomatik olarak banlanırlar.

Daha fazla bilgi almak için google yardım gruplarına giriş yapabilirsiniz ;)

erdemgazetesi

Profesör
Reaksiyon puanı
1
evet o siteden bende nefret ediyorum kendi sitemi eklemiştim eklemez olaydım kendimi aratınca o çıkıyor gıcık olmuştum ama şimdi düzeldi

Laqdi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Google gelen şikayetlere göre siteleri inceler vede banlamak için kullandığı filtreleri şikayet gelen sitelere göre tekrar düzenler. Eğer spamreporttan şikayet edersen hem realist.gen.tr adresi bir süre sonra banlanır hemde aynı teknikleri kullanaraktan bu tip densizlikler yapan siteler otomatik olarak banlanırlar.

Daha fazla bilgi almak için google yardım gruplarına giriş yapabilirsiniz ;)

Arkadaşım Anlıyorum Seni Ama benim Bildiğime Göre Ve Guruplardan Takip Ettiğim Kadarıyla Google Bişey yapamaz Çünkü Google örümcekleriyle Google içeriklerinin aynısını misafirlere yutturuyor. :D

Ve Şuda Var Eğer Google Yasaklamak isterse ilk başka altavista , mynet gibi büyük şirketleri Banlamak Zorunda . ;)

mehmetakif

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaş yararlı bi konu açmışta ilk konuda muhalefet eden arkadaş ne diye muhalif olmuş anlamadım :)

arkadaş reklam yapmamış realist.gen.tr yi yerden yere vurmuş :) katılıyorum bende sevmiyorum o siteyi.

örneğin bir drvier arıyorum hemen ilk sıralarda o realist denen yer çıkıyor google da ama içinde gerçekte öyle bir içerik yok . o sitede mehmet diye arama yapın o aramayı kaydederek tag olarak kullanıyor ve arama sonuçlarında içeriği boş olmasına karşın sanki aranan şey orada mevcutmuş gibi ön sıralarda çıkıyor . Spam işi yani . Google amcanın bu siteyi banlaması gerek kanımca :)

turabkorkmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
3
arkadaslarin dediği gibi heryerde o var.bos patetes çuvali gibi ama.5 para etmez

Yunus ÖZCAN

Doçent
Reaksiyon puanı
9
nefret edenler azınlıkta galiba alexa değerlerine bakarsanız türkiyede en çok girilen sitelerden 99. sitedir

bu arada bende neferet ediyorum bu siteden