• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

SDN Ramazan Sohbetleri 2015

[video=youtube;lVEgf_xWO2k]https://www.youtube.com/watch?v=lVEgf_xWO2k[/video]

İftarda aç kurtlar gibi saldırıyorum yemeklere :) Herkese iyi ramazanlar, iftarda çok kaçırıp zafiyet geçirmeyin aman dikkat :)

30 lira gecti gene, ramazanda yapilan zamlara lanet okuyorum

Sahura kadar ayakta kalınca kafa bi milyon :D

Simulasyon sitesi için oyun modları düzenliyodum bu kafayla. İnşallah sıkıntı olmamıştır :D

Birden davul çalmaya başlayınca fark ettim saati. Ne çabuk zaman geçmiş ya. :)

3 saat kaldi sahurun bitmesine. Günler cabuk geciyor nedense :)

Ufak tefek market-ekmek alma işleri dışında bugün ilk defa dışarı çıkcam sanırım :D

Rabb'im dışarda olanlara sabır ve kolaylık versin :)

Ufak tefek market-ekmek alma işleri dışında bugün ilk defa dışarı çıkcam sanırım :D

Rabb'im dışarda olanlara sabır ve kolaylık versin :)
2 gün evde oturduktan sonra bende bugün market alışverişi için dışarı çıktım :D yürümeyi unutmusum :D

İşte vakit çabuk geçiyordu bakalım bugün nasıl geçecek :D

Bugün hiç su içemedim ya :/ Çok zor olacak gibi bugün.

Valla 2 gündür sahurda bir şey yiyemedim yinede Allah veriyor kolaylığını tutuyor insan dün sahurda sadece 1 yumurta yedim yinede tutabildim.

Beyler bende eski ramazanlar gibi sevinç yok sizde de böyle mi yoksa tek bende mi böyle ?

Valla 2 gündür sahurda bir şey yiyemedim yinede Allah veriyor kolaylığını tutuyor insan dün sahurda sadece 1 yumurta yedim yinede tutabildim.

Beyler bende eski ramazanlar gibi sevinç yok sizde de böyle mi yoksa tek bende mi böyle ?

Aynen yok.

Nedense gecen seneki Ramazan'in havası yok. Sohbet yok muhabbet yok. Boyle giderse bu konuda zorla muhabbet baslaticam :D

Yediklerine içtiklerine dikkat et, geçer.
Zaten bir ton yasaklı listesi var dikkat ediyorduk ki taa ki Ramazan'a kadar. Oruç kötü yaptı artık kalan günleri kışın telafi edeceğim mide kötü oluyor aç kalınca.